Jump to content

Бивши епископ Артемије и његова герила !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Како да се опустим када видим злурадост код многих форумаша?Како да се опустим?

Већ видим, ја данас морам добити бан на ЖРУ...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Опростите што вас прекидам, да ли можда неко има нотни зборник од Барачког у ел. формату тако да се лако може скинути цео. Знам за онај на светосављу али се мора скидати лист по лист.

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Не знам о којој злурадости говориш...нема злурадости има огрочења због овога што ради Владика Артемије и његова хајдучка дружина.

Да, бан ти се смеши ко врућ леба...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Опростите што вас прекидам, да ли можда неко има нотни зборник од Барачког у ел. формату тако да се лако може скинути цео. Знам за онај на светосављу али се мора скидати лист по лист.

:)

Подели на овим сајтовима

Жалосно...гдје је сада поштовање КАНОНСКОГ Епископа за које се то ЖРУ официјално залаже?

Шта би било ако би ја рекао рецимо недо Бог за неког другог владику да је бандит, да га треба ухапсити?

Ето што сам огорчен.

Подели на овим сајтовима

• Гости

немој брате тако , ја никога Овде нисам приметио да се радовао и ликовао због овог догађаја ,

неке ствари превише лично схваташ!

Подели на овим сајтовима

Жалосно...гдје је сада поштовање КАНОНСКОГ Епископа за које се то ЖРУ официјално залаже?

Шта би било ако би ја рекао рецимо недо Бог за неког другог владику да је бандит, да га треба ухапсити?

Ето што сам огорчен.

Семберац, нажалост, готово је са његовим канонским епископовањем. Нажалост.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ето што сам огорчен.

Да ли јесте или није видеће се, Сабор ће то рећи,  али се понаша као бандит заједно са својим истомишљеницима.
Подели на овим сајтовима

Ето што сам огорчен.

ja u zivotu ne vidjeh kanonskog episkopa koji razvaljuje manastirska vrata da bi sa rascinjenima sluzio liturgiju a i sam je pod zabranom

Подели на овим сајтовима

немој брате тако , ја никога Овде нисам приметио да се радовао и ликовао због овог догађаја ,

неке ствари превише лично схваташ!

Како неби схватао?Као прво, владика Артемије је нешто урадио што нисам могао ни сањати а друго, овдје видим толке нападе на тог владику да ми се желудац преврне. Ето погледај постове Ништавила, Зеебеедееа и сличних...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ето што сам огорчен.

ja u zivotu ne vidjeh kanonskog episkopa koji razvaljuje manastirska vrata da bi sa rascinjenima sluzio liturgiju a i sam je pod zabranom

Баш тако Сирено (или Сирена)
Подели на овим сајтовима

Ето што сам огорчен.

Дал је разваљиво врата то је питање...

Подели на овим сајтовима

хм..читам редовно воај форум,а  много мање пишем...

само не волим што Владику Аремија овдје многи олајаше, а нико не добија опомене иако је Владика Артемије и даље ВЛАДИКА СПЦ.

Све док је тако немојте дозвољавати да се пљује по Епископима...

Упсут, ни мало ми се ово не свиђа... :(

Ружна слика...  :cheesy3:

Семберац  bendoff, симпатичан си ми.... Личиш ми на мене од прије неку годину, када сам мрзио Папу.. данас сам тотално равнодушан према њему.. :) тада сам се едуковао преко антиекуменистичких сајтова... :) Ух, више сам мрзио католике, него што сам волио православце :) ал прође то.. мржња ни једна није вјечна... :)

Онда ћеш постати прави Екумениста, па ћеш се заситити тим глупостима и биће те брига за то.

Промјенићеш мјесто на којем стојиш на литургијама да не би обраћао пажњу како је окренут ко и да ли су врата отворена или затворена (олтарска). :) Схватићеш да те то само омета у молитви. :)

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...