Jump to content

www.verujem.org

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 часа, Нифада рече

Не могу да верујем да није постоајала нека копија

sve to kosta...a niko ne pita ko to sve placa...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 4.5.2017. at 21:10, Milan Nikolic рече

Читав свет сте изгубили.

ko...? :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, JESSY рече

sve to kosta...a niko ne pita ko to sve placa...

S obzirom da je uložen veliki trud da se sva ta literatura sakupi,sigurno da se moglo naći neko rešenje u smislu zaštite sajta.Mislim da to ne košta toliko da se ne bi moglo naći rešenje,računajući i na one koji su posećivali sajt i koristili literaturu.

Na zvaničnom sajtu SPC nalazi se i sajt Verujem.

Православна интернет библиотека

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Нифада рече

Mislim da to ne košta toliko

na zalost, ne mislis dobro...svakom meseca moljakamo clanove za pomoc oko odrzavanja i postojanje sajta uopste...a da ne pominjem ostale dopunske stvari koje su neophodne da bi sajt izgledao kako sada izgleda i da ima mogucnosti koje sada ima...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, JESSY рече

na zalost, ne mislis dobro...svakom meseca moljakamo clanove za pomoc oko odrzavanja i postojanje sajta uopste...a da ne pominjem ostale dopunske stvari koje su neophodne da bi sajt izgledao kako sada izgleda i da ima mogucnosti koje sada ima...

Ti si uređivala  sajt Verujem?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, JESSY рече

Ne znam da li mislimo na isto,ne govorim o ŽRU.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Нифада рече

Ne znam da li mislimo na isto,ne govorim o ŽRU.

ah, izvinjavam se onda...mislila sam da pricamo o ZRU...

ali u svakom slucaju, novac je taj koji diktira sve....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Нифада рече

S obzirom da je uložen veliki trud da se sva ta literatura sakupi,sigurno da se moglo naći neko rešenje u smislu zaštite sajta.Mislim da to ne košta toliko da se ne bi moglo naći rešenje,računajući i na one koji su posećivali sajt i koristili literaturu.

Na zvaničnom sajtu SPC nalazi se i sajt Verujem.

Православна интернет библиотека

На званичном сајту СПЦ се налазе сајтови који не постоје годинама :)

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Поуке.орг инфо рече

На званичном сајту СПЦ се налазе сајтови који не постоје годинама :)

Разумела сам то,али сам хтела да кажем д је тај сајт Верујем,односно литература и предавања, могао бити ту негде пребачен,можда се не би све то изгубило.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...