Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Има једно две године како нисам играо компјутерске игрице. Када сам играо, то су биле: Prince of Persia, свих пет дела - феноменална игрица; Ice Age 3, Madagascar 2, Rise of Nation, Battle of Immortals(ова ми је одузела пола живота, две године сам је играо по мин. 5 сати дневно, уједно и последња коју сам играо), и ево данас инсталирах "Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst", и одушевљен сам. Мислио сам да никада неће изаћи овако нешто за PC платформу, али ето. Може се играти као авантура(story mode), онлајн, само борбе, и сл. И команде су једноставне. Препоручено је да се игра џојстиком, али сам једва команде подесио за тастатуру. Eво како то изгледа:

Едит: музика је предобра у игрици.

• Волим 1

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Симулације летења и FPS са нарочитим акцентом на WWII :)

Подели на овим сајтовима

провалио сам да на сајту овде има игрица у чету :) Игра ли неко то? Изгледа да може и у двоје.

Moze da se igra u dvoje i jako su zanimljive.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Da to je stvarno strasno. Negde sam citao da je neki malisa 7 dana bez prestanka igrao neku igricu i umro. Neki mali Japanac, Ne secam se svih detalja te vesti!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Хоће неко да направимо неку примејд екипицу за играње доте2? 

Ја сам играо лол, у доти сам нуб тежак и досадно ми је без екипице. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...