Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Да, мало је компликованије наћи Сланце...али и то је решиво, у крајњој линији

Подели на овим сајтовима

On 2. 8. 2013. at 22:35, Gordana Majkic рече

Да, мало је компликованије наћи Сланце...али и то је решиво, у крајњој линији

ма колима ћемо се организовати, ко год вози повешће другаре из других крајева? нес па?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 2. 8. 2013. at 22:36, Драшко рече

ма колима ћемо се организовати, ко год вози повешће другаре из других крајева? нес па?

4chsmu1

(морао сам, ово је било јаче од мене)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Упс, дупли пост...

Ал` нек онда буде поднаслов - док се приближавамо месту саборовања:

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог сестре и браћо форумаши ! Задњих па можда месец дана нисам на форуму и сада налетох на сабор , знате ја се мало бацио на неке припреме зато што се спремам уз Божију помоћ да за Преображење Господње се пењем на планину Атос и драго ми је да ће бити саборовање крајем августа или 1 септембра да поделим мало са вама свима утиске са ходочашћа . Само ми реците где ће бити и тачан дан да бих знао . Видим да се спомиње и манастир у Сланцима што би по мени било супер мада незнам да ли је изводљиво због пуно света који долазе тамо поготову на Литургију . Молим вас јавите када и где а ја  се враћам сБожијом помоћи негде око 25 августа зато што ће мо да обиђемо Метеоре и још неке манастире по Грчкој . Поззз

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Искрено, ја нисам за манастир Сланци. Пре сам за неку парохијску цркву код неког нашег брата и пријатеља.

Можда Умчари? Тамо имамо о. Горана. Тамо би било фантастично!

Подели на овим сајтовима

Ја сам за сваку опцију ! Вала давно се нисмо ни видели !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

@,

Оче, нека буде по Вашем и где и када јер ми очигледно не можемо да утаначимо ниш'.Моје присуство зависи од договора са мајком, знате већ због чега, колико у октобру следи нова контрола. Где год да се купимо биће ми драго. :D

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

@,

Оче, нека буде по Вашем и где и када јер ми очигледно не можемо да утаначимо ниш'.Моје присуство зависи од договора са мајком, знате већ због чега, колико у октобру следи нова контрола. Где год да се купимо биће ми драго. :D

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

А да сабор ипак буде у Крушевцу? :Viannen_loungelizard:

Сви ови Београђани (као и остали, наравно) лако могу да дођу до Крушевца, и још лакше да пронађу било коју од наших Цркава (Крушевац је малечак :) ). Цркава бар имамо доста, и у Крушевцу и у околини. Ч`с ћемо да нађемо место за Литургијско сабрање, сад кад је о. Иван Крушевљанин.

А има и кафаница, за после :120286:

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...