Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Volim sve starije igrice:

Stronghold; sve djelove

Commandos; sve djelove,

Desperados;Wanted dead or alive

Robin Hood; The legend of sherwood

Red alert II

Wollfenstein

Sierina izdanja:

Pharaoh 

Ceaser

Zeus

O "novijih"( uslovno rečeno) igrica :

Mafia II

Saboteur

Anno, serijal

Подели на овим сајтовима

Mafia II

Ууууу... Каква игра... Једна од најлепших које сам играо:: Свака час`!

Подели на овим сајтовима

Ууууу... Каква игра... Једна од најлепших које сам играо:: Свака час`!

Znaci igra je fenomenalna, kada sam je prvi put igrao kod jednog prijatelja, a komp mu je u full-u od grafičke do monitora bio sam zaprepašćen!Prelijepo odrađena retro atmosfera, priča, ma jedan od mojih favorita ukratko što se tiče igrica! :D

Подели на овим сајтовима

Годинама ништа. И никад нешто овако профи. У своје време док је Colin McRae Rally био појам и то је то.  :) Има томе 10 година.

Свака част за вас који пратите и пикате ове нове. :bendoff:  Ја не могу да верујем како данас то изгледа...

Подели на овим сајтовима

Uspud igra se razlikuje toliko od Civ V da moraš da učiš kako se igra, ima nove stvar neke su izostavljana, ne može da se kaže da su samo uzeli predhodnu verziju i promenili malo modele (što sam mislio da će da se desi), ali isto tako ne razlikuje se toliko pa da čovek sedne i kaže ovo Civilizacija, ovo je skroz nešto drugo (Kao recimo št oje Cossacks i Empire Earth uništen). Sve u svemu preporučijeturn m svima koji turn based strategy igre.

Подели на овим сајтовима

Davno sam igrao šah, od tog me zanimaju najviše train i flight simulator ali i to vrlo rijetko a sve druge igre mi dosade poslije par puta ili nekoliko dana, ne izdrži to ni sedmicu kod mene. Ja više volim isprobavati sve vrste sajtova CMS, forume i sl. Prije sam se zabavljao praveći upload na domenu pa razgledao kako funkcionišu i kakve cake i figle imaju. Tako sam se dosta sam naučio o tome.

Подели на овим сајтовима

Meni zena i dalje ne dozvoljava da kupim nov kompjuter a ovaj koji imam ne moze da "potera" nove igrice i tako...

I ovaj moj je odprilike pred izdisaju. Igrice i ne igram sada toliko često, igram jednu i to je to, ovo ostalo samo ako izađe neki nastavak neke igre koja mi se mnogo svidela. Recimo Rome 2 Total War, može da pokrene ali ne može da igra koliko je FPS veliki, a što se Civa tiče morao sam da uklkjučim minimum grafiku.

Подели на овим сајтовима

I moj ovaj je na izdisaju mojih potreba...realno najvise a i skoro jedino igram pes,do ove godine mogao sam da poceram na high,sada tesko

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ја сам ту мало заост’о, ја сам још на игрицама типа Џингис Кана и сл. Не волим кад је игрица превише реална, као што се данас труде да их праве. Много је то компликовано и много времена одузима.

Најбољи бизнис је отварање фабрике која производи позитивне мисли (авва Пајсије Светогорац)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

skyrim111111.jpg

Obelezih i tu godisnjicu, bas je bilo lepo. Ucitao sam najsveziji sejv od 23.11.2013. i malo lunjao po Tamrijelu. Satro sam neke bandite i prepotentne Elfove, ubio dzinovsku krabu i vuka, krenuo da javim vest, ali usput naidjoh na pseto koje govori te podjoh za njim, no mi lipsa konj poda mnom jer sam ga slucajno nagnao na neko kamenje koje je bilo zamka da me smrska, oh, toliko toga ima u Tamrijelu!

skyrim_logo.png

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

skyrim111111.jpg

Obelezih i tu godisnjicu, bas je bilo lepo. Ucitao sam najsveziji sejv od 23.11.2013. i malo lunjao po Tamrijelu. Satro sam neke bandite i prepotentne Elfove, ubio dzinovsku krabu i vuka, krenuo da javim vest, ali usput naidjoh na pseto koje govori te podjoh za njim, no mi lipsa konj poda mnom jer sam ga slucajno nagnao na neko kamenje koje je bilo zamka da me smrska, oh, toliko toga ima u Tamrijelu!

skyrim_logo.png

11:11:11 you say?! Now you are affirmed as a true demonic king! :D :D

Подели на овим сајтовима

11:11:11 you say?! Now you are affirmed as a true demonic king! :D :D

Uh, tek sad videh koliko je numeroloski bremenit taj praznik!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...