RYLAH Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Veruj mi nije problem samo ima par pravila koja moras da naucis ja je igram na Deity bez problema. Imas forume na kojima imas detaljan opis kako da igras. Postoje i klipovi sa odigranim partijama. Ja sam odgledao par i ukapirao u cemu je fora tako da nemam problema. Nego imas li ti Europa univerzalis na dvd jer ja skinuo ali nece nesto da mi reze rezac. Снимићу на флеш, па кад будем у Кг нарезаћу па да ти дотурим, није фрка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Снимићу на флеш, па кад будем у Кг нарезаћу па да ти дотурим, није фрка. Kako ce da vas pohapse, a ja cu da vicem: "Neka, neka!" RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 BTW. Ja sam igrao i "obični" i brawe new world koji je po meni bolji ubacili su još neke stvar recimo religiju npr. i ideologija da se bira. Ja igram zadnju verziju na kojoj se biraju i ideologija i religija ako stignes da je napravis jer na Deity levelu to nije uvek mogiuce. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Zanimljivo je odigrati scenario Renesansa i to kao Rus e tu je zesca igra. Treba stvarno da budes majstor i da znas sta i kako hoces. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Ja igram zadnju verziju na kojoj se biraju i ideologija i religija ako stignes da je napravis jer na Deity levelu to nije uvek mogiuce. najteži na kojem sam igrao je 5 tu sam ono uzeo egipat i huge mapu sveta uzeo sam celu afriku i australiju i odprilike pola evrope i smorilo me. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Zanimljivo je odigrati scenario Renesansa i to kao Rus e tu je zesca igra. Treba stvarno da budes majstor i da znas sta i kako hoces. najteži na kojem sam igrao je 5 tu sam ono uzeo egipat i huge mapu sveta uzeo sam celu afriku i australiju i odprilike pola evrope i smorilo me. Da li igrate kompjuterske igrice i koje i kako? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
стаклено_око Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Silent hunter 3,4,5...Одлична ,реална ,веродостојна. Ко воли клаустрофобичну атмосферу подморнице из 2.светског рата, менталну игру са добро брањеним конвојима бродова, пролазак кроз Гибралтар са 2 чвора брзине на електро погон да не чују они "горе" ,поморску лудницу у Северном Атлантику, слушање на хидрофону, панично зарањање кад видиш непријатељски разарач или недај Боже авион, а уз то има баш доста,али баш доста времена, ова игра постаје дрога Кад сам први пут скинуо тројку, играо сам је 8 ипо сати, без преувеличавања. Препоручујем само онима са коњским живцима, јер ако играш фер, без икаквих олакшица ,својски се мораш потрудити да потопиш брод који си безецовао Милан Ракић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Da li igrate kompjuterske igrice i koje i kako? Олимп and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 najteži na kojem sam igrao je 5 tu sam ono uzeo egipat i huge mapu sveta uzeo sam celu afriku i australiju i odprilike pola evrope i smorilo me. Pa u verziji V koju ja igram ima vise vrsta mapa. Ja uzimam regular i ne uzimam Egipat zato sto on ima 20% na cuda a kada igras Deity level onda nemas sanse da napravis neko cudo. Kada je manja mapa onda imas manje igraca i ide brze. Mozes i da podesis koliko krugova hoces. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Pa u verziji V koju ja igram ima vise vrsta mapa. Ja uzimam regular i ne uzimam Egipat zato sto on ima 20% na cuda a kada igras Deity level onda nemas sanse da napravis neko cudo. Kada je manja mapa onda imas manje igraca i ide brze. Mozes i da podesis koliko krugova hoces. http://www.escapistmagazine.com/news/view/117862-The-Eternal-War-Ten-Years-of-a-Single-Civ-2-Game Ma meni je fora da bude što veća što više država itd, a uvek sam igrao na mapi koja mi liči na zemlju nekako mi je najbolja, A što se Egipta tiče upravo zbog toga i igram zbog čuda, odprilike igram miroljubivo malo ulažem u vojsku, više na sve ostale stvari a svetska čuda kada izgradim mnogo mi donesu (većina njih) jedino ratujem kada me napadnu i to tako što im prvo popijem vojsku kada su u ofanzivi i onda krenem ja i uzmem 3-4 grada ponudim im mir u zamenu za još jedan i neke golde i tako u krug. Btw je li igrao ko KoH (Knight of Honour)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 A da Skyrim sam zaboravio, kako sam mogao jedinu igru koju iako ne igram i dalje držim instaliranu na računaru (za svaki slučaj), jedimo što me je razočaralo je to što sam posle godinu dana čekanja da The Elder Scroll Online izađe kada je izašao saznao da treba da se plaća mesečna predplata od 13$ da bi se igrao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 najteži na kojem sam igrao je 5 tu sam ono uzeo egipat i huge mapu sveta uzeo sam celu afriku i australiju i odprilike pola evrope i smorilo me. Ти си следећи предсједник САД. Crveni Baron, Trifke, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Evo inače šta je budućnost video igara: Милан Ракић and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Btw je li igrao ko KoH (Knight of Honour)? Убијао се тога као мали Највише сам волио играти са Москвом ( изградим само коњицу, а маршале научим брзом маршу. За трен ока војска ти се створи пред зидинама, заузме град, оде да угуши побуну, да надокнади губитке и врати се на границу док туђинска војска уопште и дође до првог мог града ), Нормандијом ( како бих направио Енглеску ) и Француском. Са Француском сам обновио Каролиншко царство а да ми први краљ није умро. Послије сам за вазале имао Кордову и Фатимиде па сам чак обновио и Западно царство у неку руку. А са Зетом сам знао ратовати против 5-6 католичких држава ( наравно и против Папе. Ах, та ватиканска курија вјечито жедна српске крви... ). Једном сам успјео створити Србију и проширити је на читав Балкан и освојити Анадолију. Онда ми је краљ умро без наслиједника, а престо је преузео мој најспособнији маршал...који је био шпијун Фатимида... Анексирали су ми све територије осим Добруџе... Knights of Honour је одлична игрица за дјецу и млађе средњошколце, али сада већ видим како је преједноставна. За 5 минута ћу удвостручити величину краљевства, и то на hard. Medieval TW je ипак стандард што се тиче средњевјековних стратегија. Али, KoH има прелијепу музику, на нивоу највећих и најбољих игара. https://www.youtube.com/watch?v=JR5ojDj-9UM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Убијао се тога као мали Највише сам волио играти са Москвом ( изградим само коњицу, а маршале научим брзом маршу. За трен ока војска ти се створи пред зидинама, заузме град, оде да угуши побуну, да надокнади губитке и врати се на границу док туђинска војска уопште и дође до првог мог града ), Нормандијом ( како бих направио Енглеску ) и Француском. Са Француском сам обновио Каролиншко царство а да ми први краљ није умро. Послије сам за вазале имао Кордову и Фатимиде па сам чак обновио и Западно царство у неку руку. А са Зетом сам знао ратовати против 5-6 католичких држава ( наравно и против Папе. Ах, та ватиканска курија вјечито жедна српске крви... ). Једном сам успјео створити Србију и проширити је на читав Балкан и освојити Анадолију. Онда ми је краљ умро без наслиједника, а престо је преузео мој најспособнији маршал...који је био шпијун Фатимида... Анексирали су ми све територије осим Добруџе... Knights of Honour је одлична игрица за дјецу и млађе средњошколце, али сада већ видим како је преједноставна. За 5 минута ћу удвостручити величину краљевства, и то на hard. Medieval TW je ипак стандард што се тиче средњевјековних стратегија. Али, KoH има прелијепу музику, на нивоу највећих и најбољих игара. https://www.youtube.com/watch?v=JR5ojDj-9UM Ja sam sada za "raspust" instalirao i na hard sa Zetom (kasnije Srbijom) osvojio ceo svet (mislim celu mapu), a i to što kažeš kada sam je pre igrao činila mi se mnogo teža. A što se Medieval tiče, to sam ko zna koliko puta instalirao i brisao do sada, mada ja igram dvojku, kao što sam napisao sve TW igre sam igrao sem Rome II koju sam samo instalirao i onda shvatio da je ipak nemam vremena da naučim kako se igra i odigram, a iz TW seriala Medieval II i Shogun II su mi najbolje, jedina koja mi se ne sviđa je Napoleon, ne znam zašto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука