АлександраВ Написано Септембар 1, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2018 Може овако понешто да се нађе https://web.archive.org/web/sitemap/http://www.verujem.org JESSY and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2018 пре 13 часа, Нифада рече Не могу да верујем да није постоајала нека копија sve to kosta...a niko ne pita ko to sve placa... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2018 On 4.5.2017. at 21:10, Milan Nikolic рече Читав свет сте изгубили. ko...? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2018 пре 4 часа, JESSY рече sve to kosta...a niko ne pita ko to sve placa... S obzirom da je uložen veliki trud da se sva ta literatura sakupi,sigurno da se moglo naći neko rešenje u smislu zaštite sajta.Mislim da to ne košta toliko da se ne bi moglo naći rešenje,računajući i na one koji su posećivali sajt i koristili literaturu. Na zvaničnom sajtu SPC nalazi se i sajt Verujem. Православна интернет библиотека Верујем Пројекат Растко St. Pachomuis Library Саборност Е-књиге Епархије далматинске Видослов - Епархија захумско-херцеговачка Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2018 пре 30 минута, Нифада рече Mislim da to ne košta toliko na zalost, ne mislis dobro...svakom meseca moljakamo clanove za pomoc oko odrzavanja i postojanje sajta uopste...a da ne pominjem ostale dopunske stvari koje su neophodne da bi sajt izgledao kako sada izgleda i da ima mogucnosti koje sada ima... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2018 пре 2 минута, JESSY рече na zalost, ne mislis dobro...svakom meseca moljakamo clanove za pomoc oko odrzavanja i postojanje sajta uopste...a da ne pominjem ostale dopunske stvari koje su neophodne da bi sajt izgledao kako sada izgleda i da ima mogucnosti koje sada ima... Ti si uređivala sajt Verujem? Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2018 пре 4 минута, JESSY рече na zalost, ne mislis dobro...svakom meseca moljakamo clanove za pomoc oko odrzavanja i postojanje sajta uopste...a da ne pominjem ostale dopunske stvari koje su neophodne da bi sajt izgledao kako sada izgleda i da ima mogucnosti koje sada ima... Ne znam da li mislimo na isto,ne govorim o ŽRU. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2018 Тема је била постављана и раније,па је сајт обновио рад,и сада поново не функционише. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2018 пре 11 минута, Нифада рече Ne znam da li mislimo na isto,ne govorim o ŽRU. ah, izvinjavam se onda...mislila sam da pricamo o ZRU... ali u svakom slucaju, novac je taj koji diktira sve.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Септембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2018 1 hour ago, Нифада рече S obzirom da je uložen veliki trud da se sva ta literatura sakupi,sigurno da se moglo naći neko rešenje u smislu zaštite sajta.Mislim da to ne košta toliko da se ne bi moglo naći rešenje,računajući i na one koji su posećivali sajt i koristili literaturu. Na zvaničnom sajtu SPC nalazi se i sajt Verujem. Православна интернет библиотека Верујем Пројекат Растко St. Pachomuis Library Саборност Е-књиге Епархије далматинске Видослов - Епархија захумско-херцеговачка На званичном сајту СПЦ се налазе сајтови који не постоје годинама АлександраВ and JESSY је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 2, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2018 пре 56 минута, Поуке.орг инфо рече На званичном сајту СПЦ се налазе сајтови који не постоје годинама Разумела сам то,али сам хтела да кажем д је тај сајт Верујем,односно литература и предавања, могао бити ту негде пребачен,можда се не би све то изгубило. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2018 Nesto sam googlao i ne znam kako i zasto, ( ),....nadjem Verujem. org arhivu : http://archive.li/aJopz obi-wan and Биљана, два је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука