Mamica Forumska Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 По мени најлепши ''Двоћошак'' до сада. Мора да сам пристрасна због генерације, извините... t4431 girl_jumping Зоко, пуно ти хвала. 4chsmu1 klapklap klapklap klapklap 319.gif "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 30, 2011 Пријави Подели Написано Јул 30, 2011 Пре свега да одговорим Души : ја заиста мало пишем по форуму већ само пратим и читам пуно интересантних ствари на форуму који захваљујући пре свега оцу Ивану и осталим модераторима и администраторима има ЗАИСТА сјајних ствари ! А теби драга моја Зорице или ти Милева за одговор на питање Јагњетина или свињетина сам ти накнадно послао на ПП али и ево одговора : 18 .неправим питање око јагњетине или прасетине ,али ипак јагњетина . Мада сам маторац који муку мучи са хллестеролом и високим притиском па ми је чика доктор препоручио само рибу и пилетину без коже . Морам још да додам Души за питање када ћу смислити неку акцију за пецање или неки излет по ади или гдегод није никакав проблем само се народе мој добри са форума јавите док траје лепо време па ће смислимо сви заједно нешто girl_jumping ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2011 Jašo izvinjavam se na nesmotrenosti, malo sam inače pogubljive prirode, a i kasno je bilo kad sam postavljala "emisiju" pa te molim za oproštaj. Ostalima - zadovoljstvo je moje, i vama uvijek na usluzi. 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 све озбиљнија и креативнија питања и све квалитетнији одговори... prstgore свака част и Милеви и учесницима klapklap 1000000001010 Зоки, можеш и професионално да почнеш да се бавиш новинарством... dada facenew22222222 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2011 Помаже Бог браћо моја мила, и сестрице драге! 0442_feel Да ли је вечерас вруће код вас као што је код мене? Ево ја одлучила да мало расхладим атмосферу новим двоћошком 4chsmu1. Вјерујем да ће вас оборити с ногу. Јер њих двоје су - непоновљиви, феноменални, оригинални, и заиста савршени саговорници. Њу или воле или мрзе, средине нема, њему ријетко ко излази на црту, јер истина је да то и није тако лако. Већ сте се дали у дилему о коме се ради :cheesy:, нећу вас више држати у неизвјесности. За вас у данашњем двоћошку сјајна, весела, прекрасна Анастасија, и њен саговорник који је бај д веј неописив домаћин, човјек који ми је заиста уљепшао слику о Београду, онај чији хумор тешко може да се превазиђе, један са три имена Владан Стјепан Ибрахииииим. вс 1. Шта је то што ти се допада на ЖРУ? ВСИ: Људи. Различитост. Анастасија:Пре свега допадају ми се људи,јер људи и јесу ЖРУ,они су та енергија која покреће форум.Углавном здрава атмосфера,слобода да се каже сопствено мишљење,мноштво теолошких тема,из којих сам доста научила.Наравно и разбрибрига,каладонт бројање ... теме на којима се сита испричам са људима и где сам се са некима и зближила.Све то је dada 2. А шта је то што ти се мање допада? (Или да преформулишем - да имаш моћ шта би промијенио/ла?) ВСИ:Људи. Мада не бих никога мењао. Само да постоји опција не читања нечијих порука, и не би било проблема. Мада јака ствар. Увек могу да прескочим и овако. Анастасија:Мање ми се допадају политичке теме,јер обавезно воде у расправу и неких деоба,типа "ми" и "ви",а поделе једноставно не волим,никакве па ни политичке,али форум је жив,као и људи који га чине,тако да сви ми диктирамо темпо неких нама актуелних,савремених,па и политичких тема.Такво је време у коме живимо.Да имам чаробни штапић ( мени лепше звучи то него "да имам моћ" 4chsmu1 ),овог тренутка бих нас пребацила на нови форум,и ето промене у много чему . И наравно,учинила бих да Зоске буде један од најватренијих бројача и каладонтараца 0102_laugh 3. Ако су искрени већина људи тј. чланова признаће да си контроверзна личност (како због постова, и неких ставова који су окаратерисани као преоштри или можда у Анастасијином случају феминистички), колико ти то импонује и колико ти смета? ВСИ:Вероватно годи свачијем егу да га неко примети и да буде запажен. Могуће да је то у ствари све чежња за љубављу, само што је тражимо на погрешном месту. Анастасија:Не знам,пар пута су ме назвали феминсткињом на форуму,а искрено нисам баш сигурна зашто :cheesy: Можда феминисткиња у неком изворном облику тог покрета, мада себе,лично уопште тако не видим.Не импонује ми и не смета ми. 4. Да живим у Турској ја бих... ВСИ:Пецао на Босфору, уместо на Сави и Дунаву. Јео уместо шиш-ћевапа донер. Уместо у парохијску цркву ишао на Фанар или у Бугарску металну цркву.... Анастасија:Да живим у Турској,потражила бих без двоумљења ВСИ-ја који је тамо свој на своме, а можда имала и среће да упознам његове много спомињане три жене,које тако успешно "крије",вероватно баш у Турској :group111: 5. Данас се прости вјерник збуњује највише око питања као што су... ВСИ:Причешћивање, исповедање, греси, однос и разумевање са свештеником и уопште основно познавање вере. Мада мислим да су то била питања која су увек вернике „збуњивала“. Анастасија:Вере и националност,"ревнитељи" и "новотарци". креационизам и теорија еволуције,духовна обнова. 6. Некада су жене/мушкарци били мноооого више... а данас су... ВСИ:Могуће да су неки изгубили своје сполове. Да код многих жена преовлађује мушки карактер а код мушкараца женски. То се можда код жена огледа у особинама као што су грубост, нетактичност... а код мушкараца кукавичлук, лукавост.... Анастасија:Некад су мушкарци ишли у лов и доносили улов кући а жене спремале ручак од тога.Данас и мушкарци и жене иду у лов,али ретко ко доноси улов,вредан ручка,а још мање има времена да тај улов неко и спрема. prst ka dole Оманусмо и једни и други. 7. Задњи пут си се шокирао/ла због... ВСИ:ВСИ:Новог пораза Црвене Звезде (Спартак 2:0) Анастасија:О,баш јутрос,кад сам се погледала у огледало,био је то велики шок,тежак ударац на моју сујету.Ни наочари ми нису помогли да отклоним сумњу да сам то ипак ја 8. Зашто такав ник? (Ибрахиме теби није довољан био један него имаш три - зашто)? ВСИ:У стварном животу свакако да не, али на интернету што да не.. Мислим да је човек можда некомплетан ако је само усмерен у једном правцу, и да ћу можда бити бољи и човек и православац ако имам особине 3 балканске вере. Владана (православну мистичност и духовност) Стјепан (римокатоличку организованост) Ибрахим (муслиманску ревност). То је са једне стране. Са друге је просто што сам растао у генерацији која је културу црпила са та три извора, и свакако да су многи моји културни и духовни назори засновани не само на српској (православној) култури и наслеђу већ и на условно речено муслиманској и хрватској култури. Од стрипова Алана Форда, музике Дине Мерилина... да не дуљим, кужиш кај сам хинио рећ. Анастасија:Анастасија ... име једне мале девојчице,моје рођаке,а подсећа ме и на Воскресенија.У сваком случају ник који лично мени много значи. 0442_feel 9. Колико ти значи физички изглед код других? ВСИ:Ако је у питању мушкарац мало, ако је у питању жена...још мање. Уколико је у питању моја жена... значи ми. Али и моја ће жена бити баба... тако... Анастасија:Веома мало,или скоро уопште ми не значи.Људе које познајем,већина нису физички лепи,али мени јесу.Временом,упознајући их постајали су ми све лепши и лепши.Физичка "лепота" или "ружноћа" ,могу да буду проблем да видимо истинску људску лепоту душе,која се неминовно прелива и на његов физички изглед. 10. Шта мислиш о авантурама, и сматраш ли да оне уопште могу да имају позитивну страну? ВСИ:Ако мислиш на љубавне авантуре... не.. Нема шансе да се не бих избрбљао жени. Уколико мислиш на авантуру овако... што да не... мало адреналина да те спичи у некој џунгли са крокодилима и змијама.. Или нека трка чамцима... Анастасија:Мислиш на љубавне ( или сексуалне авантуре,то ми некако адекватније) ?.Ако на то мислиш,срами се што си уопште и помислила 0102_laugh Шалим се,наравно.Па мислим да нема неких користи од тога,много више је штете.Људи се упуштају у такве авантуре,тражећи да испуне празнину коју осећају у себи,а траже на погрешана начин,јер постају још празнији и празнији.Једина евентуална корист од тих авантура,може да буде да човек ( на компликованији начин),искуствено схвати да на погрешан начин тражи,оно што му недостаје, испуњење. 11. Да ли мислиш да циљ оправдава средство и зашто? ВСИ:Не мислим. Мислим. Откуд знам. Зависи. Анастасија:Не мислим да циљ оправдава средство,чак напротив.Треба бити веома пажљив у бирању средства којима ћемо стићи до неког циља,нарочито ако су та "средства" људи или средства којима можемо да повредимо некога. 12. Шта је најважнија ствар коју си научио/ла о себи у протеклих 10 година? ВСИ:Нико те не може изненадити колико ти сам себе. Анастасија:Хмм..доста тога.Рецимо,да кривца за неке ствари у свом животу,потражим у себи пре свега,да ипак имам снаге уз Божију помоћ да се борим,да су ми мане много веће него што сам мислила да јесу.А испред свега,да колико год некад био тежак живот,колико год да је човек у стању да падне,на све то треба да гледа из ведрије перспективе,оптимизма,па и сам себи да се здраво смеје,осмех је лек и за нас саме а и за друге којима га пружамо.У ствари,најважније што сам научила је да научим да се смејем,искрено,онако како сам некад мислила да никад нећу моћи. 13. Постоји ли нешто чега се плашиш и ако није тајна шта је то? ВСИ:Укварене хране и својих лоших поступака. Анастасија:Да,постоји.Страшно.Плаше ме она чудовишта из филмова :229229229: Опет се шалим ... ако ме нешто евентуално плаши,то је мржња,осим тога заиста ништа више. 14. Познат/а си по томе да си углавном добро расположен/а, кажи нам рецепиз - како се то постиже? И испричај нам нешто смијешно. ВСИ:Зар сам такав? Буди сам себи смешан да би био и другима. Анастасија:Рецепт за добро расположење?Овако : 1 " Све сам дебља,сваког дана, важна ми је само храна. Свако јутро тужна слика, гледам одраз свога лика, у огледало што не скрива каква ми је перпектива. 2. А посве ме изда снага, када видим како вага љуби бројку седамдесет. О,да ми је мање десет! 3. Смршавити немам жељу, јер ми зуби само мељу, грицни тамо,грицни амо, на стомаку сало само. 4. О поврћу да не велим, увек му се развеселим, кувај,динстај,мало треш, ал кромпирићи увек реш. 5. Супица разних боја, мрсна,посна,како која. Колачићи,круна свега, пуњени са које чега, торте,чоколадне,воћне, мешане и врло сочне. 6. Хаљина ми свака уска, да поправим изглед свој, увек носим већи број. 7. А,шиљате мршавице, нек им расту зазубице, нит кувају,нити прже, већ дијету стално држе. 8. Важнија је добра клопа, него изглед "антилопа", јер ако си коме мила, не смета му која кила. ( Лакше ми је тако рећи, него клопе се одрећи )." 0102_laugh То јест,прихвати себе таквим какав јеси и ето "рецепта" за дообро расположење. 15. Шта је то што си могао/ла да урадиш а ниси, и да ли се сад кајеш због неких пропуштених шанси? ВСИ:Много тога. Не кајем се јер мислим да је све добро баш онако како се деси, ма колико то деловало лоше у моменту. Анастасија:Кајање не гине,у неким случајевима и ако урадимо,а у неким ако не урадимо.У мом случају,више се кајем ствари које сам урадила,а свакако сам могла да их избегнем. 16. Шта мислиш о свом саговорнику/саговорници? ВСИ:Мислим да је интересантна и интригантна. Провокативна и опуштајућа. Талентована и опасница. Анастасија:а...мислим да има изузетан смисао за хумор,да је добар човек,још бољи комшија,добар је кувар,ма доста...има да се уобрази :group111: 17. Шта му/јој замјераш? ВСИ:С обзиром да знам како је интелигентна и начитана, то што не пише довољно у озбиљнијим темама, него кува кафе и пушта музику на ЖРУ. Анастасија:Дубоко му замерам што му пиво никад није довољно хладно 0110_hahaha 18. Шта би јој поручио? ВСИ:Да поред кахфе коју кува сервира некада и понеки рахатлук или бахклавицу или туљумбицу. А може и срнећа леђа. И да поред неких готичарских и дарк ствари пушта мало и кантрија и вестерна. Анастасија:ВСИ овако званично ти поручујем,да следећи пут добро охладиш пиво,и да се не мењаш,остани такав какав јеси. 19. Питање за екс Милеву... ВСИ:Да ли би пристала да ТИ будеш део двоугла... и да тај „интервју“ уради“ рецимо Оливера или Вук - Владан. Анастасија:Напокон...цео интервју чекам да те питам нешто 0110_hahaha Зорице екс Милева,на који начин правиш листу питања?И да ли си некад видела ВСИ-јеве жене,почињем да сумњам у њихово постојање,никако да их и ја видим. 20. Порука за форумаше... ВСИ:Исто оно што бих поручио и себи...Мало више разумевања и опуштенције. Није ЖРУ црква, бар не у том пуном смислу док нема евхаријстијске заједнице. То је једна лепа и занимљива интернет удруга, која је као и свака друга башта, пуна лепог цвећа, корова и гусеница. Анастасија:Драги форумаши,не мењајте канал,останите на ЖРУ,јер је он најбољи,најлепши,најпотпунији,највеселији,нај...