Jump to content

Препоручена порука

Србски православни појци већ 10 година раде на очувању српске традиционалне музике где су направили велике пројекте и тако се истакли као одговорни људи који се поносе својим наслеђем. Дошло је време да направе још један искорак у томе, и пуштањем у рад првог српског интернет радија српске традиционалне музике заокруже свој деценијски рад.

Како смо дошли на идеју о овом интернет радију?

Свет напредује у технолошком смислу, а култура се запоставља што је један од разлога за пуштање у рад оваквог формата. Да би неко могао нешто да сазна и заволи српску културу мора да постоји опција за то. Радујемо се да смо међу првима у томе и да ћемо и у будућности бити пример млађим генерацијама како треба да се воли и поноси својим културним наслеђем.

Србин не постоји без своје вере и културе јер по нама то не може бити Србин. Намећу нам се лажне информације и туђе културе да би сломили дух наших предака, ону лепу земљу, људе поштења и морала тога времена који требају и морају бити наш пример у љубави и жртви како би нас и други по делима и лепоти наслеђа препознавали и поштовали.

Радио ће садржати духовне, историјске и традиционалне вредности, музику, али музику свих извођача и тематике везане за НАШУ Србију.

Интернет радио под називом ДЕСПОТ СРПСКИ посвећен је веома важној личности, утемељивачу Београда, Светом Деспоту Стефану Лазаревићу.

На овај начин желимо да се у целом свету сазна за Деспота и да га прослављамо, како и доликује једном витезу, Србину, православцу, песнику, државнику...

Слушајте Радио Деспот Српски на:

DESPOTSRPSKI.RS

Интернет радио под називом ДЕСПОТ СРПСКИ посвећен је веома важној личности, утемељивачу Београда, Светом Деспоту Стефану Лазаревићу.

 


View full Странице

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...