Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma ko bre gleda gaNDArobu,ćuti molim te...Nego,de ste izgubile Vladu 0205_whistling 0205_whistling

Vladu smo napile...oporavlja se od piva,nas i rozih helankica  0409_feel
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Следећи пут се сликамо у купаћим костимима, за Плејбој  0409_feel - а изнад бандере да окачимо "секта разбибрига - удри бригу на весеље и обавезно бријање ногу"  0205_whistling

Може.

Cinimi se da Ratko isto zeli da brije noge  0205_whistling

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Ma ko bre gleda gaNDArobu,ćuti molim te...Nego,de ste izgubile Vladu 0205_whistling 0205_whistling

Влада је попио криглу пива више од нас, тако да... кад се освести, доћи ће  0409_feel

У том случају он је млак мушкарац. Само једну криглу више.

Или је то неистина. Биће да је ово друго.

Подели на овим сајтовима

Следећи пут се сликамо у купаћим костимима, за Плејбој  4chsmu1 - а изнад бандере да окачимо "секта разбибрига - удри бригу на весеље и обавезно бријање ногу"  0205_whistling

Sa svim se slažem,ali nemoj sad i noge da brijem.Jel moram i ispod pazuha? 0409_feel

Pih,bre,opet moram da nabavljam onda "super vosak". 0205_whistling

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Следећи пут се сликамо у купаћим костимима, за Плејбој  0409_feel - а изнад бандере да окачимо "секта разбибрига - удри бригу на весеље и обавезно бријање ногу"  0205_whistling

Може.

Cinimi se da Ratko isto zeli da brije noge  0205_whistling

Ако будем почео да носим кратке сукње, бријаћу и ја.

Него сам хтео да подржим лепу идеју.

Подели на овим сајтовима

Идеја је лепа, што да није, поготово кад су дотичне жене лепе и згодне  0205_whistling.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' />

Јел тако, АНчи ? Ајде, реци како су се окретали за нама и како су они чоколадни хтели да нас киНдапују

Подели на овим сајтовима

Идеја је лепа, што да није, поготово кад су дотичне жене лепе и згодне  0409_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' />

Јел тако, АНчи ? Ајде, реци како су се окретали за нама и како су они чоколадни хтели да нас киНдапују

more da ne beše Vlade i Martija,odosmo ti i ja u čokoladnu tortu.Vlada je odigrao tu presudnu ulogo,gađajući onog drskog sa kriglom piva.A i Marti onim bokserskim zahvatom  0205_whistling
Подели на овим сајтовима

Anastasija,ti si sasava! 0409_feel  4chsmu1  :bla:

To je zbog piva...ili šljivke,i jedno i drugo sam pila,ali ne sećam se u kom društvu  0205_whistling 0205_whistling
Подели на овим сајтовима

Идеја је лепа, што да није, поготово кад су дотичне жене лепе и згодне  4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' />

more da ne beše Vlade i Martija,odosmo ti i ja u čokoladnu tortu.Vlada je odigrao tu presudnu ulogo,gađajući onog drskog sa kriglom piva.A i Marti onim bokserskim zahvatom  0205_whistling

Moj Marti....AUUUUUUU....  0409_feel

Pravi muskarac.. Jel da????

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Slušaj Rale,razmišljam ja o mnogo čemu,al tvoje mi noge nešto nisu padale na pamet,nagledah ih se ja u onoj suknjičici koju si nosio do juče...Elem,vas dve nemojte sve da otkrivate,sačekajte i ovu dvojicu,da i oni kažu koju...ako uopšte znaju gde su bili 0205_whistling 0205_whistling 0409_feel

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Slušaj Rale,razmišljam ja o mnogo čemu,al tvoje mi noge nešto nisu padale na pamet,nagledah ih se ja u onoj suknjičici koju si nosio do juče...Elem,vas dve nemojte sve da otkrivate,sačekajte i ovu dvojicu,da i oni kažu koju...ako uopšte znaju gde su bili 0203_cool crvenilo 0102_laugh

И ти си необична, Александрида, и исто у добром смислу.

Подели на овим сајтовима

Jeste Glori Marti je PRAVI muškarac,od glave do pete.Mada ni Vlada nije,mislim ... crvenilo ne znam što ga nema.Da li ga je toliko uvatila ona gajba piva,pa spava? 0203_cool

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...