нај...нај... мислим да ћу да добијем неку похвалу у админу на реклами,и хвалоспеву...Милева да ли ћу? whackado bleh Ево да одговорим на питања: Анастасија не постоји неки посебан рецепт, некад само зурим у плафон, и чекам да ми падну с неба 0102_laugh, а некад тражим инспирацију у другим темама, књигама, текстовима, покушавам да учим од оних који су се школовали за то. Што се тиче ВСИ-јевих жена, јес да је тајна и није лијепо да се открива у јавности, али ја знам да ће он то свакако опростити, даклем - ВСИ-јеве жене заиста постоје, надалеко су познате по својој љепоти и интелигенцији, сам их је бирао, сам им је дао најљепша имена, и знаш шта, да сам мушко препустила бих му да ми одабере жену 0102_laugh. ВСИ што се тиче двоћошка немам ништа против да га уради ко год жели, мада ја бих највише вољела да га уради Зоске, вјерујем да би то био страшан двоћошак, јесте да би се ја можда osamucen или 11222 али вјерујем да би успјех био загарантован ( Зоске надам се да се не љутиш - шала :bla: просто нисам могла да одолим). Некако ми заиста брзо прође вријеме док правим ове интервјуе, стварно ми је драго што су гости били једни од мојих нај нај форумаша, које сам имала срећу и да лично упознам. Онима који нису имали ту срећу желим да кажем ВИ ЗАИСТА НЕ ЗНАТЕ ШТА ПРОПУШТАТЕ. Били су то један бивши мод и један садашњи мод нашег красног форума. Захвалила бих се од srcee својим саговорницима, и свима вама који не жалите труд ни вријеме да читате све ово. У нади да сте уживали поздравља вас ваша екс Милева, а до идућег двоћошка ЗБОГОООООМ! nasznak12 nasznak12 nasznak12 nasznak12 nasznak12 nasznak12 nasznak12 nasznak12 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 17, 2011 Пријави Подели Написано Август 17, 2011 Dakle Milevče,sagovornici su ti 0110_hahaha,mada ne bih tako tvrdila da ih ne poznajem oboje lično 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha (šalim se,naravno)...Odlična pitanja opuštencija čitati ih 0110_hahaha A za ovo dvoje...paaaa šta reći,vidi se iz ovoga kakvi su,a tek uživooo winter 0110_hahaha 0110_hahaha ... Sve u svemu,mogu slobodno reći da je ovo moja omiljena epizoda dvoćoška :bla: Veelikiii pozdrav šaljem i uredniku i sagovornicima winter winter winter Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2011 winter за све winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 17, 2011 Пријави Подели Написано Август 17, 2011 Као и увек одличан избор "дуелиста" питања и одговори 0102_laugh prst ka dole facenew22222222 prst ka dole prst ka dole ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 17, 2011 Пријави Подели Написано Август 17, 2011 0102_laugh prst ka dole prst ka dole facenew22222222 super ste... veliki prst ka dole anastasiji za br. 6 prst ka dole Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 17, 2011 Пријави Подели Написано Август 17, 2011 facenew22222222 0102_laugh prst ka dole http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Август 17, 2011 Пријави Подели Написано Август 17, 2011 Какво изненађење facenew22222222 prst ka dole Моји омиљени форумаши, које сам и лично упознала и за које имам само речи хвале ! ВолЕм вас !!! 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 17, 2011 Пријави Подели Написано Август 17, 2011 link=topic=11081.msg506486#msg506486 date=1313608972] 0409_feel 4chsmu1 1312_womens super ste... veliki nesiguran anastasiji za br. 6 klapklap Додала бих само још и nesiguran за песму womens.Жива истина dada Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 17, 2011 Пријави Подели Написано Август 17, 2011 Hvala svima vama...Milevčetu posebno,bilo je smešno dok smo odgovarali na pitanja odlično smo se zabavili 0102_laugh 0102_laugh 319.gif 319.gif Mileva najava intervjua,uvod ti je pompezan,pravi novinarski 0102_laugh crvenilo “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Као и увек најбоља тема у право време! facenew22222222 Чини се да је ВСИ био мало више уздржан него иначе 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Post je oče. Uzdržavajmo se i hvalimo se na trgovima kako postimo. Jel tako beše? bangin Nešto tako... hmmmm 1000000001010 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука