Александар Милојков Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 А што сабор неће бити снисходљив према владици Артемију макар онолико као што су снисходљиви према римокатолицима? Схватам да је владика погрешио, али није он једини кривац за ову ситуацију. Чуј, брата Артемија оптужују за раскол а не желе јавно Папи да кажу да је јеретиик...најежим се одмах. A da nisu do sada već bili malo previše snishodljivi? Наравно да је био и томе је велика грешка. Такве барабе треба прогнати у Сибир, изоловати их да празне своју негативну енергију и да не заводе наивни народ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:308260-Artemijevi-monasi-zauzimaju-manastire evo ovdje i slika od jutros Nije mi samo jasno kako on misli da se ne odvaja ni od kog i da nije raskolnik, ako istovremeno kaže da je to "novi početak"...? Kako može biti novi početak bez nekog odsecanja, nekog kraja? samo dokaz da je potpuno izgubio kompas, vise ne zna ni sta radi ni sta govori бојим се да је то тако Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 А што сабор неће бити снисходљив према владици Артемију макар онолико као што су снисходљиви према римокатолицима? Схватам да је владика погрешио, али није он једини кривац за ову ситуацију. Чуј, брата Артемија оптужују за раскол а не желе јавно Папи да кажу да је јеретиик...најежим се одмах. Дај не лупај матере ти... Погледај од кога расколници траже помоћ ускоро ће да се сазна ко их је све подржавао не брини... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 А што сабор неће бити снисходљив према владици Артемију макар онолико као што су снисходљиви према римокатолицима? Схватам да је владика погрешио, али није он једини кривац за ову ситуацију. Чуј, брата Артемија оптужују за раскол а не желе јавно Папи да кажу да је јеретиик...најежим се одмах. Снисходљив је и превише био. Не видим да римокатолици упадају у манастире и присвајају их. Не, римокатолици их руше до темеља!!! Али видим, љубите папу а већ сте рашчинили владику Артемија пре саборског рашчињења (не ословљавате га више са +)...веома лепо. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 А што сабор неће бити снисходљив према владици Артемију макар онолико као што су снисходљиви према римокатолицима? Схватам да је владика погрешио, али није он једини кривац за ову ситуацију. Чуј, брата Артемија оптужују за раскол а не желе јавно Папи да кажу да је јеретиик...најежим се одмах. Дај не лупај матере ти... Погледај од кога расколници траже помоћ ускоро ће да се сазна ко их је све подржавао не брини... Његово Преосвештенско Епископа Господона Господина Артемија треба хитно ухапсити, као и оне који су ломили православне манастире! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Дај не лупај матере ти... Ако нешто мрзим онда је када се моја родбина спомиње без основа. Видиш, за овакве испаде се на нашем форуму чланови опомињу. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:308260-Artemijevi-monasi-zauzimaju-manastire evo ovdje i slika od jutros Видим да је било много вјерника, да су чак ван просторије стајали...јел и тај народ расколнички можда? Вероватно да није сав народ расколнички, можда су неки дошли из незнања, али већина јесте сигурно. А шта ако је тај народ пожелео свога владику?И желе једноставно да га виде, да чују његов глас? Zamišljam sad nešto narod u zapadnoj Americi... užele se oni vladike Jovana, pa krenu da napadaju vladiku Maksima, i dođu kod vladike Jovana tako u Šumadiju kao da im je on i dalje nadležni... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 А што сабор неће бити снисходљив према владици Артемију макар онолико као што су снисходљиви према римокатолицима? Схватам да је владика погрешио, али није он једини кривац за ову ситуацију. Чуј, брата Артемија оптужују за раскол а не желе јавно Папи да кажу да је јеретиик...најежим се одмах. A da nisu do sada već bili malo previše snishodljivi? Могуће, али су онда и те како били превише снисходљиви и према папистима... Ne može se isto postupati prema inoslavnima i prema jednom kanonskom episkopu.Na njemu je mnogo veća odgovornost. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Кирие Елеисон. Разочаро сам се у ову задњу активност владике Артемија али још више у злобу појединих форумаша који владику називају бандитом... као да је сада некога убио. Човјек држо литургију као што то сви ви свештеници радите (а не вјерујем да сте нешто ближи Богу од њега и да имате веће право пред Богом). Умјесто да се макар ви свештеници сада молите, да обуздате тастатуру...Господе помилуј. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Дај не лупај матере ти... Ако нешто мрзим онда је када се моја родбина спомиње без основа. Видиш, за овакве испаде се на нашем форуму чланови опомињу. Искулирај... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sirena Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 А што сабор неће бити снисходљив према владици Артемију макар онолико као што су снисходљиви према римокатолицима? Схватам да је владика погрешио, али није он једини кривац за ову ситуацију. Чуј, брата Артемија оптужују за раскол а не желе јавно Папи да кажу да је јеретиик...најежим се одмах. Снисходљив је и превише био. Не видим да римокатолици упадају у манастире и присвајају их. Не, римокатолици их руше до темеља!!! Али видим, љубите папу а већ сте рашчинили владику Артемија пре саборског рашчињења (не ословљавате га више са +)...веома лепо. vladika Artemije se danas sam rascinio ovim sto je uradio, a Sabor ce to samo formalno da potvrdi... jedino ako se to ne desi danas a on se u medjuvremenu pokaje daj Boze mada cisto sumnjam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 А што сабор неће бити снисходљив према владици Артемију макар онолико као што су снисходљиви према римокатолицима? Схватам да је владика погрешио, али није он једини кривац за ову ситуацију. Чуј, брата Артемија оптужују за раскол а не желе јавно Папи да кажу да је јеретиик...најежим се одмах. Снисходљив је и превише био. Не видим да римокатолици упадају у манастире и присвајају их. Не, римокатолици их руше до темеља!!! Али видим, љубите папу а већ сте рашчинили владику Артемија пре саборског рашчињења (не ословљавате га више са +)...веома лепо. Ма шта ја (ми) имам са папом, далај ламом, бушом, путином, и осталим? Владика Артемије је очигледно сам себе изопштио из цркве својим поступцима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Кирие Елеисон. Разочаро сам се у ову задњу активност владике Артемија али још више у злобу појединих форумаша који владику називају бандитом... као да је сада некога убио. Човјек држо литургија као што то сви ви свештеници радите (а не вјерујем да сте нешто ближи Богу од њега и да имате веће право пред Богом). Умјесто да се макар ви свештеници сада молите, да обуздате тастатуру...Господе помилуј. Само нас Ти научи како треба... ево имаш и ову Христину, па да кренете заједно да учите свештенике и Владике... рекох, опусти се мало, искулирај... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Дај не лупај матере ти... Ако нешто мрзим онда је када се моја родбина спомиње без основа. Видиш, за овакве испаде се на нашем форуму чланови опомињу. Искулирај... Ма уреду је оче, само да сам ја ово написао добио би опомену. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Дај не лупај матере ти... Ако нешто мрзим онда је када се моја родбина спомиње без основа. Видиш, за овакве испаде се на нашем форуму чланови опомињу. Искулирај... Ма уреду је оче, само да сам ја ово написао добио би опомену. немој да ми стављаш у уста да сам рекао нешто што нисам!!! Нико ти није дирао фамилију и немој то више да радиш.Имаш прву и последњу опомену од мене! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука