Драган Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Pa zar nisam javno stavio do znanja ko me salje i lebom hrani? 0110_hahaha 0102_laugh Не знам да ли те плаћају или из убеђења то радиш, али да на њихову воденицу тераш воду то је очигледно. :cheesy: ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Мај 17, 2011 Пријави Подели Написано Мај 17, 2011 Bojim se da je Majkl Ruse sjajno pogodio pravi problem, i da vecina ovih rasprava samo obigrava oko sustine. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Da li si cak i kod naekstremnijeg protestantskog kreacioniste naisao na negiranje mikroevolucije? 0203_cool Погледај само пар постова изнад... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8913.msg441222.html#msg441222 И онда овог лудака цитирају неки други лудаци, те долазимо до ”лечења” бактеријских инфекција јодом уместо антибиотицима. http://www.realrawfood.com/article/end-antibiotics-and-rise-iodine-effective-alternative winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 a jel moze neko od vas saucesnika prepirke da mi objasni sta to vi radite korisno? greengrin brate idi u bastu, zalij spanac ili okopavaj mirodjiju brokoli, al vi ne znate ni sta je to hahahahaa smej.gif presmesni ste, trosite "energiju" uzalud?! pa ajte molim vas winter dooooooooooooooooooosadni ste, alo alo 0203_cool Ivice izuvas sa zahvalnicama, respekt! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 jbt, koj' s'ti facenew22222222... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 a jel moze neko od vas saucesnika prepirke da mi objasni sta to vi radite korisno? prstgore brate idi u bastu, zalij spanac ili okopavaj mirodjiju 4chsmu1, al vi ne znate ni sta je to hahahahaa :bla: presmesni ste, trosite "energiju" uzalud?! pa ajte molim vas nesiguran dooooooooooooooooooosadni ste, alo alo 0102_laugh Ivice izuvas sa zahvalnicama, respekt! Uzgred ja se bavim i bastovanstvom. Ne sadim spanac ali zato sadim blitvu. 4chsmu1 Licno gajim povrce i nesto voca samo za svoje potrebe ali skoro sve komsije mi drze bastu sa plastenicima za pijacu. I znam kakva cuda izvode sa karencom da je to Bogu za plakati. I sve to zato sto su pored toga sto su pohlepni neobrazovani i ne umeju da razmisljaju evolutivno. A sta je ovde korisno?? Pa korisno mi je da koliko god mogu pokusam da naucnim ljude da razmisljaju evolutivno da bi koliko toliko ublazio stetu koje ce neminovno stici kao kazna za ovolilu intelektualnu lenjost. P.S To sto se ti sebe ogranicio na audiotehniku i devianart zavrzlame ne znaci da su svi tako monolitski orijentisani. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 што волим кад се људи залете greengrin greengrin greengrin аквиљо 1000000001010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Немој неко аквилиа да дира. :291291291: crvenilo Мислио сам да је смор жешћи и контраш,али сам научио доста од њега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 a jel moze neko od vas saucesnika prepirke da mi objasni sta to vi radite korisno? 0110_hahaha brate idi u bastu, zalij spanac ili okopavaj mirodjiju smej.gif, al vi ne znate ni sta je to hahahahaa smej.gif presmesni ste, trosite "energiju" uzalud?! pa ajte molim vas 0110_hahaha dooooooooooooooooooosadni ste, alo alo 0110_hahaha Ivice izuvas sa zahvalnicama, respekt! Uzgred ja se bavim i bastovanstvom. Ne sadim spanac ali zato sadim blitvu. 0110_hahaha Licno gajim povrce i nesto voca samo za svoje potrebe ali skoro sve komsije mi drze bastu sa plastenicima za pijacu. I znam kakva cuda izvode sa karencom da je to Bogu za plakati. I sve to zato sto su pored toga sto su pohlepni neobrazovani i ne umeju da razmisljaju evolutivno. A sta je ovde korisno?? Pa korisno mi je da koliko god mogu pokusam da naucnim ljude da razmisljaju evolutivno da bi koliko toliko ublazio stetu koje ce neminovno stici kao kazna za ovolilu intelektualnu lenjost. P.S To sto se ti sebe ogranicio na audiotehniku i devianart zavrzlame ne znaci da su svi tako monolitski orijentisani. moj post je bio saljiv(vidi brdo smajlija) da vas malo trgnem iz te bezumne svadje jer nije prijatno citati i uglavnom mogu samo lepo upakovane psovke da naucim Mracnjakovu opasku necu ni da komentarisem 0110_hahaha PS: ti stvarno imas tu neku osobinu da volis da vredjas, a kad bi se na taj nacin "nadmudrivao" stobom, ne znam bas dal bi i u tome briljirao kao u tom visokoumisljenom hobiju sto ga imas, tako da ostavi se corava posla, a respekt za bastovanstvo smej.gif smej.gif Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Pročitao sam malopre nešto kao "okej je ta MIKROEVOLUCIJA tj. da nešto evoluira UNUTAR jedne vrste ali mi je neprihvatljivo da JEDNA vrsta evoluira u DRUGU". A gde je granica onda? Kada jedna vrsta postaje druga? Nisu li svi organizmi onda jedna vrsta? Ako prihvataš da promene postoje i da se održavaju jedinke sa određenim osobinama koje su favorizovane od strane prirodne selekcije(suština teorije evolucije), zašto je neobično to što je kit evoluirao od nilskog konja (to su dve vrste sada) a nisu neobične Darvinove zebe koje su na par različitih ostrva drugačije upravo zbog različitih uslova? Mada, nije baš ni reč o tome da je evolucija već postojećih vrsta u postojeće, više se rade o tome da postoje zajednički preci, npr. čovek nije evoluirao od majmuna već su čovek i majmun imali zajedničkog pretka koji je živeo pre 70 miliona godina. I onda se govori o stepenu srodnosti. Svi su porekla gmizavca ali teško da ćemo reći da je čovek evoluirao od daždevnjaka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Kao sto covek i simpanza imaju istog pretka... tako i krokodil i kanarinac imaju istog pretka... Znam da zvuci kao sala ali nije... A dokaza ima na sve strane... samo treba znati gde traziti: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Баш си ме слатко насмејао. 0205_whistling Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 18, 2011 Пријави Подели Написано Мај 18, 2011 Баш си ме слатко насмејао. Sluzimo narodu! Ps. Drago mi je 0205_whistling пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Баш си ме слатко насмејао. :cheesy: Sluzimo narodu! 0304_smile4 Ps. Drago mi je Ае мени онда једно Јелен пиво ако може? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Pročitao sam malopre nešto kao "okej je ta MIKROEVOLUCIJA tj. da nešto evoluira UNUTAR jedne vrste ali mi je neprihvatljivo da JEDNA vrsta evoluira u DRUGU". A gde je granica onda? Kada jedna vrsta postaje druga? Nisu li svi organizmi onda jedna vrsta? Ako prihvataš da promene postoje i da se održavaju jedinke sa određenim osobinama koje su favorizovane od strane prirodne selekcije(suština teorije evolucije), zašto je neobično to što je kit evoluirao od nilskog konja (to su dve vrste sada) a nisu neobične Darvinove zebe koje su na par različitih ostrva drugačije upravo zbog različitih uslova? Mada, nije baš ni reč o tome da je evolucija već postojećih vrsta u postojeće, više se rade o tome da postoje zajednički preci, npr. čovek nije evoluirao od majmuna već su čovek i majmun imali zajedničkog pretka koji je živeo pre 70 miliona godina. I onda se govori o stepenu srodnosti. Svi su porekla gmizavca ali teško da ćemo reći da je čovek evoluirao od daždevnjaka. Mislim da je ovo opet posao (objasnjenje) za Zvonka... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука