Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

• 1 month later...

Остало је још 6 дана по новом или 19 дана по старом календару па ако неко хоће да организује боље да пожури. Најбоље можда да се организује дочек нове године па о истом трошку имамо и сабор 2012 и 2013 године.

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Шта кажете да буде сабор у манастиру Гомирје? То је најзападнији манастир СПЦ у Европи. Отац Михајло је сјајан домаћин, ведрог духа, увек расположен за разговор, док су тамошње монахиње вредне ко пчеле и са радошћу обављају своја послушања. Манастиру би такође била потребна и мала финансијска подршка, пошто једва излазе на крај из месеца у месец са прилозима верника из околине. Манастирски комплекс је огроман и не би требало да буде проблем чак и за ноћење ако би коме било потребно. Наравно за то би затражили благослов оца Михајла. 

http://postimg.org/image/3maidtyrf/

http://postimg.org/image/honkfqfu1/

(и не знам слике да постављам, који год линк да поставим неће да прими, молим да ми неко објасни) 

Подели на овим сајтовима

On 26. 5. 2013. at 8:15, Иван Дабижљевић рече
Шта кажете да буде сабор у манастиру Гомирје?
  где је то Иване....? нисам укапирала....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 26. 5. 2013. at 8:15, Иван Дабижљевић рече
(и не знам слике да постављам, који год линк да поставим неће да прими, молим да ми неко објасни) 

Klikneš desni klik na sliku i pritisneš "Copy image URL" oili tako nešto slično u zavisnosti od browsera i onda taj link postaviš ovde. Odnosno klikneš na Image pa tu kopiraš link

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...