Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Зато што у време када су настале неке ствари нис могао објаснити људима.. Nisam razumeo ovo? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Sine ne umem više da im objašnjavam kako magija nije trla baba lan. Jedino još edno 1000 postova da postavim o tragičnim posledicama i po telo i po dušu, kao i gubljenje večnog spasenja. Trla baba lan? Nije trla baba lan već VSB valjda ne zna da se 99% tih koji tvrde da im se dogodila nekakva "magija", ustvari dogodila samo obićna sprosta i bestidna PREVARA. Prevaranti su im se desili a nikakvi magija, vradžbina ili tako nešto. Sinko, vjeruj nama, mi s njima imamo vijekovno iskustvo i praksu i znam tačno koliko ih je, šta rade, šta mogu a šta ne mogu itd. Al eto ukinuli nas i nedaju nam stručno obavljat svoj posao, sad je glavno ekumenisanje i tako to, za ovakve stvari niko nema više sluha ni na najvišim mjestima pa ni u Vatikanu. Jedva jedvice održavamo još tradiciju egzorcista jer ovi novi hala-bala teolozi i teološke brzokvaške navalili svijet ubjeđivat i uvjeravat da više ni Sotone a ni slugu sotonskih, đavola nema, da je sve to samo plod ljudske mašte. Sad sjedimo po ovakvim portalcima na internetu i čekamo da se ponovo vrati naš čas tj. papa koji će nas ponovo zavest u crkvenu službu i reaktivirat. Gospod je naš mač. God is our Sword. naš portal gdje još držimo javne procese: http://inkvizice.org/ Inače o nama kruže mnoge istorijski nepodložene predrasude: Inkvizicija je u stvarnosti sprečavala spaljivanje vještica (naravno kad su to sve bile većinom najobičnije prostakuše i prevarantke a nikakve prave vještice) http://zpravy.ihned.cz/c1-42320950-novy-pohled-inkvizice-branila-upalovani-carodejnic Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ne znam zajrone meni je Hristos dovoljan da ne budem sam i da ne govorim o onome gde ih vidim. Ali je neverovatno da ja moram u 14 stranica da objasnim braći da magija postoji otprilike toliko dugo koliko postoji i religija i da je to jedna veoma opasna rabota. Inače oko prevare i toga da tu nema magijske rabote no je suva prevara i upozorenje gradjanima da ne "nasednu" postoji jedan čitav tim koji štiti državne interese. Kao što rekoh dešavaju se fantastični autogolovi kroz celu istoriju čovečanstva. (setimo se koliko je bitaka i rata započelo dobrim "zvezdama" što jasno stoji da se na globalnom nivou formirala grupica najjačih. ( no i ne najpametnijih). Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ali je neverovatno da ja moram u 14 stranica da objasnim braći da magija postoji otprilike toliko dugo koliko postoji i religija i da je to jedna veoma opasna rabota. naravno da magija postoji ali ove što se danas predstavljaju vješticama nisu nikakve vještice već obične beskrupilozne prevarantke Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 naravno da magija postoji ali ove što se danas predstavljaju vješticama nisu nikakve vještice već obične beskrupilozne prevarantke Te se slikaju a one neodoljive su "nevidljive" i veoma zauzete poslovima. Ja ove što se slikaju i ne primećujem. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Evo jednog našeg autentičnog sudskog slučaja da možete vidjet kako izgleda ozbiljan slučaj za inkviziciju a ne te vaše vlaške babe i prevaranti kojekakvi, za te mi vremena nemamo. Optužba glasi ovako: Bio pokršten kao katolik ali mu to nije branilo u tom kako bi praktikovao bludne nauke, meditirao i pri tom se klanjao lažnim božanstvima i demonima iz Dalekog Istoka. Svjedok tvrdi: vidio sam ga pjevat mantre, palit smradlave štapiće i čitat Bhagavadgítu, indijski spis sumnjive povijesti. Takve lažne nauke tu ne smijemo trpjet, zaslužuje kaznu! Bio osuđen spaljivanjem na lomači "in persona", za sada samo simbolično, no, kad dođemo ponovo na vlast .... http://inkvizice.org/?page=case_details&case_id=2953 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Evo jednog našeg sudskog slučaja da možete vidjet kako izgleda ozbiljan slučaj za inkviziciju a ne te vaše vlaške babe i prevaranti kojekakvi, za te mi vremena nemamo. Optužba glasi ovako: Inače osnovna tehnika majstora magije i veštičarenja je otvaranje žrtve u samoobmani veličanja onostranog. Tu sad ulazimo na teren pravog rata belih i crnih magova koji se dešava preko živih ljudi koji postaju figure i povlače ponekad i samostalne poteze odnosno svrstavaju se na stranu novodnog "dobrog protiv zla". Ukoliko tu osnovnu tehniku nekim čudom uspemo da načnemo i čoveka vratimo svetlosti i realnosti postojanja, onda se možemo nadati dobrom ishodu njegovog uzrastanja u pravoj veri i realnosti sveta. Začudilo bi vas koliko ti ljudi recimo Boga vide pogrešno magijski mistički i skrivenog (samo njima poznatog) Pomoćnika. Ja bi ti dao link o kakvim babama ja pričam ali on ne postoji. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Ja bi ti dao link o kakvim babama ja pričam ali on ne postoji. kako ne postoji, to samo dokazuje da si ti baš taj koji nema pojma o njima a ne ja, pogledaj sad ovo: http://s22.postimg.org/gh0b3evw1/images_2.jpg http://i44.tinypic.com/2q84rhe.jpg http://slodive.com/wp-content/uploads/2009/10/halloween/madonna-mugshot.png tu smo već osudili zbog vještičarenja, kabale, magije i javne blasfemije, najviše zbog ovog: http://ivarfjeld.files.wordpress.com/2011/04/witch.jpg Još se o njoj pojavile lažne glasine na internetu da se odrekla kabale i priključila katoličkom Opus Dei što je naravno besmislica: http://ivarfjeld.com/2011/04/23/madonna-from-the-pan-to-the-fire/ I u Srbiji imamo već određene takve ali za njih nismo jurisdikcijski nadležni. Ako vas zanima koji/e su to mogu vam ih postavit par vaših u sljedećem postu. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Интегра Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Опростите унапред ако ово није погодна тема за ово питање, али ме је збунио овај део разговора са Старцем Пајсијем о демонизованима: - Starče, da li Sveto Pričešće pomaže demonizovanom čoveku? - Za one koji su se rodili demonizovani, s obzirom da nisu sami krivi za to, često pričešćivanje je najdelotvorniji lek. Takvi ljudi stiču veliku nagradu, samo ako ne ropću, sve dok se blagodaću Božijom ne oslobode. Oni su mučenici ako sve to pretrpe, te je zato i potrebno da se često pričešćuju. Ako se čovek demonizovao usled svoje nepažnje, trebalo bi da se pokaje, ispovedi i podvizava kako bi se iscelio, i da se pričesti kada je to potrebno, sa odobrenjem duhovnika. Ako se pričesti bez prethodnog pokajanja i ispovesti, demonizovaće se još više. Kada je jedan demonizovan čovek prišao da se pričesti, pljunuo je na Svete Tajne. Hristos je prineo sebe na žrtvu, udostojio čoveka samog Tela i Krvi Svoje, a on da pljune na sve to! Strašno! Vidite, đavo ne dopušta pomoć. Како је могуће причестити се без претходног покајања и исповести? Односи ли се то на причест приликом Ускрса? Или, не дао Бог, да се неко у том стању, вођен демоном, некако дохвати Свете Тајне? Хвала вам на одговору. "Драги мој господине, није битно да ли Бог постоји или не, већ да ли бисте Ви своје понашање променили ако бисте открили да Он постоји? Ако је одговор: да, онда значи да је Вама Бог потребан." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slobodnjak Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Ja upravo to i tvrdim. Magovi i vestice nemaju nikakve naprerodne moci. Zar ti trebaju naprirodni konktati da bi sluzio djavolu i ziveo u obmani i lazi o duhovnosti? Sta ce ti bilo kakve magije, paranormalno i bil osta drugo da sluzish djavolu u tom kontekstu. Lično sam se uverio da imaju. Štaviše, družim se sa devojkom koja se time bavi sa još nekoliko drugarica. Istina, sa samo dve godine iskustva, može se reći da je početnica, ali i to malo što zna, bilo je dovoljno da me uveri da je to stvarnost. Pogledala me je u oči i nešto je prošaputala i glavobolja koju sam osećao ceo dan prošla je gotovo trenutno. Zašto bih se time bavio? Jer donosi praktičnu korist, sada i ovde, u ovom svetu, a ne u nekom budućem svetu iz maglovitih obećanja. Recimo da zaustavim glavobolju, ili za neke banalne probleme, na primer da popravim krčanje u slušalicama, ili da bih imao pojačanu intuiciju za moguće neprijatnosti u bliskoj budućnosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Ја верујем само у Бога и сматрам да вештице не постоје. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Ја верујем само у Бога и сматрам да вештице не постоје. Crkva kaže da magija postoji. Veruješ li pravoslavnoj Crkvi? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slobodnjak Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Lično poznajem četiri veštice, a u tom društvu ih ima više. Sa glavnom sam pio kafu u ponedeljak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Lično poznajem četiri veštice, a u tom društvu ih ima više. Sa glavnom sam pio kafu u ponedeljak. Ne bi im bilo dobro kad bi im ja pogledao u šoljicu za kafu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slobodnjak Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Meni su gledale, i za sada su videli da ide glatko.A ako se koji samozvani lovac na veštice namerači na njih, ni srebrni meci me neće sprečiti da ga nataknem na lomaču koju sam napravi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука