Jump to content

Поставите питања везана за еволуциону биологију

Препоручена порука

winux59@

Нисам знао да је протестантко-креационистички приступ тумачењу Библије врхунско учење. То је твоја верзија хришћанства, али мало тога има са правом вером.

Што се тиче еволуције космоса, то је данашња најупечатљивија егзактна наука. Шта ћеш више од тога да својим очима видиш еволуцију екстрасоларних система и читавих галаксија?

Помало је смешно да се препиреш и да ти спочитавају атеисти. Неки од водећих научника постали су атеисти због људи попут тебе, иначе се не би ни бавили питањем Бога, осим уколико то желе из неке личне намере.

Заиста, модерним речником, толико су креационисти сморили да је право чудо што уопште има хришћана и што нису сви постали атеисти. Зато је важно напомињати да тај протестантско-креационистички израз хришћанства нема везе ни са истином ни са хришћанством.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Нисам знао да је протестантко-креационистички приступ тумачењу Библије врхунско учење. То је твоја верзија хришћанства, али мало тога има са правом вером.

Nisam tvrdio da jeste.

Што се тиче еволуције космоса, то је данашња најупечатљивија егзактна наука. Шта ћеш више од тога да својим очима видиш еволуцију екстрасоларних система и читавих галаксија?

Nemam nista protiv toga, u skladu je s biblijom.

Помало је смешано да се препиреш и да ти спочитавају атеисти. Неки од водећих научника постали су атеисти због људи попут тебе, иначе се не би ни бавили питањем Бога, осим уколико то желе из неке личне намере.

Najveci ateisti popu Flua su postali teisti zbog ljudi poput mene,

Заиста, модерним речником, толико су креационисти сморили да је право чудо што уопште има хришћана и што нису сви постали атеисти. Зато је важно напомињати да тај протестантско-креационистички израз хришћанства нема везе ни са истином ни са хришћанством.

To je tvoje misljenje

Подели на овим сајтовима

deder mi ovo pojasni?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

nisam rekao da jeste, samo znam da vi kontrolisete pare za istrazivanje, i medije poput national geographic nature i slicne, i onda kao argument za evoluciju neki pametnjakovic kaze, pa sto dokaze za kreacionizam ne objavite u tim casopisima, zar to nije licemerno?

Zanimljivo ko to kaze?

Samo kreacionisti. :D

Niko drugi to ne primecuje od naucnika. :))))

Najveci ateisti popu Flua su postali teisti zbog ljudi poput mene,

Prvo po kom je KRITERIJUMU Flu najveci ateista?

Drugo po kom osnovu tvrdis da su postali teisti zbog internet trolova? :D

Treca stvar, covek je postao teista ne kreacionista, nije rekao da je postao kreacionista i da ne misli da je evolucija istina vec da sada misli da Bog postoji.

Verij mi winuxe, sto tebe vise poznajem sve mi se vise bude ateista kada vidim koliko religija moze da te zaslepi. :)

Jer sm pre bio teista, i mislio da je kreacionizam istinit, ja sam prvo pogledao ateizam kada sam video koliko su me TEISTI lagali. Da zapravo nije bilo tih kreacionista ja bih se verovatno vratio hriscanstvu, ateizam mi nikad ne bi ni pao na pamet. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Zanimljivo ko to kaze?

Samo kreacionisti. :D

Niko drugi to ne primecuje od naucnika. :))))

Prvo po kom je KRITERIJUMU Flu najveci ateista?

Drugo po kom osnovu tvrdis da su postali teisti zbog internet trolova? :D

Treca stvar, covek je postao teista ne kreacionista, nije rekao da je postao kreacionista i da ne misli da je evolucija istina vec da sada misli da Bog postoji.

Verij mi winuxe, sto tebe vise poznajem sve mi se vise bude ateista kada vidim koliko religija moze da te zaslepi. :)

Jer sm pre bio teista, i mislio da je kreacionizam istinit, ja sam prvo pogledao ateizam kada sam video koliko su me TEISTI lagali. Da zapravo nije bilo tih kreacionista ja bih se verovatno vratio hriscanstvu, ateizam mi nikad ne bi ni pao na pamet. :)

Vrati se, mi kreacionizam ne priznajemo :)

Подели на овим сајтовима

Vrati se, mi kreacionizam ne priznajemo :)

Slabije Katarina, ne vidim nijedan razlog da nazovem sebe vernikom.

Niti vidim niti cujem bilo koji trag bilo kakvog Boga.

Iskreno sumnjam i u postojanje Hrista da je uopste postojao kao lichnost a kamoli u njegovo delo.

Krecionizam nije razlog mog prihvatanja ateizma ali je razlog sto sam uopste bacio pogled na Ateizam, a kada sam bacio i odgledao sve promerio argumente jednostavno Ateisti po meni imaju jace argumente taj pogled na svet mi vise odgovara.

Подели на овим сајтовима

Iskreno sumnjam i u postojanje Hrista da je uopste postojao kao lichnost a kamoli u njegovo delo.

Krecionizam nije razlog mog prihvatanja ateizma ali je razlog sto sam uopste bacio pogled na Ateizam, a kada sam bacio i odgledao sve promerio argumente jednostavno Ateisti po meni imaju jace argumente taj pogled na svet mi vise odgovara.

You will come back, it's only a metter of time :).

Подели на овим сајтовима

There are times when I've wondered

And times when I've cried

When my prayers they were answered

At times when I've lied

But if you asked me a question

Would I tell you the truth

Now there's something to bet on

You've got nothing to lose

When I've sat by the window

And gazed at the rain

With an ache in my heart

But never feeling the pain

And if you would tell me

Just what my life means

Walking a long road

Never reaching the end

God give me the answer to my life

God give me the answer to my dreams

God give me the answer to my prayers

God give me the answer to my being

• Волим 1

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

There are times when I've wondered

And times when I've cried

When my prayers they were answered

At times when I've lied

But if you asked me a question

Would I tell you the truth

Now there's something to bet on

You've got nothing to lose

When I've sat by the window

And gazed at the rain

With an ache in my heart

But never feeling the pain

And if you would tell me

Just what my life means

Walking a long road

Never reaching the end

God give me the answer to my life

God give me the answer to my dreams

God give me the answer to my prayers

God give me the answer to my being

ja cu malo humora :)

http://www.youtube.com/watch?v=UmzMHTSxDVE

Подели на овим сајтовима

...

Јурисе, обојица сте жртве протестантизма, и то несвесно. По овоме што кажеш, ти суштински ниси ни упознао православље, а од онога што си мислио да православље јесте (креационизам) одбили су те теисти који имају најмање православног у себи. Дакле, видео си протестантски поглед (истина, мислио си да је то православни, ето зашто много протестаната на крају заврши као атеисти), видео и атеистички поглед на свет. Још ти је остало да упознаш ПРАВО ПРАВОСЛАВЉЕ, онакво какво јесте...И на добром си месту за тако нешто. Дакле, слободно се сматрај атеистом, само УЧИ, ЧИТАЈ, САЗНАЈ, ТРАЖИ. Заокружи своје гледање на свет са свих страна. Има овде доста литературе у пдф-у...Знам да мислиш да си гледао са ове стране, али по твом писању и сведочењу, веруј ми, можда си био близу...али си вирио на погрешан прозор... :)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

хумор... увек је добродошао. :)

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...