Lady Godiva Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 1 hour ago, ines рече onda je osetila tu veštičiju energiju kako joj prilazi i kreće na nju Како вештичију енргију? Мислим, како човек осети да му "вештичија енергија" прилази? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 https://www.spiritualresearchfoundation.org/sr/paraliza-tokom-spavanja Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 пре 21 минута, Muramasa рече Ki energija. Može se osetiti. "It's over 9000"... Тишина тамо, Гоку. Снежана, Trifke, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 1 hour ago, Снежана рече https://www.spiritualresearchfoundation.org/sr/paraliza-tokom-spavanja Ima film uradjen na tu temu,nije los. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 пре 2 часа, Lady Godiva рече Како вештичију енргију? Мислим, како човек осети да му "вештичија енергија" прилази? e to ćeš najbolje saznati da pitaš lično osobu koju veštica napada noću...koliko su mi opisivale one koje su to doživele to je nešto poput gušenja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 1, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 On 4.2.2016. at 8:17, Сања Т. рече Дође и преступна година...и поново исто питање:" Ваља ли да се саде воћке преступне године,чуо сам- неће да роди...? Одговорим да је то сујеверје,да нема везе са воћем, поврћем, рађањем деце, итд..има везе са календаром и да проучи то мало. Онда добијем оно познато :" Знаш, стари народ је тако говорио, а они су знали шта раде, мора да ту има нешто..." -"Добро."-рекох- "Онда нађи старог човека, који се бави воћарством, па га питај...можеш и старог Оца проту..." Пресадња маторих шљива у мојем издању А када мало слушаш, научиш исто у сред лета радити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 пре 22 минута, ines рече e to ćeš najbolje saznati da pitaš lično osobu koju veštica napada noću...koliko su mi opisivale one koje su to doživele to je nešto poput gušenja Зар не мислиш да је вероватније да неко ноћу има гушење или кошмаре, нападе панике..? Ја знам особу која је доживела парализу када се будила из сна. Неко би рекао да је то нека демонска запоседнутост, али није већ има рационално објашњење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 пре 41 минута, ines рече e to ćeš najbolje saznati da pitaš lično osobu koju veštica napada noću...koliko su mi opisivale one koje su to doživele to je nešto poput gušenja I meni nije jasno kako neko taj napad prepozna kao usko veštičiji ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 пре 1 минут, Broken рече I meni nije jasno kako neko taj napad prepozna kao usko veštičiji ? Tako se naziva, teško ćeš osobu koja je to dozivela ubediti u drugačije. Definitivno je to jedan strahovit pritisak gde ti budan spavas, svestan si okoline,čuješ i glasove bližnjih a ne možeš da se pomeris. Sad upravo ta svesnost nije baš za odbacivanje da nisi sasvim siguran baš sa čim nemaš posla... Veci procenat ljudi kojji to dozivljavaju jeste kontradiktorno ili ne upravo onih ljudi koji nisu u veri da se tako izrazim. Baš gadan napad, gde ti se telo parališe pod nekim ili necijim pritiskom a da to nije vidljivo telo,iliti opšte nekakvo telo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 пре 12 минута, Lady Godiva рече Зар не мислиш да је вероватније да неко ноћу има гушење или кошмаре, нападе панике..? Ја знам особу која је доживела парализу када се будила из сна. Неко би рекао да је то нека демонска запоседнутост, али није већ има рационално објашњење. Dobro tamo je navedeno nekoliko racionalnih razloga ali osecaj nije prijatan a ja poznajem nekoliko ljudi koji su to odagnali molitvom, što opet ništa bitno ne mora da znači. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 пре 19 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Dobro tamo je navedeno nekoliko racionalnih razloga ali osecaj nije prijatan a ja poznajem nekoliko ljudi koji su to odagnali molitvom, što opet ništa bitno ne mora da znači. Па добро, и мени се десило да се уплашим у сну, онако да не смем ни да трепнем, и молитва ми је помогла да се смирим. Али то не значи да је разлог за толику узнемиреност био демонске природе. Једноставно ми је молитва помогла да се концентришем, уједначим дисање, да схватим да нема разлига за страх итд.. Људи приписују свему натприродне узроке јер превише читају житије св. отаца. Лидија Миленковић, Paradoksologija, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Па добро, и мени се десило да се уплашим у сну, онако да не смем ни да трепнем, и молитва ми је помогла да се смирим. Али то не значи да је разлог за толику узнемиреност није био демонске природе. Једноставно ми је молитва помогла да се концентришем, уједначим дисање, да схватим да нема разлига за страх итд.. Људи приписују свему натприродне узроке јер превише читају житије св. отаца. Kažem sve što pomaže dobro je a da će biti racionalnih objašnjenja bice ih ubuduće sve više. Molitva ne vezano za uzrok ovde pomaže, što mi je prosto radosna vest a to je suština moje vere. Radosna vest. Лидија Миленковић, Lady Godiva and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Kažem sve što pomaže dobro je a da će biti racionalnih objašnjenja bice ih ubuduće sve više. Molitva ne vezano za uzrok ovde pomaže, što mi je prosto radosna vest a to je suština moje vere. Radosna vest. Па да, слажем се. Молитва помаже код многих свакодневних глупости и стресова. Једноставно некад људи мисле да се молитвом само изгоне демони. И чим им је од молитве боље, то су неке "нечисте силе". Као да више мисле о луциферу него о Исусу. Volim_Sina_Bozjeg, Paradoksologija and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Па да, слажем се. Молитва помаже код многих свакодневних глупости и стресова. Једноставно некад људи мисле да се молитвом само изгоне демони. И чим им је од молитве боље, то су неке "нечисте силе". Као да више мисле о луциферу него о Исусу. Jako ti je lepa i bitna postavka. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 1, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече Па да, слажем се. Молитва помаже код многих свакодневних глупости и стресова. Pivo i kikiriki još bolje pomažu... ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука