Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ma ko bre gleda gaNDArobu,ćuti molim te...Nego,de ste izgubile Vladu 0205_whistling 0205_whistling Vladu smo napile...oporavlja se od piva,nas i rozih helankica 0409_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Следећи пут се сликамо у купаћим костимима, за Плејбој 0409_feel - а изнад бандере да окачимо "секта разбибрига - удри бригу на весеље и обавезно бријање ногу" 0205_whistling Може. Cinimi se da Ratko isto zeli da brije noge 0205_whistling omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ma ko bre gleda gaNDArobu,ćuti molim te...Nego,de ste izgubile Vladu 0205_whistling 0205_whistling Влада је попио криглу пива више од нас, тако да... кад се освести, доћи ће 0409_feel У том случају он је млак мушкарац. Само једну криглу више. Или је то неистина. Биће да је ово друго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 A Glori,bravo ti ga i meni to pade na pamet 0205_whistling 0205_whistling 0409_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Следећи пут се сликамо у купаћим костимима, за Плејбој 4chsmu1 - а изнад бандере да окачимо "секта разбибрига - удри бригу на весеље и обавезно бријање ногу" 0205_whistling Sa svim se slažem,ali nemoj sad i noge da brijem.Jel moram i ispod pazuha? 0409_feelPih,bre,opet moram da nabavljam onda "super vosak". 0205_whistling “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Следећи пут се сликамо у купаћим костимима, за Плејбој 0409_feel - а изнад бандере да окачимо "секта разбибрига - удри бригу на весеље и обавезно бријање ногу" 0205_whistling Може. Cinimi se da Ratko isto zeli da brije noge 0205_whistling Ако будем почео да носим кратке сукње, бријаћу и ја. Него сам хтео да подржим лепу идеју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Anastasija,ti si sasava! 0205_whistling 0205_whistling 0409_feel "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 A Glori,bravo ti ga i meni to pade na pamet 0205_whistling 0205_whistling 0409_feel И ти размишљаш о мојим ногама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Идеја је лепа, што да није, поготово кад су дотичне жене лепе и згодне 0205_whistling.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> Јел тако, АНчи ? Ајде, реци како су се окретали за нама и како су они чоколадни хтели да нас киНдапују Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Идеја је лепа, што да није, поготово кад су дотичне жене лепе и згодне 0409_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> Јел тако, АНчи ? Ајде, реци како су се окретали за нама и како су они чоколадни хтели да нас киНдапују more da ne beše Vlade i Martija,odosmo ti i ja u čokoladnu tortu.Vlada je odigrao tu presudnu ulogo,gađajući onog drskog sa kriglom piva.A i Marti onim bokserskim zahvatom 0205_whistling “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Anastasija,ti si sasava! 0409_feel 4chsmu1 :bla: To je zbog piva...ili šljivke,i jedno i drugo sam pila,ali ne sećam se u kom društvu 0205_whistling 0205_whistling “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Идеја је лепа, што да није, поготово кад су дотичне жене лепе и згодне 4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> Јел тако, АНчи ? Ајде, реци како су се окретали за нама и како су они чоколадни хтели да нас киНдапују more da ne beše Vlade i Martija,odosmo ti i ja u čokoladnu tortu.Vlada je odigrao tu presudnu ulogo,gađajući onog drskog sa kriglom piva.A i Marti onim bokserskim zahvatom 0205_whistling Moj Marti....AUUUUUUU.... 0409_feel Pravi muskarac.. Jel da???? omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Slušaj Rale,razmišljam ja o mnogo čemu,al tvoje mi noge nešto nisu padale na pamet,nagledah ih se ja u onoj suknjičici koju si nosio do juče...Elem,vas dve nemojte sve da otkrivate,sačekajte i ovu dvojicu,da i oni kažu koju...ako uopšte znaju gde su bili 0205_whistling 0205_whistling 0409_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Slušaj Rale,razmišljam ja o mnogo čemu,al tvoje mi noge nešto nisu padale na pamet,nagledah ih se ja u onoj suknjičici koju si nosio do juče...Elem,vas dve nemojte sve da otkrivate,sačekajte i ovu dvojicu,da i oni kažu koju...ako uopšte znaju gde su bili 0203_cool crvenilo 0102_laugh И ти си необична, Александрида, и исто у добром смислу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Jeste Glori Marti je PRAVI muškarac,od glave do pete.Mada ni Vlada nije,mislim ... crvenilo ne znam što ga nema.Da li ga je toliko uvatila ona gajba piva,pa spava? 0203_cool “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука