Mиљан Танић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 а шта сам вам рекао за + Бањаску , ето кренули и овај манастир да присвоје! само још + Улиње остаје , + Кончуљ је на ову страну СРБ као и + Црна Река , то ће мало теже да присвоје! прави Духовни и Освајачки рат! Da ne kažemo krstaški pohod Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:308260-Artemijevi-monasi-zauzimaju-manastire evo ovdje i slika od jutros Видим да је било много вјерника, да су чак ван просторије стајали...јел и тај народ расколнички можда? Вероватно да није сав народ расколнички, можда су неки дошли из незнања, али већина јесте сигурно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Знају неприајтељи да Србина можеш само сломити ако га завадиш са братом Србином, то нам владика Василије увек говори. Зато се они труде да заваде браћу архијереје, и успели су. Кирие Елеисон. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:308260-Artemijevi-monasi-zauzimaju-manastire evo ovdje i slika od jutros Видим да је било много вјерника, да су чак ван просторије стајали...јел и тај народ расколнички можда? Вероватно да није сав народ расколнички, можда су неки дошли из незнања, али већина јесте сигурно. А шта ако је тај народ пожелео свога владику?И желе једноставно да га виде, да чују његов глас? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:308260-Artemijevi-monasi-zauzimaju-manastire evo ovdje i slika od jutros Видим да је било много вјерника, да су чак ван просторије стајали...јел и тај народ расколнички можда? Вероватно да није сав народ расколнички, можда су неки дошли из незнања, али већина јесте сигурно. А шта ако је тај народ пожелео свога владику?И желе једноставно да га виде, да чују његов глас? Зато сам и рекао да је било вероватно и оних који су дошли да га виде и поздраве, али је већина оних који су НАМЕРНО дошли да праве хајдучије и да разбијају манастире. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 а шта сам вам рекао за + Бањаску , ето кренули и овај манастир да присвоје! само још + Улиње остаје , + Кончуљ је на ову страну СРБ као и + Црна Река , то ће мало теже да присвоје! прави Духовни и Освајачки рат! Е сад нека се угледају на "Републику" Србију па нека то решавају дипломатским средствима а не да зову полицију да хапсе владику Артемија или остале монахе који су се вратили на Косово (чини ми се да је синод тражио да се монаси врате) Демократски смо народ, ништа на силу... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 а шта сам вам рекао за + Бањаску , ето кренули и овај манастир да присвоје! само још + Улиње остаје , + Кончуљ је на ову страну СРБ као и + Црна Река , то ће мало теже да присвоје! прави Духовни и Освајачки рат! Е сад нека се угледају на "Републику" Србију па нека то решавају дипломатским средствима а не да зову полицију да хапсе владику Артемија или остале монахе који су се вратили на Косово (чини ми се да је синод тражио да се монаси врате) Демократски смо народ, ништа на силу... али сигурно Не , на овакав начин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 А што сабор неће бити снисходљив према владици Артемију макар онолико као што су снисходљиви према римокатолицима? Схватам да је владика погрешио, али није он једини кривац за ову ситуацију. Чуј, брата Артемија оптужују за раскол а не желе јавно Папи да кажу да је јеретиик...најежим се одмах. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 а шта сам вам рекао за + Бањаску , ето кренули и овај манастир да присвоје! само још + Улиње остаје , + Кончуљ је на ову страну СРБ као и + Црна Река , то ће мало теже да присвоје! прави Духовни и Освајачки рат! Е сад нека се угледају на "Републику" Србију па нека то решавају дипломатским средствима а не да зову полицију да хапсе владику Артемија или остале монахе који су се вратили на Косово (чини ми се да је синод тражио да се монаси врате) Демократски смо народ, ништа на силу... Није тражио да се врате са батином и да заводе неки свој ред и поредак. Показују ко су и шта су. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 А што сабор неће бити снисходљив према владици Артемију макар онолико као што су снисходљиви према римокатолицима? Схватам да је владика погрешио, али није он једини кривац за ову ситуацију. Чуј, брата Артемија оптужују за раскол а не желе јавно Папи да кажу да је јеретиик...најежим се одмах. A da nisu do sada već bili malo previše snishodljivi? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Показују да су обични разбојници, а Артемије да је ментално посрнула особа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 А што сабор неће бити снисходљив према владици Артемију макар онолико као што су снисходљиви према римокатолицима? Схватам да је владика погрешио, али није он једини кривац за ову ситуацију. Чуј, брата Артемија оптужују за раскол а не желе јавно Папи да кажу да је јеретиик...најежим се одмах. Снисходљив је и превише био. Не видим да римокатолици упадају у манастире и присвајају их. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 А што сабор неће бити снисходљив према владици Артемију макар онолико као што су снисходљиви према римокатолицима? Схватам да је владика погрешио, али није он једини кривац за ову ситуацију. Чуј, брата Артемија оптужују за раскол а не желе јавно Папи да кажу да је јеретиик...најежим се одмах. A da nisu do sada već bili malo previše snishodljivi? Могуће, али су онда и те како били превише снисходљиви и према папистима... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:308260-Artemijevi-monasi-zauzimaju-manastire evo ovdje i slika od jutros Nije mi samo jasno kako on misli da se ne odvaja ni od kog i da nije raskolnik, ako istovremeno kaže da je to "novi početak"...? Kako može biti novi početak bez nekog odsecanja, nekog kraja? samo dokaz da je potpuno izgubio kompas, vise ne zna ni sta radi ni sta govori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 обистиниле се речи + п. Павла , заиста је Угодник Божији! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука