Jump to content

Поставите питања везана за еволуциону биологију

Препоручена порука

Pa zar nisam javno stavio do znanja ko me salje i lebom hrani? 0110_hahaha 0102_laugh

Не знам да ли те плаћају или из убеђења то радиш, али да на њихову воденицу тераш воду то је очигледно.  :cheesy:

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Bojim se da je Majkl Ruse sjajno pogodio pravi problem, i da vecina ovih rasprava samo obigrava oko sustine.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Da li si cak i kod naekstremnijeg protestantskog kreacioniste naisao na negiranje mikroevolucije? 0203_cool

Погледај само пар постова изнад...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8913.msg441222.html#msg441222

И онда овог лудака цитирају неки други лудаци, те долазимо до ”лечења” бактеријских инфекција јодом уместо антибиотицима.

http://www.realrawfood.com/article/end-antibiotics-and-rise-iodine-effective-alternative

winter

Подели на овим сајтовима

a jel moze neko od vas saucesnika prepirke da mi objasni sta to vi radite korisno? greengrin

brate idi u bastu, zalij spanac ili okopavaj mirodjiju brokoli, al vi ne znate ni sta je to hahahahaa smej.gif

presmesni ste, trosite "energiju" uzalud?! pa ajte molim vas winter

dooooooooooooooooooosadni ste, alo alo 0203_cool

Ivice izuvas sa zahvalnicama, respekt!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

a jel moze neko od vas saucesnika prepirke da mi objasni sta to vi radite korisno? prstgore

brate idi u bastu, zalij spanac ili okopavaj mirodjiju 4chsmu1, al vi ne znate ni sta je to hahahahaa :bla:

presmesni ste, trosite "energiju" uzalud?! pa ajte molim vas nesiguran

dooooooooooooooooooosadni ste, alo alo 0102_laugh

Uzgred ja se bavim i bastovanstvom. Ne sadim spanac ali zato sadim blitvu. 4chsmu1

Licno gajim povrce i nesto voca samo za svoje potrebe ali skoro sve komsije mi drze bastu sa plastenicima

za pijacu. I znam kakva cuda izvode sa karencom da je to Bogu za plakati. I sve to zato sto su pored toga

sto su pohlepni neobrazovani  i ne umeju da razmisljaju evolutivno.

A sta je ovde korisno?? Pa korisno mi je da koliko god mogu pokusam da naucnim ljude da razmisljaju evolutivno

da bi koliko toliko ublazio stetu koje ce neminovno stici kao kazna za ovolilu intelektualnu lenjost.

P.S To sto se ti sebe ogranicio na audiotehniku i devianart zavrzlame ne znaci da su svi tako monolitski

orijentisani.

Подели на овим сајтовима

a jel moze neko od vas saucesnika prepirke da mi objasni sta to vi radite korisno? 0110_hahaha

brate idi u bastu, zalij spanac ili okopavaj mirodjiju smej.gif, al vi ne znate ni sta je to hahahahaa smej.gif

presmesni ste, trosite "energiju" uzalud?! pa ajte molim vas 0110_hahaha

dooooooooooooooooooosadni ste, alo alo 0110_hahaha

Uzgred ja se bavim i bastovanstvom. Ne sadim spanac ali zato sadim blitvu. 0110_hahaha

Licno gajim povrce i nesto voca samo za svoje potrebe ali skoro sve komsije mi drze bastu sa plastenicima

za pijacu. I znam kakva cuda izvode sa karencom da je to Bogu za plakati. I sve to zato sto su pored toga

sto su pohlepni neobrazovani  i ne umeju da razmisljaju evolutivno.

A sta je ovde korisno?? Pa korisno mi je da koliko god mogu pokusam da naucnim ljude da razmisljaju evolutivno

da bi koliko toliko ublazio stetu koje ce neminovno stici kao kazna za ovolilu intelektualnu lenjost.

P.S To sto se ti sebe ogranicio na audiotehniku i devianart zavrzlame ne znaci da su svi tako monolitski

orijentisani.

moj post je bio saljiv(vidi brdo smajlija) da vas malo trgnem iz te bezumne svadje jer nije prijatno citati i uglavnom mogu samo lepo upakovane psovke da naucim

Mracnjakovu opasku necu ni da komentarisem 0110_hahaha

PS: ti stvarno imas tu neku osobinu da volis da vredjas, a kad bi se na taj nacin "nadmudrivao" stobom, ne znam bas dal bi i u tome briljirao kao u tom visokoumisljenom hobiju sto ga imas, tako da ostavi se corava posla, a respekt za bastovanstvo smej.gif smej.gif

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Pročitao sam malopre nešto kao "okej je ta MIKROEVOLUCIJA tj. da nešto evoluira UNUTAR jedne vrste ali mi je neprihvatljivo da JEDNA vrsta evoluira u DRUGU". A gde je granica onda? Kada jedna vrsta postaje druga? Nisu li svi organizmi onda jedna vrsta?

Ako prihvataš da promene postoje i da se održavaju jedinke sa određenim osobinama koje su favorizovane od strane prirodne selekcije(suština teorije evolucije), zašto je neobično to što je kit evoluirao od nilskog konja (to su dve vrste sada) a nisu neobične Darvinove zebe koje su na par različitih ostrva drugačije upravo zbog različitih uslova?

Mada, nije baš ni reč o tome da je evolucija već postojećih vrsta u postojeće, više se rade o tome da postoje zajednički preci, npr. čovek nije evoluirao od majmuna već su čovek i majmun imali zajedničkog pretka koji je živeo pre 70 miliona godina. I onda se govori o stepenu srodnosti.  Svi su porekla gmizavca ali teško da ćemo reći da je čovek evoluirao od daždevnjaka.

Подели на овим сајтовима

Kao sto covek i simpanza imaju istog pretka... tako i krokodil i kanarinac imaju istog pretka...

Znam da zvuci kao sala ali nije...

A dokaza ima na sve strane... samo treba znati gde traziti:

evolucija.jpg?1301802013

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Pročitao sam malopre nešto kao "okej je ta MIKROEVOLUCIJA tj. da nešto evoluira UNUTAR jedne vrste ali mi je neprihvatljivo da JEDNA vrsta evoluira u DRUGU". A gde je granica onda? Kada jedna vrsta postaje druga? Nisu li svi organizmi onda jedna vrsta?

Ako prihvataš da promene postoje i da se održavaju jedinke sa određenim osobinama koje su favorizovane od strane prirodne selekcije(suština teorije evolucije), zašto je neobično to što je kit evoluirao od nilskog konja (to su dve vrste sada) a nisu neobične Darvinove zebe koje su na par različitih ostrva drugačije upravo zbog različitih uslova?

Mada, nije baš ni reč o tome da je evolucija već postojećih vrsta u postojeće, više se rade o tome da postoje zajednički preci, npr. čovek nije evoluirao od majmuna već su čovek i majmun imali zajedničkog pretka koji je živeo pre 70 miliona godina. I onda se govori o stepenu srodnosti.  Svi su porekla gmizavca ali teško da ćemo reći da je čovek evoluirao od daždevnjaka.

Mislim da je ovo opet posao (objasnjenje) za Zvonka...

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...