Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

A ne rece li ti `nomad da si se skinuo sa toga?... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Завршио нови Вулфенштајн пре неки дан и почео нови КоловДјути.  Брате,  на "регрут" реалности на Омаха плажи нема шансе да допрем до подножја бункера одакле нацистичка гамад не може да те погоди.  И што су за разлику од моде претходних година,  вратили скупљање енергије.  Нема више бајо мој да чучиш и залегнеш у неки заклон и енергија се врати.  Него као некад,  скупљаш оне РедКрос торбице...

maxresdefault.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
On 2/14/2018 at 10:12, Милан Ракић рече

Нема више бајо мој да чучиш и залегнеш у неки заклон и енергија се врати.  Него као некад,  скупљаш оне РедКрос торбице...

E to mi se bas svidja!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, obi-wan рече

E to mi se bas svidja!

Дакле, грандиозно дело. И био сам већ на кораак да варам на плажи, но после једно 50 рстартовања сам успео да допрем до подножја и да кренем. Сад сам већ на трећем нивоу. Још увек је Франција, али се припрема пут ка Низоземској, Белгији и Арденима...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Дакле, грандиозно дело. И био сам већ на кораак да варам на плажи, но после једно 50 рстартовања сам успео да допрем до подножја и да кренем. Сад сам већ на трећем нивоу. Још увек је Франција, али се припрема пут ка Низоземској, Белгији и Арденима...

Znaci, prica se ponavlja iz keca, ali kazes da je igra u celini gigamega? Nije neki shit sa politkorek`nim pros.......njem?

Подели на овим сајтовима

Ti igras singleplayer? To mi je mnogo vazno, bez singla nema price, samo krmacenje u prazno...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Ti igras singleplayer? To mi je mnogo vazno, bez singla nema price, samo krmacenje u prazno...

У животу нисам играо мултиплејер.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Znaci, prica se ponavlja iz keca, ali kazes da je igra u celini gigamega? Nije neki shit sa politkorek`nim pros.......njem?

Мјок. Сирово и масно рокање Шваба у великим количинима. Са ефектима да се смрзнеш.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Дечурлија :D

Нисам играла ништа годинама. 

Некад сам волела WoW, C&C generals, Sims, Tropico. Понекад Gta, Battlefield, Nfs, Mafia.. 

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Милан Ракић рече

Мјок. Сирово и масно рокање Шваба у великим количинима. Са ефектима да се смрзнеш.

Мсм., за разлику од овог новог Вулфенштајна који ме је сморио за медаљу. Ок., волим так стимпанковски вајб, нацисти су вечита иснирација за пуцачине, све ок. Али ме некако то све сморило, јурцање по САД итд. Ипак, ја сам ту мало лудак, па сам морао да завршим. Мсм. кад кажем лиудак, ја и дан данас прочитам Политикин Забавник и Свет компјутера од прве до последње стране. Мсм, ама ич ме не занима онаа ЗОО рубрика у Забавнику, или пак Линукс у СК. Али то је нека навика. Тако и са Вулфенштајном. Ал сам једва чек`о ово да почнем да играм и као што рекох одушевљењу нема краја.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Lady Godiva рече

Дечурлија :D

Некад сам волела WoW, C&C generals, Sims, Tropico. Понекад Gta, Battlefield, Nfs, Mafia.. 

Jel ti žao što si omatorela?  :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

A`e tetka, sta ti se igra, da ti preporucimo? Koji genre ti je u preferencijama? Mislim, onako, prema godinama...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Jel ti žao što si omatorela?  :D

Па знаш како, реума мало зеза. С друге стране, пемзија је умањена, али редовна.. Не жалим се. :D

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...