Jump to content

Православно учење о сујеверју , астрологији, врачању, магији и лажним пророцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

I tako... kao i uvek kad se sa nekim ne slazes dovoljno je da mu napises "naravno da nije/nisi u pravu" i no sikiriki. :)

A jesi u pravu ? I naravno da ja moram da prihvatim tvoju oskudnu opservaciju. Ipak te ne diskreditujem kao ličnost.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ono što popovi zovu "podnebesne sile", to je zapravo najniži red demona koji nema pametnija posla nego da se bavi starcima zatvorenim u kelijama.

Prava moć leži mnogo dublje od tih smešnih strašila.

Očekivano

Подели на овим сајтовима

Od svih koji se bave duhovnim svetom, popovi i najmanje znaju o magiji i o slovesnim i bezličnim silama koje se mogu upregnuti i sa kojima se može raditi.

Upregnuti podnebesne sile(nemoguća misija 1 ) tj.samog djavola(nemoguća misija 1 ) i pričati da Crkva ne zna dovoljno o tome...

Reci mi iskreno koliko strahova imaš u životu?

Подели на овим сајтовима

Mnogi to ne shvataju, boje se, izgubice drage osobe ili nesto materijalno, a ne shvataju da nista nisu ni doneli svoje na ovaj svet.

Zato je povratak u nepostojanje najprirodniji potez.

TANG i nema nas više, el to predlažeš?

Подели на овим сајтовима

Upravo. Nema coveka, nema apetita, nema potrebe za nasladama, a samim tim ni izvora nezadovoljstva.

Ko hoce da postoji, ostane u zajednici sa Bogom koji mu daje besmrtnost, ko nece, nema ga i svi zadovoljni.

Dobro, ja sam pomislio da svoju želju za nepostojanjem propovedaš za sve ljude.

Подели на овим сајтовима

Ne plasim se zivota, nego sam ga prezreo. Meni se ne svidja vecni zivot pod uslovima pod kojima ga vas Bog nudi, i zato ga necu prihvatiti.

Isto kao sto nisam prihvatio Galaxy S4 pod uslovima posmd kojima ga nudi Vip.

A slobodna volja koja je u središtu pravoslavnog verovanja nije od Boga? Potpuno sam siguran da ne poznaješ ono što odbijaš.

Подели на овим сајтовима

Mnogi to ne shvataju, boje se, izgubice drage osobe ili nesto materijalno, a ne shvataju da nista nisu ni doneli svoje na ovaj svet.

Zato je povratak u nepostojanje najprirodniji potez.

Како си ти то уопште у том твом непостојању кад седиш и куцаш ове поруке, мени то твоје није ништа јасно, кад ћеш ти то престати да постојиш?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...