cloudking Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Nije licemerno. To je pravda. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 winux59@ Нисам знао да је протестантко-креационистички приступ тумачењу Библије врхунско учење. То је твоја верзија хришћанства, али мало тога има са правом вером. Што се тиче еволуције космоса, то је данашња најупечатљивија егзактна наука. Шта ћеш више од тога да својим очима видиш еволуцију екстрасоларних система и читавих галаксија? Помало је смешно да се препиреш и да ти спочитавају атеисти. Неки од водећих научника постали су атеисти због људи попут тебе, иначе се не би ни бавили питањем Бога, осим уколико то желе из неке личне намере. Заиста, модерним речником, толико су креационисти сморили да је право чудо што уопште има хришћана и што нису сви постали атеисти. Зато је важно напомињати да тај протестантско-креационистички израз хришћанства нема везе ни са истином ни са хришћанством. cloudking, Sherlock H., Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Нисам знао да је протестантко-креационистички приступ тумачењу Библије врхунско учење. То је твоја верзија хришћанства, али мало тога има са правом вером. Nisam tvrdio da jeste. Што се тиче еволуције космоса, то је данашња најупечатљивија егзактна наука. Шта ћеш више од тога да својим очима видиш еволуцију екстрасоларних система и читавих галаксија? Nemam nista protiv toga, u skladu je s biblijom. Помало је смешано да се препиреш и да ти спочитавају атеисти. Неки од водећих научника постали су атеисти због људи попут тебе, иначе се не би ни бавили питањем Бога, осим уколико то желе из неке личне намере. Najveci ateisti popu Flua su postali teisti zbog ljudi poput mene, Заиста, модерним речником, толико су креационисти сморили да је право чудо што уопште има хришћана и што нису сви постали атеисти. Зато је важно напомињати да тај протестантско-креационистички израз хришћанства нема везе ни са истином ни са хришћанством. To je tvoje misljenje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 likefaceeeeeeee пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/14590-kako-je-unisten-inteligentni-dizajn-u-usa-predavanje-kennetha-millera/page__st__336__p__561739#entry561739 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 https://www.pouke.org...739#entry561739 sta ti je forumas sa dugackim stazom.,na sve je jos davno odgovorio,pa sad samo pusti link 0110_hahaha ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Што се тиче еволуције космоса, то је данашња најупечатљивија егзактна наука. Шта ћеш више од тога да својим очима видиш еволуцију екстрасоларних система и читавих галаксија? deder mi ovo pojasni? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 nisam rekao da jeste, samo znam da vi kontrolisete pare za istrazivanje, i medije poput national geographic nature i slicne, i onda kao argument za evoluciju neki pametnjakovic kaze, pa sto dokaze za kreacionizam ne objavite u tim casopisima, zar to nije licemerno? Zanimljivo ko to kaze? Samo kreacionisti. Niko drugi to ne primecuje od naucnika. ) Najveci ateisti popu Flua su postali teisti zbog ljudi poput mene, Prvo po kom je KRITERIJUMU Flu najveci ateista? Drugo po kom osnovu tvrdis da su postali teisti zbog internet trolova? Treca stvar, covek je postao teista ne kreacionista, nije rekao da je postao kreacionista i da ne misli da je evolucija istina vec da sada misli da Bog postoji. Verij mi winuxe, sto tebe vise poznajem sve mi se vise bude ateista kada vidim koliko religija moze da te zaslepi. Jer sm pre bio teista, i mislio da je kreacionizam istinit, ja sam prvo pogledao ateizam kada sam video koliko su me TEISTI lagali. Da zapravo nije bilo tih kreacionista ja bih se verovatno vratio hriscanstvu, ateizam mi nikad ne bi ni pao na pamet. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Zanimljivo ko to kaze? Samo kreacionisti. Niko drugi to ne primecuje od naucnika. ) Prvo po kom je KRITERIJUMU Flu najveci ateista? Drugo po kom osnovu tvrdis da su postali teisti zbog internet trolova? Treca stvar, covek je postao teista ne kreacionista, nije rekao da je postao kreacionista i da ne misli da je evolucija istina vec da sada misli da Bog postoji. Verij mi winuxe, sto tebe vise poznajem sve mi se vise bude ateista kada vidim koliko religija moze da te zaslepi. Jer sm pre bio teista, i mislio da je kreacionizam istinit, ja sam prvo pogledao ateizam kada sam video koliko su me TEISTI lagali. Da zapravo nije bilo tih kreacionista ja bih se verovatno vratio hriscanstvu, ateizam mi nikad ne bi ni pao na pamet. Vrati se, mi kreacionizam ne priznajemo http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Vrati se, mi kreacionizam ne priznajemo Slabije Katarina, ne vidim nijedan razlog da nazovem sebe vernikom. Niti vidim niti cujem bilo koji trag bilo kakvog Boga. Iskreno sumnjam i u postojanje Hrista da je uopste postojao kao lichnost a kamoli u njegovo delo. Krecionizam nije razlog mog prihvatanja ateizma ali je razlog sto sam uopste bacio pogled na Ateizam, a kada sam bacio i odgledao sve promerio argumente jednostavno Ateisti po meni imaju jace argumente taj pogled na svet mi vise odgovara. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Slabije Katarina, ne vidim nijedan razlog da nazovem sebe vernikom. Niti vidim niti cujem bilo koji trag bilo kakvog Boga. Iskreno sumnjam i u postojanje Hrista da je uopste postojao kao lichnost a kamoli u njegovo delo. Krecionizam nije razlog mog prihvatanja ateizma ali je razlog sto sam uopste bacio pogled na Ateizam, a kada sam bacio i odgledao sve promerio argumente jednostavno Ateisti po meni imaju jace argumente taj pogled na svet mi vise odgovara. You will come back, it's only a metter of time . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јануар 21, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2012 Slabije Katarina, ne vidim nijedan razlog da nazovem sebe vernikom. Niti vidim niti cujem bilo koji trag bilo kakvog Boga. Iskreno sumnjam i u postojanje Hrista da je uopste postojao kao lichnost a kamoli u njegovo delo. Krecionizam nije razlog mog prihvatanja ateizma ali je razlog sto sam uopste bacio pogled na Ateizam, a kada sam bacio i odgledao sve promerio argumente jednostavno Ateisti po meni imaju jace argumente taj pogled na svet mi vise odgovara. There are times when I've wondered And times when I've cried When my prayers they were answered At times when I've lied But if you asked me a question Would I tell you the truth Now there's something to bet on You've got nothing to lose When I've sat by the window And gazed at the rain With an ache in my heart But never feeling the pain And if you would tell me Just what my life means Walking a long road Never reaching the end God give me the answer to my life God give me the answer to my dreams God give me the answer to my prayers God give me the answer to my being Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 There are times when I've wondered And times when I've cried When my prayers they were answered At times when I've lied But if you asked me a question Would I tell you the truth Now there's something to bet on You've got nothing to lose When I've sat by the window And gazed at the rain With an ache in my heart But never feeling the pain And if you would tell me Just what my life means Walking a long road Never reaching the end God give me the answer to my life God give me the answer to my dreams God give me the answer to my prayers God give me the answer to my being ja cu malo humora http://www.youtube.com/watch?v=UmzMHTSxDVE oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 ... Verij mi winuxe, sto tebe vise poznajem sve mi se vise bude ateista kada vidim koliko religija moze da te zaslepi. Jer sm pre bio teista, i mislio da je kreacionizam istinit, ja sam prvo pogledao ateizam kada sam video koliko su me TEISTI lagali. Da zapravo nije bilo tih kreacionista ja bih se verovatno vratio hriscanstvu, ateizam mi nikad ne bi ni pao na pamet. Јурисе, обојица сте жртве протестантизма, и то несвесно. По овоме што кажеш, ти суштински ниси ни упознао православље, а од онога што си мислио да православље јесте (креационизам) одбили су те теисти који имају најмање православног у себи. Дакле, видео си протестантски поглед (истина, мислио си да је то православни, ето зашто много протестаната на крају заврши као атеисти), видео и атеистички поглед на свет. Још ти је остало да упознаш ПРАВО ПРАВОСЛАВЉЕ, онакво какво јесте...И на добром си месту за тако нешто. Дакле, слободно се сматрај атеистом, само УЧИ, ЧИТАЈ, САЗНАЈ, ТРАЖИ. Заокружи своје гледање на свет са свих страна. Има овде доста литературе у пдф-у...Знам да мислиш да си гледао са ове стране, али по твом писању и сведочењу, веруј ми, можда си био близу...али си вирио на погрешан прозор... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 хумор... увек је добродошао. Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука