ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Nadohnadi ćemo...Magda i ja možemo i kada ti dođeš po kriglu :drugarstvo: :drugarstvo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 e-vo--mi-ga-ra-le tacno u pola deset kad ja idem zna se....... О, Емилија... Колико напред или назад иде сат у Белгији у односу на нас? ---------------------------------------------------------------------------------------- uh, dobro bi bilo da mogu da kazem da je ovde vec 15 do 12 ali nije, isto je, nego ja i moja uobrocenost, znash vec..... :drugarstvo: dragi gledaoci udarac u gong oznacio je 21h 48 '.... Емилија, ти си необична жена. У добром смислу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Jao,Dido,Glori...dobro je da na kraju nismo završili u zološkom vrtu... Magdo jesmo li bili u tom pravcu? Ali ona bandera gde smo se onako slikali je žešća...trebale smo malo da napravimo i krug oko nje “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ej,Glori,kad im se pridružimo,će počnu da padaju sa stolica,ne se sekiraj... Ej,ja osetih neki mi dim iz tastature ide,a ono...ccc... Ne znam samo zbog (radi) cega ce da padaju Nego ljudi... Moram da prepakujem sve... ceo kufer... Nego Anastasija..... Kako mi je Marti?? Seti li se tako u slobodno vreme mene.. Ili samo ovde kad je??? omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Nadohnadi ćemo...Magda i ja možemo i kada ti dođeš po kriglu :drugarstvo: :drugarstvo: za mene moze jedna krigla jogurta (ako ne bude sreda ili petak) ili neko drugo bezalkoholno picence... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 dobro je da na kraju nismo završili u zološkom vrtu... Magdo jesmo li bili u tom pravcu? Ali ona bandera gde smo se onako slikali je žešća...trebale smo malo da napravimo i krug oko nje Пошли смо, али нисмо прошли добро на алко-тесту, па су нас заротирали назад, сећаш се ? Бандера... следећи пут се сликам тамо само у хулахопкама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ej,Glori,kad im se pridružimo,će počnu da padaju sa stolica,ne se sekiraj... 0205_whistling Ej,ja osetih neki mi dim iz tastature ide,a ono...ccc... 0205_whistling Ne znam samo zbog (radi) cega ce da padaju :bla: Nego ljudi... Moram da prepakujem sve... 4chsmu1 ceo kufer... Nego Anastasija..... Kako mi je Marti?? Seti li se tako u slobodno vreme mene.. Ili samo ovde kad je??? 0409_feel Marti TI je odlično,samo da znaš da ne da te se seti već smo mnogo pričali,to jest on je pričao o tebi,a ja sam slušala.Detaljnije o tome,kad dođeš. :bla: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ala ste vesele veceras. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 dobro je da na kraju nismo završili u zološkom vrtu... 0205_whistling Magdo jesmo li bili u tom pravcu? 4chsmu1 Ali ona bandera gde smo se onako slikali je žešća...trebale smo malo da napravimo i krug oko nje 0205_whistling Пошли смо, али нисмо прошли добро на алко-тесту, па су нас заротирали назад, сећаш се ? Бандера... :bla: следећи пут се сликам тамо само у хулахопкама 4chsmu1 Pa ja da sam znala da ti je sledeći put namera da se slikaš u hulahopkama,ja se danas ne bih slikala u helankama.Osećala sam se nekako usamljeno zbog toga :bla:Možda zato što su bile roze?crne mi bolje stoje,zbog debljine ali nisam mogla da ih nađem kad sam kretala da se vidimo. 0409_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ej,Glori,kad im se pridružimo,će počnu da padaju sa stolica,ne se sekiraj... 0205_whistling Ej,ja osetih neki mi dim iz tastature ide,a ono...ccc... 0205_whistling Ne znam samo zbog (radi) cega ce da padaju :bla: Nego ljudi... Moram da prepakujem sve... 4chsmu1 ceo kufer... Nego Anastasija..... Kako mi je Marti?? Seti li se tako u slobodno vreme mene.. Ili samo ovde kad je??? :bla: Marti TI je odlično,samo da znaš da ne da te se seti već smo mnogo pričali,to jest on je pričao o tebi,a ja sam slušala.Detaljnije o tome,kad dođeš. :bla: :bla: 4chsmu1 crvenilo crvenilo Ala ste vesele veceras. Osecam se kada se budemo svi sretali za sabor forumasa da ce da bude jos veselije 4chsmu1 0409_feel omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ma ko bre gleda gaNDArobu,ćuti molim te...Nego,de ste izgubile Vladu 0205_whistling 0205_whistling Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Следећи пут се сликамо у купаћим костимима, за Плејбој 0205_whistling - а изнад бандере да окачимо "секта разбибрига - удри бригу на весеље и обавезно бријање ногу" 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Следећи пут се сликамо у купаћим костимима, за Плејбој 0205_whistling - а изнад бандере да окачимо "секта разбибрига - удри бригу на весеље и обавезно бријање ногу" 0205_whistling Може. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Pa,stvarno,gde je Vlada? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ma ko bre gleda gaNDArobu,ćuti molim te...Nego,de ste izgubile Vladu 0205_whistling 0205_whistling Влада је попио криглу пива више од нас, тако да... кад се освести, доћи ће 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука