nana Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Hello Venice 2 New York Advent. Редовно и увек у друштву са 4.год. унуком. Он до сада има чин "главни помоћник" (одлучује о свим потезима) а труди се да освоји чин "главни заменик" тј. да баки дефинитивно преузме и миша ...иии много нам је лепо За наше узрасте одлична и врло корисна :good2: Олимп and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 WOW сам играо вековима, пола живота ми је на то отишло; сад помало WOT тенкиће ... Најбоља игрица ја сам је играо 6 година сваки дан.. А онда сам престао... Имао сам мјеџа гнома... Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Da to je stvarno strasno. Negde sam citao da je neki malisa 7 dana bez prestanka igrao neku igricu i umro. Neki mali Japanac, Ne secam se svih detalja te vesti! Detalji su nevazni: RYLAH, Juanito, Ћириличар and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 FIFA 2014, Hitman(the blood of money), Football Manager 2013, Max Payne, Company of Heroes the tales of valor, Call of duty modern warfare. Mada u poslednje vreme samo menadžer i retko fifu. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Синиша Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 CS 1.6 bgpj and Жедни је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Трифке, Стварно није лепо ово што си ми урадио сад. Инсталиро Цив 5 и конто да ћу одмах да обришем јер нема шансе да било шта достине двојку. АЛИ... већ пет сати овде лупам главом, и никако да се снађем како треба. Игривост и атмосфера су супер, чак се усуђујем рећи на нивоу двојке, мада има неких замерки и нелогичности, али је све надокнађено одличном стмосфером. Само тешко бре. Играм на нормалу (Принц) и сви су бољи од мене вазда, увек испадам ретард у целом свету Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Играм на нормалу (Принц) и сви су бољи од мене вазда, увек испадам ретард у целом свету Да погађам, покушаваш да направиш јаку државу? :bleh: RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 CS 1.6 Јесте најбоља игрица!!! Ајде неки сервер да направимо само за форумаше... Било би екстра!! bgpj and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Да погађам, покушаваш да направиш јаку државу? :bleh: Јок, ово неки феудални ниво, независни градови... Примитивци Crveni Baron and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 šah i sudoku na tabletu, pa i to je kompjuter Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Трифке, Стварно није лепо ово што си ми урадио сад. Инсталиро Цив 5 и конто да ћу одмах да обришем јер нема шансе да било шта достине двојку. АЛИ... већ пет сати овде лупам главом, и никако да се снађем како треба. Игривост и атмосфера су супер, чак се усуђујем рећи на нивоу двојке, мада има неких замерки и нелогичности, али је све надокнађено одличном стмосфером. Само тешко бре. Играм на нормалу (Принц) и сви су бољи од мене вазда, увек испадам ретард у целом свету Veruj mi nije problem samo ima par pravila koja moras da naucis ja je igram na Deity bez problema. Imas forume na kojima imas detaljan opis kako da igras. Postoje i klipovi sa odigranim partijama. Ja sam odgledao par i ukapirao u cemu je fora tako da nemam problema. Nego imas li ti Europa univerzalis na dvd jer ja skinuo ali nece nesto da mi reze rezac. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Јесте најбоља игрица!!! Ајде неки сервер да направимо само за форумаше... Било би екстра!! Pih kako bih vas osurio! Pravili biste visestruke naloge samo da sto vise potpisa bude na peticiji za drvcetov perma-ban! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Играм онлајн риверси...једино то. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 Трифке, Стварно није лепо ово што си ми урадио сад. Инсталиро Цив 5 и конто да ћу одмах да обришем јер нема шансе да било шта достине двојку. АЛИ... већ пет сати овде лупам главом, и никако да се снађем како треба. Игривост и атмосфера су супер, чак се усуђујем рећи на нивоу двојке, мада има неких замерки и нелогичности, али је све надокнађено одличном стмосфером. Само тешко бре. Играм на нормалу (Принц) и сви су бољи од мене вазда, увек испадам ретард у целом свету Najbolja stvar je sa Gandijem, trebao je da bude najmiroljubiviji ono kao u igrici da ne napada, međutim programer zeznu jednu brojku i gandi je sada najratoborniji u igri, čim dobije nuklearne bombe odma ih koristi, barem u prvim verzijama, možda su ispravili do sada to. RYLAH and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 27, 2014 Пријави Подели Написано Август 27, 2014 BTW. Ja sam igrao i "obični" i brawe new world koji je po meni bolji ubacili su još neke stvar recimo religiju npr. i ideologija da se bira. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука