Jump to content

Поставите питања везана за еволуциону биологију

Препоручена порука

Јурисе, обојица сте жртве протестантизма, и то несвесно.

Pa jesam, delimichno.

По овоме што кажеш, ти суштински ниси ни упознао православље, а од онога што си мислио да православље јесте (креационизам) одбили су те теисти који имају најмање православног у себи. Дакле, видео си протестантски поглед (истина, мислио си да је то православни, ето зашто много протестаната на крају заврши као атеисти), видео и атеистички поглед на свет. Још ти је остало да упознаш ПРАВО ПРАВОСЛАВЉЕ, онакво какво јесте...И на добром си месту за тако нешто.

Upoznajem. Samo sto to tesko da ce da me preobrati.

Idalje ne menja cinienicu da se meni sama ideja Boga kao entetita koji stvarno postoj isve teze i teze prima kao objasnjenje za neke stvari.

Дакле, слободно се сматрај атеистом, само УЧИ, ЧИТАЈ, САЗНАЈ, ТРАЖИ. Заокружи своје гледање на свет са свих страна. Има овде доста литературе у пдф-у...Знам да мислиш да си гледао са ове стране, али по твом писању и сведочењу, веруј ми, можда си био близу...али си вирио на погрешан прозор... :)

Gledam i videcu, ne bih da vam pruzim laznu nadu ne nadajte se puno.

Vrata su otvorena za mogucnosti uvek, to je sve.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Не треба нам нада у човека, само open mind са његове стране.

" Боље је надати се у Господа, него ли надати се у човека." (Псалам 117, стих 8) :)

Све остало је између тебе и Њега. Само please, please не тражи материјални доказ о Богу к`о винукс, то 1000% нећеш наћи. Ако икад пожелиш доказ, то мораш другачије...

Праштај на дављењу...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

dakle drzava ce da placa da profeosri lazu decu o:

hekelovim crtezima

piltaudnskom coveku

java coveku

Jel zelis da nabrojis jos neku prevaru koju su naucnici razotkrili? :)

Nego, bas me interesuje... kad krenete sa tim listama... zar one ne osporavaju vase teorije o zaveri naucnika? Mislim, ako takva zavera postoji, kako to da su naucnici uopste razotkrivali ovakve prevare? I jos vaznije, kako to da genijalci sa vase strane jos ni jednu nisu razotkrili?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Јурисе, обојица сте жртве протестантизма, и то несвесно. По овоме што кажеш, ти суштински ниси ни упознао православље, а од онога што си мислио да православље јесте (креационизам) одбили су те теисти који имају најмање православног у себи.

ето ја сада причао са оним гораном на шестодневу он исто неки свештеник и каже ми правослаље није оно што ти кажеш него оно што он каже ја га онда питам јел то значи да ме ви овде лажете он ми не одговара.

Неко од вас очигледно лаже.

Подели на овим сајтовима

Ово ме тако подсећа на екипа са шестоднева. :))) Али буквално је тако НЕМАТЕ ФОСИЛ НЕМАТЕ ФОСИЛ.... ок тикталик ... ТО НИЈЕ ФОСИЛ ТО НИЈЕ ФОСИЛ ДОЂИТЕ НА ДЕБАТУ СА ЛИНДЕРМАНОМ ТО НИЈЕ ФОСИЛ ИМАМО ТЕКСТ КОРЕИЈСКИ НАУЧНИЦИ....

Подели на овим сајтовима

ето ја сада причао са оним гораном на шестодневу он исто неки свештеник и каже ми правослаље није оно што ти кажеш него оно што он каже ја га онда питам јел то значи да ме ви овде лажете он ми не одговара.

Неко од вас очигледно лаже.

О. Алефшин? Он и даље готиви Мирољуба само зато што је овај креациониста-"шестодневац", у смислу 6*24 сата, и поред свега што овај пише на свом сајту ЦПС-а о СПЦ-у. Ја му (Мирољубу) не би ни ора` из руке узео, па да се све претвара у злато што додирне. А камо ли да га сматрам православцем, ти си Х пута већи православац од њега... Ево шта за такве апостол Павле каже у Химни љубави (1.Кор. 13)

"И ако имам дар пророштва и знам све тајне и све знање, и ако имам сву вјеру да и горе премјештам, а љубави немам, ништа сам.

И ако раздам све имање своје, и ако предам тијело своје да се сажеже, а љубави немам, ништа ми не користи.

Љубав дуго трпи, благотворна је, љубав не завиди, љубав се не горди, не надима се,

Не чини што не пристоји, не тражи своје, не раздражује се, не мисли о злу,

Не радује се неправди, а радује се истини,

Све сноси, све вјерује, свему се нада, све трпи."

Сви ми често говоримо из убеђења, јер верујемо неким ауторитетима. Нико није безгрешан, па ни ти ауторитети. Е сад ако је некоме Мирољуб ауторитет...Ја не петендујем на целокупно (по)знање Истине, за друге сам процени...

Подели на овим сајтовима

О. Алефшин? Он и даље готиви Мирољуба само зато што је овај креациониста-"шестодневац", у смислу 6*24 сата, и поред свега што овај пише на свом сајту ЦПС-а о СПЦ-у. Ја му (Мирољубу) не би ни ора` из руке узео, па да се све претвара у злато што додирне. А камо ли да га сматрам православцем, ти си Х пута већи православац од њега... Ево шта за такве апостол Павле каже у Химни љубави (1.Кор. 13)

Сви ми често говоримо из убеђења, јер верујемо неким ауторитетима. Нико није безгрешан, па ни ти ауторитети. Е сад ако је некоме Мирољуб ауторитет...Ја не петендујем на целокупно (по)знање Истине, за друге сам процени...

Да алфешин. Он ми каже да је то тумачење православно. Ту причу шири по шестодневу и мени је ширио.

Подели на овим сајтовима

220px-Lucy_Mexico.jpg

0265.jpg

australopithecus-sediba-skull-oblique-view_18458_600x450.jpg

bh-02-md.jpg

homo_habilis_003.jpg

hominids.jpg

ewolucjaGW.jpg

Колико су прве слике археолошких налаза јасне саме за себе, толико су последње три маштовито-сугестивно-предикцијске...

Текстура коже, количина маљавости по одређеним местима, европски профил белог човека на крају низа на задњој слици...

Ако ставимо уместо белца неког специфичног африканца, или неких од боксера или кечера, слика би могла бити сугестивна у правцу уназађивања претпоследњег у низу :-)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

@grigorije

Jel se ovo sprdas sa kreacionistima (konacno si shvatio) ili si ozbiljan sa ovim klipom?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...