Jump to content

Рио Тинто

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Ne mogu da te oznacim, zato citiram. Pročitaj ovo, čovek je rekao skoro isto što i ja.

NOVA.RS

„Uvek sam za rešenja koja idu u prilog našeg naroda. Ideja zaustavljanja projekta rudnika i...

А јел се ти бојиш да ће Вучић да изгуби на изборима од Ђиласа и Маринике?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Просечан србенда рече

А јел се ти бојиш да ће Вучић да изгуби на изборима од Ђиласа и Маринике?

Неће изгубити од њих на изборим.

Ако ме питаш ако треба да бирам између њих, изабрао би Вучића и ако сам свестан колико тај избор лош. Свакако је мање лош од Маринике, Брајана, Балше и екипе.

Хвала Богу нисам стављен пред такав избор.

И шта сад, јесам ли бот, једем сендвич?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Неће изгубити од њих на изборим.

Ако ме питаш ако треба да бирам између њих, изабрао би Вучића и ако сам свестан колико тај избор лош. Свакако је мање лош од Маринике, Брајана, Балше и екипе.

Хвала Богу нисам стављен пред такав избор.

И шта сад, јесам ли бот, једем сендвич?

Па не сматрам да си бот, таман посла и стварно не дај Боже да неко сад мора да гласа из нужде и да бира које је мање зло. Ја мислим да ако је власт у кризи да то прилика за неке боље људе да преузму одговорност путем избора и да вратимо скупштину у наше руке барем за 50%

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Ne mogu da te oznacim, zato citiram. Pročitaj ovo, čovek je rekao skoro isto što i ja.

NOVA.RS

„Uvek sam za rešenja koja idu u prilog našeg naroda. Ideja zaustavljanja projekta rudnika i...

А је л` ти схваташ да оваква "аутовања", од Ђоковића, преко Милице, Јоване, фудбалера, Вање, сада Кустурице - ТО је управо оно о чему ми тупимо зубе - да НЕ сме бити ћутања и да се САМО ИСТУПАЊЕМ НАПРЕД са таквим ставом могу отерати политичари (и једни и други) у мишју рупу.

Жив ти мени био... 

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

И онда не може бити САМО крив Тадић што је потписао, ЈЕР Тадићев тадашњи министар седи сада горе у влади и НАСТАВЉА посао. СНС НИЈЕДНОМ не помене да је то штетно док народ не изађе на улицу. Они финиширају посао, купе кајмак, а проценат (вероватно, да не кажем сигурно) добија и БоТа, чим и даље као суманут тврди даје то ОК посао. Шта рећи а не заплакати.

Тврдити да је БГ-На-Води пљачка Вучића а НЕ РЕЋИ да су уговор направили Ђилас и Динкић је безобразлук. Но, то НЕ МОЖЕ да аболира Вучића и Малог који ФИНИШИРАЈУ пројекат, (опет) купе кајмак и тале са целом екипом (Ђиласов кум али и Додик који има своје грађевинске фирме тамо, све брат до брата, уплетени као црева).

Гори под ногама, кажем, и то каже и Кустурица. Да полако дижу глас сви аполитични, али не требамо политичку коректност према власти а линч опозиције. Сваком рећи ко је и шта је. Доста више ћутања и НВО коректности.

1. Брајан нека води еко борбу у ЦГ, Ђилас нека и даље снима рекламе са Шолаком ван политике кад не умеју или не смеју или не могу да га ухапсе, тамо свако има компромитујући материјал за оног другог). Мариника нека иде кући и чита дефиницију геноцида кад не зна, Јеремић нека живи од уговора које је направио преко УН... Тога има у медијимаколико хоћеш, сваки пензионер то зна боље од Оченаш.

2. АЛИ у режимским медијима НЕМА да Мали  врати диплому и нека станује у Бугарској у неком стану НАКОН одговарања пред судом за Савамалу и још понешто, Момировић да оде и рекапитулира зашто је министар кад није умео ни хотел да води него му Вучић објаснио да не отпушта раднике да би добио помоћ од државе (човек који не уме да води хотел води капиталне инвестиције!joooj), Стефановић нека иде прво до Сава Центра по копију дипломе па са Хркаловићком код Шкаљараца по рецепт за здравље, Бабића везати за Станикин гроб док Вучић не да снимак (2 минута које је гледао), Глишић да одговара бар за хеликоптер, Вучић и Вулин за Јовањицу, опет Стефановић за Крушик... Ало, бре, афера аферу стиже. Овако може још пуно. Где је Јоргованкин кредит, Брнабићкиног брата софтвер, кафаница и 300 К евра... КО ПАМЕТАН може веровати да БИА није знала шта се ради у Ритопеку?!? Па ако није знала оно што МОРА знати - оба министра полиције на бандеру. Нисмо сисали весла, аман...

Кад не буде СПС-а и Пинка, кад Н1 и НоваС буду писали о 1. а РТС и Пинк о 2. знаћемо да се нешто догодило. 

До тада - дигните глас против једних и других. Не боли... Осим ако нисте везани уговором...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Просечан србенда рече

аутопројектујеш се

Нађи неко место на планети где не постоје ствари о којима причаш.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вукашин рече

Лепо је све то, ал нисам чуо да је епископ Фотије анатемисао све оне који возе европски отпад сходно томе да живи у држави која је лагер отпада ауто индустрије. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Лепо је све то, ал нисам чуо да је епископ Фотије анатемисао све оне који возе европски отпад сходно томе да живи у држави која је лагер отпада ауто индустрије. 

Да, то је прави одговор :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Јанко рече

А је л` ти схваташ да оваква "аутовања", од Ђоковића, преко Милице, Јоване, фудбалера, Вање, сада Кустурице - ТО је управо оно о чему ми тупимо зубе - да НЕ сме бити ћутања и да се САМО ИСТУПАЊЕМ НАПРЕД са таквим ставом могу отерати политичари (и једни и други) у мишју рупу.

Жив ти мени био... 

Па брате мили нисам за ћутање. Рио Тинту није место у Србији нити у било којој српској земљи. Ја сам говорио да треба отерати европролетере да не преузму протесте и злоупотребе их за своје револуционарне циљеве. Комуњаре су то, еврокомуњаре. 

Жив био и Бог ти добро дао.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Па брате мили нисам за ћутање. Рио Тинту није место у Србији нити у било којој српској земљи. Ја сам говорио да треба отерати европролетере да не преузму протесте и злоупотребе их за своје револуционарне циљеве. Комуњаре су то, еврокомуњаре. 

Жив био и Бог ти добро дао.

Рио Тинто није проблем само Србије, нити се екологија може ограничити државним границама.

Ако се загади Јадар, он ће Дрину, Дрина Саву, Сава Дунав, Дунав даље итд...

То је проблем целе планете.

Као што је сво оно  ђубре и пластика у рекама проблем не само нас. 

По мени је лицемерно бранити рударење у Србији амодобравати у некој другој земљи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дејан рече

Рио Тинто није проблем само Србије, нити се екологија може ограничити државним границама.

Ако се загади Јадар, он ће Дрину, Дрина Саву, Сава Дунав, Дунав даље итд...

То је проблем целе планете.

Као што је сво оно  ђубре и пластика у рекама проблем не само нас. 

По мени је лицемерно бранити рударење у Србији амодобравати у некој другој земљи.

Слажем се да није само проблем Србије. Али ми се за Србију питамо. Свако за своје парче одговара. У том смислу ако Швабо има код себе зашто копа код мене, а он узима у оба случаја профит? Швабо, Енглез, Амер ко год...

Ако се без тога не може, онда се мора наћи неко решење које не угрожава природу и живот. Ако је то решење скупо Рио Тинту јербо мора да се има и јахта и сат од 300000 евра и триста чуда, онда је то адреса на коју треба испоставити поуку о моралу,  јербо та адреса више воли новце него живот.

Ако ће напредак да уништи живот ајде да не напредујемо док се не смисли изводљив начин.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...