Tumaralo. Написано Август 26, 2014 Пријави Подели Написано Август 26, 2014 http://elblogdeljugon.com/wp-content/uploads/2014/07/League-of-Legends-Logo-e1369505480343.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 26, 2014 Пријави Подели Написано Август 26, 2014 Sada igram samo LOL. Inače igrao uglavnom strategije, Civ IV, V i sve Total War igre sem ove zadnje Rome II. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 26, 2014 Пријави Подели Написано Август 26, 2014 Има једно две године како нисам играо компјутерске игрице. Када сам играо, то су биле: Prince of Persia, свих пет дела - феноменална игрица; Ice Age 3, Madagascar 2, Rise of Nation, Battle of Immortals(ова ми је одузела пола живота, две године сам је играо по мин. 5 сати дневно, уједно и последња коју сам играо), и ево данас инсталирах "Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst", и одушевљен сам. Мислио сам да никада неће изаћи овако нешто за PC платформу, али ето. Може се играти као авантура(story mode), онлајн, само борбе, и сл. И команде су једноставне. Препоручено је да се игра џојстиком, али сам једва команде подесио за тастатуру. Eво како то изгледа: Едит: музика је предобра у игрици. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 26, 2014 Пријави Подели Написано Август 26, 2014 Симулације летења и FPS са нарочитим акцентом на WWII zuti car је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 26, 2014 Пријави Подели Написано Август 26, 2014 Opalim ponekad Counter Strike, i to sam se navukao u vojsci jer smo tad otpadali i nismo imali pametnija posla. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 26, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2014 провалио сам да на сајту овде има игрица у чету Игра ли неко то? Изгледа да може и у двоје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 drvce, Trifke, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 провалио сам да на сајту овде има игрица у чету Игра ли неко то? Изгледа да може и у двоје. Moze da se igra u dvoje i jako su zanimljive. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Da to je stvarno strasno. Negde sam citao da je neki malisa 7 dana bez prestanka igrao neku igricu i umro. Neki mali Japanac, Ne secam se svih detalja te vesti! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Приправник Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Isključivo World of tanks Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 http://tankionline.com/en/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Ne moze masina vise da mi potera ni jednu ozbiljnu igricu . Inace volim "call of duty" posebno prvih nekoliko i RPG mada ih nema mnogo dobrih ili mozda ima li dok zena ne odobri kupovinu novog kompa gledam K pop na youtube Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Igra li neko Minecraft? Жедни and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Хоће неко да направимо неку примејд екипицу за играње доте2? Ја сам играо лол, у доти сам нуб тежак и досадно ми је без екипице. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Фудбал менаџер. Али немам више времена да се посветим, како доликује, овом величанству од игрице. Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука