Срђан Шијакињић Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Мика је женско??!! :) Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 добро јутро Колумбо Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Мика је женско??!! Скандал !!! Ко ју је пустио на форум . w.a.mozart, Mironosica and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 и онда се запитам нешто...толикоооо момака овдје и лијепе текстове пишу није да није...теорија чиста петица а практично...питање је сад... откад се лично искуство удара као правило? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 довољно је читати вас.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Nikada se ne bih naložio na devojku čiji mozak služi samo za bubačenje. Ja sam budući RTI-evac, a na tom smeru i na fizičkoj elektronici su najlepše devojke. изгледа да је твој сензибилитет за другачије потпуно некалибрисан клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 довољно је читати вас.... погрешном се обраћаш погрешним закључком клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 ако се ти тако осјећаш то је већ нешто друго..а кажем за све Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Slična tema: https://www.pouke.org...__+zašto +momci Zahvaljujem, dobra je tema, morala sam i tamo malo da piskaram 0202_238 ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Има више теорија о тој појави . Ти си мој тренутак, и мој сен, и сјајна моја реч у шуму; мој корак и блудња; само си лепота колико си тајна и само истина колико си жудња. Остај недостижна, нема и далека јер је сан о срећи више него срећа. Буди бесповратна, као младост, нека твоја сен и ехо буду све што сећа. Срце има повест у сузи што лева, у великом болу љубав своју мету. Истина је само што душа проснева. Пољубац је сусрет најлепши на свету. Од мог привиђења ти си цела ткана, твој плашт сунчани од мог сна испреден. Ти беше мисао моја очарана, симбол свих таштина, поразан и леден. А ти не постојиш, нит си постојала. Рођена у мојој тишини и чами, на Сунцу мог срца ти си само сјала јер све што љубимо - створили смо сами. А лепо и Милан каже, просто смо неспособни да одаберемо, и када бирамо, бирамо погрешне, па се опечемо. И онда само теоретишемо, што си лепо приметила. Јер дође до замора од промашаја, од превеликих очекивања... Odlično! Taman sam čekala ko će da citira Dučića! greengrin Idealna žena... hm.. 'на Сунцу мог срца ти си само сјала јер све што љубимо - створили смо сами.' Ne postoji to! Nema je! :0104cheesy: Kao ni idealnog muškarca! Ne očekujmo previše, posle nema glavobolja! Dajmo šansu čoveku da ga upoznamo onakvog kakav je zaista, pa posle da kazemo ovo i ono! Милан Меденица :) and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Odlično! Taman sam čekala ko će da citira Dučića! greengrin Idealna žena... hm.. 'на Сунцу мог срца ти си само сјала јер све што љубимо - створили смо сами.' Ne postoji to! Nema je! :0104cheesy: Kao ni idealnog muškarca! Ne očekujmo previše, posle nema glavobolja! Dajmo šansu čoveku da ga upoznamo onakvog kakav je zaista, pa posle da kazemo ovo i ono! Наравно! Сам пример је и Дучић, највећи теоретичар о жени, а у пракси се никада није женио, зато сам и ставио његову песму . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Наравно! Сам пример је и Дучић, највећи теоретичар о жени, а у пракси се никада није женио, зато сам и ставио његову песму . Teoretisao čovek, napisao najlepše pesme, ali je li voleo? Bio voljen?... .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Teoretisao čovek, napisao najlepše pesme, ali je li voleo? Bio voljen?... .mislise. Ako i jeste, opekao se gadno. I hate him <_<. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 ni ja ga ne volim. Ide mi na zivce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Dame, ne verujem da bi se muška populacija složila a vama :cheesy2: , da ne spominjem još i 'Blago cara Radovana' :laugh: . Što se mene tiče- ipak je to Dučić. Kako bi profa srpskog imao običaj da kaže- hemijski čist liričar... Ipak respect od mene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука