Дејан Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 пре 22 минута, Onufrije рече Немци имају те законе. Срби када дођу у Немачку су мирни као бубе, гори су од Шваба како поштују законе јер се плаше за сваки евро казне. Такође је и тај однос према држави који је код Срба другачији и мислим да смо ту ми у праву да нисмо роботи као они. Али овде је то подметачина, овде се се ради да су донели закон да те експресно терају са твоје дедовине међународне корпорације које ти дају цркавицу. Значи није екологија и ђубре него земља коју ти отимају. Дошло је то и овде. Колико је причано да мора да се веже појас, да се смањује могућност повређивања, да главу изгубиш, да имаш неког коме треба требаш итд., сви али буквално сви су имали неки арогантан став типа знам ја, не могу они мени бла бла, сви нађу пример неког ко је преживео јер није везао појас итд., а кад је кренуо систем кажњавања преко 90% веже појас. Неко те кажњава да би те казном натерао да бринеш о себи. Супер је та демократија као неки модел друштва зрелих личности који овде тешко да ће икада заживети. Зна се ко само један језик разуме и нама другог пута нема. Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 пре 27 минута, Onufrije рече Немци имају те законе. Срби када дођу у Немачку су мирни као бубе, гори су од Шваба како поштују законе јер се плаше за сваки евро казне. Такође је и тај однос према држави који је код Срба другачији и мислим да смо ту ми у праву да нисмо роботи као они. Naravno da nismo "roboti kao oni". Mi smo puno lezerniji, pljujemo, bacamo smece, ne placamo poreze, na poslu zabusavamo, skupljamo SMS porukama novac za lecenje dece... Pa nismo valjda budale kao nemci da radimo domacinski i gradimo bolnice u kojima cemo leciti svoju decu kao ljudi bez potrebe da se prosi novac za lecenje. Svi znamo da su nemci kreteni koji se drze zakona, rade vredno, cuvaju svoju drzavu, narod, decu jer su budale, nisu pamtni kao mi .. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 пре 3 минута, Onufrije рече Tadić PORUČIO blokatorima ulica: Hoćete da zatvorimo fabrike i rudnike jer štete životnoj sredini? - Objektiv OBJEKTIV.RS Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić je u listu “Danas” poručio onima koji su protestovali protiv Rio Tinta i blokirali ulice, da... Значи исто позиција опозиција. Раде сви за паре, а народ је небитан ту. Битан је народ, доноси паре у манастир 😉 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 пре 2 минута, Bilbija рече Naravno da nismo "roboti kao oni". Mi smo puno lezerniji, pljujemo, bacamo smece, ne placamo poreze, na poslu zabusavamo, skupljamo SMS porukama novac za lecenje dece... Pa nismo valjda budale kao nemci da radimo domacinski i gradimo bolnice u kojima cemo leciti svoju decu kao ljudi bez potrebe da se prosi novac za lecenje. Svi znamo da su nemci kreteni koji se drze zakona, rade vredno, cuvaju svoju drzavu, narod, decu jer su budale, nisu pamtni kao mi .. Добро сам те провалио да ниси Србин. Зато ти се и свиђа АВ када каже да је за Вебера Ми смо за те Немце измислили живот, на карју карајева нисмо зликовци. Али опет подмећеш овде се ради да се отим адедовина, те твоје фотографије Срби су прљави су спин. Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 Управо сада, Onufrije рече Добро сам те провалио да ниси Србин. Зато ти се и свиђа АВ када каже да је за Вебера Ми смо за те Немце измислили живот, на карју карајева нисмо зликовци. Али опет подмећеш овде се ради да се отим адедовина, те твоје фотографије Срби су прљави су спин. Ево ја нисам Србин, па шта ћемо сада? Јел би те оче усрећило да ме нема? Јел сам мање милији Богу због тога? Нисам Србин па немам права на избор, мишљење, немам права да исправљам своје путеве? Мање вредим? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 пре 7 минута, Дејан рече Дошло је то и овде. Колико је причано да мора да се веже појас, да се смањује могућност повређивања, да главу изгубиш, да имаш неког коме треба требаш итд., сви али буквално сви су имали неки арогантан став типа знам ја, не могу они мени бла бла, сви нађу пример неког ко је преживео јер није везао појас итд., а кад је кренуо систем кажњавања преко 90% веже појас. Неко те кажњава да би те казном натерао да бринеш о себи. Супер је та демократија као неки модел друштва зрелих личности који овде тешко да ће икада заживети. Зна се ко само један језик разуме и нама другог пута нема. па ми то поштујемо код њих али код нас смо ми газде. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 Управо сада, Дејан рече Ево ја нисам Србин, па шта ћемо сада? Јел би те оче усрећило да ме нема? Јел сам мање милији Богу због тога? Нисам Србин па немам права на избор, мишљење, немам права да исправљам своје путеве? Мање вредим? нисам знао Али пишеш ћирлицом свака част Н И Н Е and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 пре 1 минут, Дејан рече Ево ја нисам Србин, па шта ћемо сада? Јел би те оче усрећило да ме нема? Јел сам мање милији Богу због тога? Нисам Србин па немам права на избор, мишљење, немам права да исправљам своје путеве? Мање вредим? каве везе има са отимањем земље. Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 пре 3 минута, Onufrije рече Ми смо за те Немце измислили живот, на карју карајева нисмо зликовци. Pa naravno da smo izmislili zivot za nemce, cak smo im i izvezli deo naseg kvalitetnog zivota i to ne samo nemcima...Da samo znas koliko se devojaka sa balkana prostituise po nemackoj, italiji, austriji srce bi ti bilo puno od radosti , srece i ponosa na to sto si pripadnik pametnog naroda. zamisli nesrecu da si kojim slucajem nemac pa da moras da ucis od Srba sta valja i kako treba raditi. prosto da se covek ubije od bruke.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 Управо сада, Bilbija рече Pa naravno da smo izmislili zivot za nemce, cak smo im i izvezli deo naseg kvalitetnog zivota i to ne samo nemcima...Da samo znas koliko se devojaka sa balkana prostituise po nemackoj, italiji, austriji srce bi ti bilo puno od radosti , srece i ponosa na to sto si pripadnik pametnog naroda. zamisli nesrecu da si kojim slucajem nemac pa da moras da ucis od Srba sta valja i kako treba raditi. prosto da se covek ubije od bruke.. ето колико треба да неко покаже право лице. Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 пре 3 минута, Onufrije рече каве везе има са отимањем земље. Испрозивао си човека да није Србин. С којим правом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 пре 2 минута, Onufrije рече ето колико треба да неко покаже право лице. Koje pravo lice? Radujes se istini ili ti je lepse da se uljujlkas u lazi i sopstvene tripove kako si jako pametan? I sam znas da je Ibarska magistrala puna prostitutki iz nemacke i cele zapadne evrope... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 пре 5 минута, Onufrije рече нисам знао Али пишеш ћирлицом свака част И крстим се с три прста, замисли... Onufrije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 Управо сада, Дејан рече Испрозивао си човека да није Србин. С којим правом? па види шта пиче да се српкиње подају итд. Човек мрзи Србе Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Onufrije Написано Децембар 8, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2021 Управо сада, Дејан рече И крстим се с три прста, замисли... па ти си Ок негом овај Биклбија је проблематичан Рече безуман у срцу својем: нема Бога. Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука