Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Како да се опустим када видим злурадост код многих форумаша?Како да се опустим? Већ видим, ја данас морам добити бан на ЖРУ... немој брате тако , ја никога Овде нисам приметио да се радовао и ликовао због овог догађаја , неке ствари превише лично схваташ! Како неби схватао?Као прво, владика Артемије је нешто урадио што нисам могао ни сањати а друго, овдје видим толке нападе на тог владику да ми се желудац преврне. Ето погледај постове Ништавила, Зеебеедееа и сличних... сви они су из очајања писали , људи су у чуду као и ти и свако може да погреши у том јаду али веруј као што ти , тако они тако и ја - мислимо да нам свима жао и да се никако не редујемо ни ти некога мрзимо , што би?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Незнате ви браћо како је сада у души владике Артемија, мислите ли да је њему лако?Па дође ми да плачем када само помислим како је њега све ово мучила да је решио све на коцку да стави, свој чин, своје признање, свој труд за Цркву... Али нико од вас не мисли о тим стварима. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 КОлико сам ја видео сви овде Владици Артемију пишу његову титулу која му још формално стоји. Шта треба да радио? Да се сложимо са његовим узурпирањем манастира и хадучијом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Жалосно...гдје је сада поштовање КАНОНСКОГ Епископа за које се то ЖРУ официјално залаже? Шта би било ако би ја рекао рецимо недо Бог за неког другог владику да је бандит, да га треба ухапсити? Ето што сам огорчен. ja u zivotu ne vidjeh kanonskog episkopa koji razvaljuje manastirska vrata da bi sa rascinjenima sluzio liturgiju a i sam je pod zabranom Дал је разваљиво врата то је питање... Grupa su predvodili monah Kiprijan i bivši iguman manastira Sveti Arhangeli i navijač FK “Rada” Benedikt. Oni su razvalili manastirska vrata, oduzeli monahu iz Devinih voda Fotiju ključeve i kola. evo pise u blicu, sad je li on ili ovi njegovi, dodje mu isto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Незнате ви браћо како је сада у души владике Артемија, мислите ли да је њему лако?Па дође ми да плачем када само помислим како је њега све ово мучила да је решио све на коцку да стави, свој чин, своје признање, свој труд за Цркву... Али нико од вас не мисли о тим стварима. То је требао да размишља пре него што је кренуо на пут раскола... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 хм..читам редовно воај форум,а много мање пишем... само не волим што Владику Аремија овдје многи олајаше, а нико не добија опомене иако је Владика Артемије и даље ВЛАДИКА СПЦ. Све док је тако немојте дозвољавати да се пљује по Епископима... Упсут, ни мало ми се ово не свиђа... Ружна слика... Семберац bendoff, симпатичан си ми.... Личиш ми на мене од прије неку годину, када сам мрзио Папу.. данас сам тотално равнодушан према њему.. тада сам се едуковао преко антиекуменистичких сајтова... Ух, више сам мрзио католике, него што сам волио православце ал прође то.. мржња ни једна није вјечна... Онда ћеш постати прави Екумениста, па ћеш се заситити тим глупостима и биће те брига за то. Промјенићеш мјесто на којем стојиш на литургијама да не би обраћао пажњу како је окренут ко и да ли су врата отворена или затворена (олтарска). Схватићеш да те то само омета у молитви. Слажем се. Ја не мрзим католике, ја само кажем да више волим владику Артемија од било ког католика. Што се тиче литругије...није то овдје битно али сматрам да су то ситнице око чега се народ препире. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 па и о.Ромилу - све одузели и питање је где се сада налази?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 КОлико сам ја видео сви овде Владици Артемију пишу његову титулу која му још формално стоји. Шта треба да радио? Да се сложимо са његовим узурпирањем манастира и хадучијом? Не, само да се покаже мало више љубави према владици, ето шта. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сер Жиле Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Жалосно...гдје је сада поштовање КАНОНСКОГ Епископа за које се то ЖРУ официјално залаже? Шта би било ако би ја рекао рецимо недо Бог за неког другог владику да је бандит, да га треба ухапсити? Ето што сам огорчен. ja u zivotu ne vidjeh kanonskog episkopa koji razvaljuje manastirska vrata da bi sa rascinjenima sluzio liturgiju a i sam je pod zabranom Дал је разваљиво врата то је питање... А то сад није ни битно. Углавном, урадио је што није требало. Него мене баш занима да ли ће иједан епископ који му је ближи учинити нешто, посаветовати га, замолити га да не чини то. Да ли ико сад може допрети до њега, љубављу пре свега, а не осудом из које кипти огорчење? Витешки живот заиста није бедан, бориш се са аждајом од 9 до 1! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Незнате ви браћо како је сада у души владике Артемија, мислите ли да је њему лако?Па дође ми да плачем када само помислим како је њега све ово мучила да је решио све на коцку да стави, свој чин, своје признање, свој труд за Цркву... Али нико од вас не мисли о тим стварима. То је требао да размишља пре него што је кренуо на пут раскола... А ово додајем мом задњем посту...мало више љубави према владици. Најбоље да га објесимо на теразијама, тада ће нестати расколници... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Незнате ви браћо како је сада у души владике Артемија, мислите ли да је њему лако?Па дође ми да плачем када само помислим како је њега све ово мучила да је решио све на коцку да стави, свој чин, своје признање, свој труд за Цркву... Али нико од вас не мисли о тим стварима. То је требао да размишља пре него што је кренуо на пут раскола... и верујем Брате, да свима нама теже не го њему када све ово читамо и доживљавамо , јер ако му било макар мало тешко и зна за цркву - шта је Црква , то ни у сну не би то урадио! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 КОлико сам ја видео сви овде Владици Артемију пишу његову титулу која му још формално стоји. Шта треба да радио? Да се сложимо са његовим узурпирањем манастира и хадучијом? Не, само да се покаже мало више љубави према владици, ето шта. Не знам ... кад неко ломи врата једне светиње ... не знам шта треба радити ... у свакодневном, обичном животу, свако од нас би звао полицију, па макар да му их сам патријарх ломи ... не знам какву љубав имаш на уму онда? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 КОлико сам ја видео сви овде Владици Артемију пишу његову титулу која му још формално стоји. Шта треба да радио? Да се сложимо са његовим узурпирањем манастира и хадучијом? Не треба ми да доносимо судове, док Сабор не каже своје. Док Сабор не каже да је в.Артемије рашчињен, он је и даље епископ и има благодат свештенодејсјтва, тако да су претеране изјаве в.Иринеја да су безблагодатне службе које в.Артемије служви након напуштања шишатовца. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Незнате ви браћо како је сада у души владике Артемија, мислите ли да је њему лако?Па дође ми да плачем када само помислим како је њега све ово мучила да је решио све на коцку да стави, свој чин, своје признање, свој труд за Цркву... Али нико од вас не мисли о тим стварима. То је требао да размишља пре него што је кренуо на пут раскола... А ово додајем мом задњем посту...мало више љубави према владици. Најбоље да га објесимо на теразијама, тада ће нестати расколници... веруј Брате , да га Овде нико не мрзи ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 А то сад није ни битно. Углавном, урадио је што није требало. Него мене баш занима да ли ће иједан епископ који му је ближи учинити нешто, посаветовати га, замолити га да не чини то. Да ли ико сад може допрети до њега, љубављу пре свега, а не осудом из које кипти огорчење? Слажем се, али судећи само по овој теми на ЖРУ, владика је осуђен од људе на пакао. Нико се не пита што је то владика урадио...како ли се он тек осјећо када је чак на ово спреман, страшно. А нико да се сажали... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука