Onufrije Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 12 минута, Bilbija рече Primecujes li koliko si ti nepismen i ruralan pojedinac? Upravo takvi kao ti su nas problem. Ss takvima se ne moze razgovarati, pristojan svet izbegava slicne pojedince a demokratija je za pristojan svet. ха ха из неког разлога си ми промицао па су пролазиле твоје глупости иако сам провалио да мрзич Србе али више не. Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 54 минута, GeniusAtWork рече Моја порука је иначе нестала. Пошто је изгледа проблем да се мало преправи нечија порука тако да испадне да кад пљује по другима говори о себи. Али кад тај исти напише „опозициона говна“ у две узастопне поруке и стално пише „чМариника“, то наравно нико ни случајно не примећује И мени је пре пар дана обрисана порука, шта да се ради кад и админ почне да билбија и понижава овде? Могу само да спакујем кофере:) Onufrije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 Управо сада, Просечан србенда рече И мени је пре пар дана обрисана порука, шта да се ради кад и админ почне да билбија и понижава овде? Могу само да спакујем кофере:) кога он може да понизи не зна ћирилицу. Само анти Србе. ХЈа ха због њега да се нервираш не зна азбуку Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 7 минута, Просечан србенда рече И мени је пре пар дана обрисана порука, шта да се ради кад и админ почне да билбија и понижава овде? Могу само да спакујем кофере:) Hajde srbendo, nisi valjda tako osetljv? Pa srbi su vazda jurisali junacki grudima na neprijatelja a ti ovde kukumavcis kao suro pile...daj malo kurazi pokazi .. Pakuje kofere baja ... dobro sam ja vas procitao, razmmazena derista koja placu ako im ne daju loptu da se igraju .. Ti si izgled srbin duboko ispod proseka ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 у две узастопне поруке и стално пише „чМариника“, то наравно нико ни случајно не примећује ПА то је знак да је адмистатор супер јер жена мрзи Србе Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 5 минута, Onufrije рече кога он може да понизи не зна ћирилицу. Само анти Србе. ХЈа ха због њега да се нервираш не зна азбуку Ма не може он да понизи него се овај ложи на његово ботовање, билбија је као нека дворска луда Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 3 минута, Onufrije рече у две узастопне поруке и стално пише „чМариника“, то наравно нико ни случајно не примећује ПА то је знак да је адмистатор супер јер жена мрзи Србе Sta fali cMariniki? ona mu dodje neki nacionalni simbolj pa moramo da je cuvamo? Pazi treba da brinemo o cMariniki ali sa druge strane cemo milione srba da krstino kao sendvicare, botine, krezube i to ti ne smeta....? Cudo ti to nije zasmetalo cirilicaru koji voli Srbe? Vise volis jednu cMariniku nego nekoliko miliona krezubih sendvicara? Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 па има их и ови атесити па они који не воле свој народ, па Билбија анти Србин који је за Председника, а већина нису Анти Срби, није кало модератору. Добар је! Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 4 минута, Onufrije рече па има их и ови атесити па они који не воле свој народ, па Билбија анти Србин који је за Председника, а већина нису Анти Срби, није кало модератору. Добар је! A ima i onih koji vise vole cMariniku nego sopstveni narod i njenu cast brane a za srpsku cast ih zabole uvo .. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 12 минута, Просечан србенда рече И мени је пре пар дана обрисана порука, шта да се ради кад и админ почне да билбија и понижава овде? Могу само да спакујем кофере:) (eh, poruke,..... i neke teme misteriozno nestaju....) Н И Н Е and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 15 минута, Bilbija рече Hajde srbendo, nisi valjda tako osetljv? Pa srbi su vazda jurisali junacki grudima na neprijatelja a ti ovde kukumavcis kao suro pile...daj malo kurazi pokazi .. Pakuje kofere baja ... dobro sam ja vas procitao, razmmazena derista koja placu ako im ne daju loptu da se igraju .. Ti si izgled srbin duboko ispod proseka ... Ово је виртуелни свет, како могу на кога да јуришам? ако је то твоја мера храбрости онда си доста о себи рекао. Друго ја нисам ратник нити сам обучаван за тако нешто. Ово није моја кућа нити ме је ко звао а ти као и обично пишеш глупости, мислиш да си сатиричан а у ствари си обичан надувани критизер, побегао си одавде, плаћаш порез онима који су нас бомбардовали па још пљуцкаш на оне који су остали Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 6 минута, Просечан србенда рече Ово је виртуелни свет, како могу на кога да јуришам? ако је то твоја мера храбрости онда си доста о себи рекао. Друго ја нисам ратник нити сам обучаван за тако нешто. Ово није моја кућа нити ме је ко звао а ти као и обично пишеш глупости, мислиш да си сатиричан а у ствари си обичан надувани критизер, побегао си одавде, плаћаш порез онима који су нас бомбардовали па још пљуцкаш на оне који су остали A ti placas porez Vucicu a ovamo ga sancim kritikujes ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 4 минута, Bilbija рече A ti placas porez Vucicu a ovamo ga sancim kritikujes ... За Вучића нисам гласао а немам намеру да идем из своје земље па макар владао неки сто пута гори од њега Рисбо and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 20 минута, Bilbija рече Sta fali cMariniki? ona mu dodje neki nacionalni simbolj pa moramo da je cuvamo? Ma jok... kao i uvek promašio si potpuno poentu (rutinski problem kod SNS ovaca)... nije u tome da ne sme Marinika da se kritikuje ili vređa... poenta je da se jednoj strani rutinski dozvoljavaju i najprimitivnije vulgarnosti dok se drugoj strani brišu poruke i dele banovi zbog daleko bezazlenijih stvari ili i bez razloga... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 12, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2021 пре 1 сат, Просечан србенда рече За Вучића нисам гласао а немам намеру да идем из своје земље па макар владао неки сто пута гори од њега Ali mu placas porez, i njemu i SNS-u a ovamo kao protiv si njih .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука