Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRIPWBVwChxvOSNXfz_ZKzqOCLY-lkJcNT7w2r8UHm_0MJJpAEN&s

Измењено од Изида

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

:(7896634

Хтела сам да вам послужим кафу, али не могу да сконтам како се сада овде постављају слике.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

Ево једна честитка од срца за наступајуће празнике за нашу драгу кафе куварицу.

#иаконезнадапостављафотке :laugh1:

П.с. Дубоко верујем да ће и то са фоткама успешно савладати кад се успешно сконцентише ;)

FB_IMG_1575874434539.jpg

Подели на овим сајтовима

Хвала, Милице! Дивна је! :hvala:

Подели на овим сајтовима

Озбиљно људи, хајде да бар понекад пијемо кафу. Знам да овде има лепих и корисних, некад и теолошких тема, али оне изискују одређени интелектуални напор за који ја тренутно немам капацитет.

Подели на овим сајтовима

Никола, молим те скувај ми једну јаку и без шећера.

Подели на овим сајтовима

Јеееаааааа....Успела сам да провалим где је опција. Кафа је са сојиним млеком.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Изида рече

Озбиљно људи, хајде да бар понекад пијемо кафу. Знам да овде има лепих и корисних, некад и теолошких тема, али оне изискују одређени интелектуални напор за који ја тренутно немам капацитет.

ucestvujem samo na laganim temama

simpa si Izida

zoves se izgleda kao moja cerka, ako sam skapirao dobro pricu

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Никола, где је та кафица?

Драшко, зовем се Ангелина. Требало да се родим 25. маја и да се зовем Јосипа. Али, зезнем гинеколога и родим се касније.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...