Jump to content

Бивши епископ Артемије и његова герила !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Могу и ја рецимо навест да владика Артемије НИКАДА није прекршио 45. Апостолско правило (један је од ретких). eheeeej

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Ма, какави, тај Теодосије не ваља ништа... Мислим, цепа дрва старцима - као да је то нешто... Нема српски менталитет. Ево, погледајте правог Србина, еп. Артемија: кад му се нешто не свиђа, он скупи раскалуђере, и као Рамбо 3 изврши десант на један манастир. Предањски српски начин - као командос!

confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' />

:(

eheeeej

antics, nije niti čudo što neko danas nema srpski mentalitet. i valentina se žalila, "momci niti se monaše niti se žene",

pitajući se šta se to zaboga dešava sa srpskim mentalitetom, kakve su nas to promjene pogodile i kako se to

sada odražava na naš život :

..."Мислим да је велика криза у монаштву' date='нема младих искушеника,тј.нових искушеника...просто,момци нити се монаше нити се жене...нажалост,тако да Студеница је још и добра.Погледајте само Ваљевску."[/quote']

pa šta onda pobogu rade naši momci?

izgleda da je neka kriza nacionalnog identiteta nastupila kažu ovom globalizacijom i da nije više jednostavno biti srbin, pa time ne treba da nas čudi ako to niti gore spomenutom više nije lako!!!

nacionalni identitet treba učvrstiti, kažu, da ne bi nivo prosvjećenosti o nacionalnoj svijesti spao na niske grane.

kao što ova zastava  eto skliznu nekako do struka:

Постављена слика

http://www.vesti-online.com/data/images/2010-11-06/107032_zastava-srbije_f.jpg?ver=1289041617

izgleda da se ne može upitati baš ovako šta "pobogu" rade naši momci, pogrešno sam nažalost, formulisala pitanje interesujući se za dešavanja u "srpskom mentalitetu"! ili kako ga gore nazva antics "predanjski srpski načinu". šta li će sada srbi da predaju, mit o duši u ćasi sa jabukom i grožđem, kao dokaz da inspiracija modernim "umjetnicima" tipa pacifikusikemenusmidielitenus, nije presušila? ili dokaz o trojstvu? ostaje nam da vidimo.

a sudeći po načinu odjevanja gore prikazane osobe, izgleda da mi je i izraz momci pogrešan 0442_feel?

p.s. pacifikusikemenusmidielitenus- za sve one koji ne poznaju ovu riječ, oni su nešto kao moderni umjetnici  koji poštuju antičku tradiciju pa otuda i ovo ime koje latinski zvuči.

njihova karakteristika je kažu da su veliki pobornici ekologije, osjetljivi veoma na vazdušne promjene.

Постављена слика

http://www.srbijanet.rs/images/stories/vesti-svet/slike1/5/gej-parada-moskva-498.jpg

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

Pa ako se pokajao, to je njegova stvar, i dalje mu ne daje za pravo da napada druge za istu stvar.

Ево ја у вези тога кажем: Не примерено је са било које стране да се дружи са непријатељима нашим (важи и за антисрбе попут Тадића)...тако да не оправдавам владику Артемија што се виђао 99 са непријатељима, али знам да се променио.

Подели на овим сајтовима

Ево ја у вези тога кажем: Не примерено је са било које стране да се дружи са непријатељима нашим (важи и за антисрбе попут Тадића)...тако да не оправдавам владику Артемија што се виђао 99 са непријатељима, али знам да се променио.

А ја вам кажем: Љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који вас мрзе и молите се за оне који вас вријеђају и гоне,

Да будете синови Оца својега који је на небесима; јер Он својим сунцем обасјава и зле и добре; и даје дажд праведнима и неправеднима. (Мт. 5, 44-45)

Подели на овим сајтовима

Слика има милион и свако их зна, нема потребе да се спамује тема.

Слика говори више од хиљаду речи. Тако да сам уштедео простора у теми.

Миљан је лепо схватио слику. Умировљени владика Артемије замера осталим владикама оно што је и он чинио. А нема ничег лошег на тој слици.

Подели на овим сајтовима

А ја вам кажем: Љубите непријатеље своје, благосиљајте оне који вас куну, чините добро онима који вас мрзе и молите се за оне који вас вријеђају и гоне,

Да будете синови Оца својега који је на небесима; јер Он својим сунцем обасјава и зле и добре; и даје дажд праведнима и неправеднима. (Мт. 5, 44-45)

Иди брате поклони се и Титу и Павелићу!!!Љуби непријатеља свога, ајде љуби Павелића и Тита...

Мислим схватио си шта желим да кажем...не можеш тек тако тумачити Свето Писмо. Имамо Свете Оце који су све то лепо протумачили. П.С: Ту се мисли на личне непријатеље а не на непријатеље Бога.

Што се патријарх није састао са педерима и ако су они то тражили?Рекао је НИ У ЛУДИЛУ.

Свако добро

Подели на овим сајтовима

Миљан је лепо схватио слику. Умировљени владика Артемије замера осталим владикама оно што је и он чинио. А нема ничег лошег на тој слици.

Лепо си ово рекао ЧИНИО је, а не чини више. То је разлика између њега и неких других. Мада не пада ми напамет да за било ког владику да кажем да није достојан само зато што се љубио са нашим непријатељима (то важи и за оне који су љубили руку Папи).

Подели на овим сајтовима

Наравно да јесте и Олбрајтова крива...само кажем, те слике ништа не доприносе случају. Слика има милион и свако их зна, нема потребе да се спамује тема.

па секташима се све заснива на сликама... јел тако??

ова слика би да сми ми као они требала имати назив

"БИСКУП АРТЕМИЈЕ ПОКАЗУЈЕ СВОЈЕ ПРАВО ЛИЦЕ" ХЕХЕХЕХ

Подели на овим сајтовима

Лепо си ово рекао ЧИНИО је, а не чини више. То је разлика између њега и неких других. Мада не пада ми напамет да за било ког владику да кажем да није достојан само зато што се љубио са нашим непријатељима (то важи и за оне који су љубили руку Папи).

Ок. Победио си. Не могу против Твоје интелигенције...

Подели на овим сајтовима

Откуд то да су демонократски медији на страни Христа и Цркве?Сумљиво до бола...

Ја се увјек два пута питам дал је неко крив ако га медији криве, јер уобичајно су они у истини који су оклеветани у антихришћанским медијима. Са овим ништа не желим да кажем осим да размишљам у дубину и не вјерујем све оно што чујем од јудејских превараната који се зову новинари.

Христос нам је рекао да ће свет бити против нас, али да се не бојимо, јер он победи свет.

Подели на овим сајтовима

Ок. Победио си. Не могу против Твоје интелигенције...

eheeeej 0442_feel 319.gif confused :(:drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Па браћо моја драга нисам ја крив што ми је квоцијент интелигенције негдје око 150 eheeeej

0442_feel

Подели на овим сајтовима

па секташима се све заснива на сликама... јел тако??

ова слика би да сми ми као они требала имати назив

"БИСКУП АРТЕМИЈЕ ПОКАЗУЈЕ СВОЈЕ ПРАВО ЛИЦЕ" ХЕХЕХЕХ

Слажем се са тим и зато сам против таквих глупости...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...