Vladimir Vlada Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Magija postoji..Ali ako iskreno verujes u Hrista ne moze ti nista i niko nauditi.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Magija postoji..Ali ako iskreno verujes u Hrista ne moze ti nista i niko nauditi.. Baš tako ali ima i onih "malih" Hristovih koji još nemaju iskristalisano to zrno vere kakvo osećaš kod sebe. Vladimir Vlada је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Baš tako ali ima i onih "malih" Hristovih koji još nemaju iskristalisano to zrno vere kakvo osećaš kod sebe. Bitno je da krenu pravim putem..a vremenom ce se ucvrstiti i ojacati u veri..Kada se setim koliko sam bio slab i koliko sam dozvolio necastivom da deluje na mene..Ali hvala Bogu uz mene je bio..i vera me u njega spasla... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Bitno je da krenu pravim putem..a vremenom ce se ucvrstiti i ojacati u veri..Kada se setim koliko sam bio slab i koliko sam dozvolio necastivom da deluje na mene..Ali hvala Bogu uz mene je bio..i vera me u njega spasla... A pravi Put je i ukazivati na užase koje ume magija da napravi. Svi popovi se bune kad im pola Crkve dodje na službu, koji sveću drže naopačke i svadjaju se sa demonima. Gde je edukacija? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Ja ne razumijem kako krštena čeljad može da zaglavi u takvim besmislicama i to podjednako i pravoslavna i katolička. A muslimani se tim bave najviše iako to vještičarenje i magiju islam strogo zabranjuje, naravno. Oni to tamo sve imaju čak nekako valjda i institucionalizovano i organizovano može se to tako reći. Jedni te vradžbine i sihire postavljaju i namještaju, drugi opet skidaju. U toj Bosni su mmnoge te takozvane babe i hodže i čitave familije koje to generacijama rade s koljena na koljena prenoseći kao privatni porodični job. U Bosni je toga najvišer, svi se tamo "požderaše" tom magijom, hodžinskim zapusma, nekakvim babama i nenama obilazeći ih i hodajući od jedne do druge a pri tom ih svaka pošalje dalje da i ta druga baba ili hodža nešto na tom zarade i ušićare. I već se u tom voziš ko na koloriči. Prijatelj mi priča da mu je jedna žena katolkinja iz Zagorja pričala kako mu je mlada od unuka Hercegovka namjestila magiju pa morala ići u Međugorje da je se riješi. A ovo je primjer baš iz Zenice odakle sam ja rodom a radi se o pravoslavcima, i ja sam se za mlada, kao mladenec, za mladih dana svakakvih takvih stvari naslušao dok sam još živio tamo: http://www.kurir-info.rs/uhvatio-je-na-delu-mladen-mitrovic-u-sobi-nasao-komsinicu-dok-mu-postavljala-crnu-magiju-clanak-1191825 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 23, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2014 Ja ne razumijem kako krštena čeljad može da zaglavi u takvim besmislicama i to podjednako i pravoslavna i katolička. A muslimani se tim bave najviše iako to vještičarenje i magiju islam strogo zabranjuje, naravno. Oni to tamo sve imaju čak nekako valjda i institucionalizovano i organizovano može se to tako reći. Jedni te vradžbine i sihire postavljaju i namještaju, drugi opet skidaju. U toj Bosni su mmnoge te takozvane babe i hodže i čitave familije koje to generacijama rade s koljena na koljena prenoseći kao privatni porodični job. U Bosni je toga najvišer, svi se tamo "požderaše" tom magijom, hodžinskim zapusma, nekakvim babama i nenama obilazeći ih i hodajući od jedne do druge a pri tom ih svaka pošalje dalje da i ta druga baba ili hodža nešto na tom zarade i ušićare. I već se u tom voziš ko na koloriči. Prijatelj mi priča da mu je jedna žena katolkinja iz Zagorja pričala kako mu je mlada od unuka Hercegovka namjestila magiju pa morala ići u Međugorje da je se riješi. A ovo je primjer baš iz Zenice odakle sam ja rodom a radi se o pravoslavcima, i ja sam se za mlada, kao mladenec, za mladih dana svakakvih takvih stvari naslušao dok sam još živio tamo: zato sto su dopustili knezu ovog sveta...da preovlada njima.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 U toj Bosni su mmnoge te takozvane babe i hodže i čitave familije koje to generacijama rade s koljena na koljena prenoseći kao privatni porodični job. Sad zamisli ovo isto ,na jednom velikom i profesionalnom nivou treninga kojeg država sponzoriše i koristi. (istorija kraljeva i astrologa) Tehnike vračanja se usavršavaju, evolucija je jaka do granica neprepoznatljivosti "dela". Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Магија је обична глупост.. Никада и није имала неког утицаја..нити ће када имати... Ствари су јасне....Анђели ..демони.. и борба за душу... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Магија је обична глупост.. Никада и није имала неког утицаја..нити ће када имати... Ствари су јасне....Анђели ..демони.. и борба за душу... Te stvari mogu biti i još jasnije: MAGIJA nije obična glupost već ozbiljan, unosan i rijetko dobro plaćen JOB. Za drugo MAGIJA nisu anđeli, demoni i borba za dušu već prefriganci, glupaci i borba za mušterije i za novac. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/286056/Naivni-isplacuju-hiljade-evra-za-skidanje-magije http://www.kurir-info.rs/skidam-magiju-donesite-dve-svece-gace-i-18000-dinara-clanak-920295 http://www.magicnazona.rs/zoran-petrovic-sumadinac-cita-sudbinu-i-skida-magiju-preko-aure/ Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Te stvari mogu biti i još jasnije: MAGIJA nije obična glupost već ozbiljan, unosan i rijetko dobro plaćen JOB. Za drugo MAGIJA nisu anđeli, demoni i borba za dušu već prefriganci, glupaci i borba za mušterije i za novac. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/286056/Naivni-isplacuju-hiljade-evra-za-skidanje-magije http://www.kurir-info.rs/skidam-magiju-donesite-dve-svece-gace-i-18000-dinara-clanak-920295 http://www.magicnazona.rs/zoran-petrovic-sumadinac-cita-sudbinu-i-skida-magiju-preko-aure/ Sine ne umem više da im objašnjavam kako magija nije trla baba lan. Jedino još edno 1000 postova da postavim o tragičnim posledicama i po telo i po dušu, kao i gubljenje večnog spasenja. Trla baba lan? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Inače na pletenici države i magije se dešavaju autogolovi koji mogu imati za posledice i neke istorijske dogadjaje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Postoji to je sigurno, zasto bi postojale molitve i Svetitelji koji cuvaju ljude od magije.. Sveti Kiprijan i Justina. Jedino sto me nervira, sto se vecina njih vadi na to da su pod magijom radili ovo ili ono, ne trudeci se da isprave sebe i svoj zivot. http://www.bastabalkana.com/2012/02/zastita-od-cini-vradzbina-i-magije-pravoslavna-molitva-protiv-magijskog-dejstva-duhova/ Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Postoji to je sigurno, zasto bi postojale molitve i Svetitelji koji cuvaju ljude od magije.. Sveti Kiprijan i Justina. Jedino sto me nervira, sto se vecina njih vadi na to da su pod magijom radili ovo ili ono, ne trudeci se da isprave sebe i svoj zivot. http://www.bastabalkana.com/2012/02/zastita-od-cini-vradzbina-i-magije-pravoslavna-molitva-protiv-magijskog-dejstva-duhova/ Molitva i post. Jedini lek ali zaista jedini, jer žrtva ni u ludilu ne ume da ispriča sve što joj se dešava u magijskom stanju tako lako može i stručnjake da navede na pogrešan put ozdravljenja. Molitva i post ! *Blue* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Postoji to je sigurno, zasto bi postojale molitve i Svetitelji koji cuvaju ljude od magije.. Sveti Kiprijan i Justina. Jedino sto me nervira, sto se vecina njih vadi na to da su pod magijom radili ovo ili ono, ne trudeci se da isprave sebe i svoj zivot. http://www.bastabalkana.com/2012/02/zastita-od-cini-vradzbina-i-magije-pravoslavna-molitva-protiv-magijskog-dejstva-duhova/ Зато што у време када су настале неке ствари нис могао објаснити људима.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Inače osnovna tehnika majstora magije i veštičarenja je otvaranje žrtve u samoobmani veličanja onostranog. Tu sad ulazimo na teren pravog rata belih i crnih magova koji se dešava preko živih ljudi koji postaju figure i povlače ponekad i samostalne poteze odnosno svrstavaju se na stranu novodnog "dobrog protiv zla". Ukoliko tu osnovnu tehniku nekim čudom uspemo da načnemo i čoveka vratimo svetlosti i realnosti postojanja, onda se možemo nadati dobrom ishodu njegovog uzrastanja u pravoj veri i realnosti sveta. Začudilo bi vas koliko ti ljudi recimo Boga vide pogrešno magijski mistički i skrivenog (samo njima poznatog) Pomoćnika. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука