Александрида Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 A di je domaćica od ovu kafanu smej.gif smej.gif ti mu kao dođeš zamena smej.gif ajd turi jednu duplu u veeelikuuu šolju klapklap Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 A di je domaćica od ovu kafanu smej.gif smej.gif ti mu kao dođeš zamena smej.gif ajd turi jednu duplu u veeelikuuu šolju klapklap Mora da se uda pa da bude domaćica klapklap Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 A di je domaćica od ovu kafanu smej.gif smej.gif ti mu kao dođeš zamena klapklap ajd turi jednu duplu u veeelikuuu šolju klapklap Ja sam na privremenom radu ovde sd ću ti poslužim kafu Nema veće,dosta ti je dok Akvilio ne dođe smej.gif “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Može sele,samo da nisu oni fildžani,onda turi u lonac kaficu,pa do jutra smej.gif smej.gif Juuuu Akvi,pa di je taj čovek smej.gif Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Može sele,samo da nisu oni fildžani,onda turi u lonac kaficu,pa do jutra 0110_hahaha 0110_hahaha Juuuu Akvi,pa di je taj čovek Uči uz kafu :bla: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 ovako 0110_hahaha Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 22, 2011 Пријави Подели Написано Јун 22, 2011 Može sele,samo da nisu oni fildžani,onda turi u lonac kaficu,pa do jutra 0110_hahaha 0110_hahaha Juuuu Akvi,pa di je taj čovek smej.gif Uči uz kafu :bla: Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра В. Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Све обавезе позавршавала, дјете успавала и сада би могла једна кафица... Ево да вас и ја почастим са једном домаћом... ВЕРА НАДА ЉУБАВ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Јул 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2018 Има ли кога да овој уморној мами скува кафу? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 3, 2018 Пријави Подели Написано Јул 3, 2018 Slabo, odavno se kafa nije pila ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Јул 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2018 Ред би био да се вратимо некадашњој традицији. Својевремено, кад сам била доста млађа и више луђа, сам уживала у кафицама овде. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Јул 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2018 Видим ја да морам сама себи да кувам кафу. Нека вас нека. мирођија and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Март 3, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2019 Што сам нешто сморена. Дајте ми велику шољу кафе. АлександраВ and Поет је реаговао/ла на ово 2 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Март 19, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2019 Данас сам се дубоко потресла. Ја не кажем било је вршњачког насиља и у моје време, али су се, брате мили, тукли мушки песницама. Остали су их раздвајали. Није било набијања на колац. Flojd, АлександраВ and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 3 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 4, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2019 Ej, ко је Шарон Арнет или како се већ пише? Јесте ли и ви остали добили пп од ње идентичног садржаја као оне, које некад добијамо на фејсу? Smaragdni kamičak and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука