Вилер Текс Написано Децембар 1, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2021 пре 38 минута, Вилер Текс рече А који је багер у питању? @Avocado Могуће је да је камион, мислим да јесте. Али је жртва узалудна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Децембар 1, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2021 Napredni zabavnik - Jadar i Rađevina | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Problemi u Jadru i Rađevini 😆😆😆 Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 1, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2021 Мислим да ови који су направили овај снимак и ови који коментаришу снимак на yt, нису при чистој свести и здравој памети и да их нагриза мржња према власти коју преносе на Цркву. Мислим да су свесно/несвесно део хибридног рата против СПЦ и српске државе. Надам се да ће свима бити јасно да су ови протести, са оваквим стањем свести протестаната, потпун промашај. Србима треба дубоко покајање а не демонстрације. Више је него сраман и бедан начин на који се односе се односе према Патријарху и Цркви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Ево зашто критикујем опозицију, доказ колико је опозиција ретардирана. Значи буквално су они били ЗА РИО ТИНТО док су били на власти, и сада траће гласове људи са обећањем да неће урадити нешто што су хтели пре...направили су зицер вучићу да их покопа и стварно ми је жао свих ових људи који протестују од које ова опозиција прави будале... Vučić pokazao dokumente – šta je prethodna vlast potpisala sa Rio Tintom VIDEO/FOTO WWW.B92.NET Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 12 часа, Н И Н Е рече Kakva lupetanja...Ovaj Crta sa Rokfelerovog platnog spiska kaže da je novinar trebaobda reaguje?! Novinar postavlja pitanja i nije dužan da prati bilo čiju ideološku liniju. I sad taj "Crta-ni film" prica o nekoj pravdi demolratiji...Pri tom Bokan nije rekao ništa loše protiv Rumuna nego je isprozivao Mariniku da ispada iz dobrih rumunsko-srpskih odnosa. Naravno ovi likovi se nisu udostojili da pozpvu Bokana. Emisija je izliv umne jalovine u mozak. Bilbija and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 Bokan dirao čMariniku? Sram ga bilo ... Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 22 часа, Вилер Текс рече @Avocado Могуће је да је камион, мислим да јесте. Али је жртва узалудна. Naravno da je uzaludna... kome bi moglo da bude korisno to što je neka žena slučajno pala pod kamion ili bager... doduše, to uvek može da iskoristi ološ da dodatno pljucka po danu kada je narod Srbije sprečio tiranina da ostane na vlasti uprkos porazu na izborima, ali nećemo da računamo ološ kada pričamo o korisnosti i uzaludnosti nečega... fsa је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 6 минута, Avocado рече Naravno da je uzaludna... kome bi moglo da bude korisno to što je neka žena slučajno pala pod kamion ili bager... doduše, to uvek može da iskoristi ološ da dodatno pljucka po danu kada je narod Srbije sprečio tiranina da ostane na vlasti uprkos porazu na izborima, ali nećemo da računamo ološ kada pričamo o korisnosti i uzaludnosti nečega... То је био дан када је западни олош са петоколонашима из доса злоупотребио оправдано незадовољство српског народа. Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 9 часа, haveaniceday рече Ево зашто критикујем опозицију, доказ колико је опозиција ретардирана. Iz istog razloga iz kojeg su vazda i svuda branioci režima kritikovali opoziciju? Zato što im je miliji režim? пре 9 часа, haveaniceday рече Значи буквално су они били ЗА РИО ТИНТО док су били на власти, и сада траће гласове људи са обећањем да неће урадити нешто што су хтели пре... направили су зицер вучићу да их покопа и стварно ми је жао свих ових људи који протестују од које ова опозиција прави будале... Nekoliko "problemčića" sa istinitošću i logičkim postavkama te tvrdnje: 1. Nije cela opozicija bila na vlasti. 2. Okolnost da su tri, četiri ćate iz Ministarstva rudarstva koje se time bave (koje se btw ne menjaju sa promenama režima i verovatno i danas rade isti koji su i onda radili) nekom dale odobrenje za istraživanje, ne znači da je "opozicija bila za Rio Tinto". 3. Okolnost da je neko nešto hteo ranije, ne znači da ne može da promeni mišljenje i da obeća da to neće uraditi. 4. Teza o "traćenju glasova" je prilično bizarna, jer ti promovišeš to da se glasovi ne daju onima koji obećavaju da to neće uraditi, kako bi pobedili oni koji govore da će to uraditi. Možda ovi prvi lažu da neće to dozvoliti, ali za svakog ko je protiv toga je logičnije da njima ukaže poverenje nego onima koji govore da hoće da to dozvole. 5. Ljudi koji protestvuju ne protestvuju zato što im je neko iz opozicije to rekao... jedini koji pokušava da ih "pravi budalama" su ljubitelji režima koji iznose i prenose ovakve propagandne gluposti... kad zamisliš da npr. @sampaganini92 ili @obi-wan protestvuju zato što ih je naložio Đilas, onda si ozbiljan mentol... sampaganini92 је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 8 минута, Avocado рече Zato što im je miliji režim? Јел ти знаш шта је мање зло? Да имам само избор између Маринике и пионира и Вучића и његових интересџија, без проблема бих гласао за Вучића. Али ситуација није таква. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 16 минута, Avocado рече Ljudi koji protestvuju ne protestvuju zato što im je neko iz opozicije to rekao... jedini koji pokušava da ih "pravi budalama" su ljubitelji režima koji iznose i prenose ovakve propagandne gluposti... kad zamisliš da npr. @sampaganini92 ili @obi-wan protestvuju zato što ih je naložio Đilas, onda si ozbiljan mentol... Naravno da se potpuno slazem sa recenim, ali ne smem da lajkam poruku, jer je cak i za mene, koji sam prgav i bezobziran u razgovoru, ovo podebljano bas uvredljiv izraz. Kapiram cime je to izazvano, ali ne mogu da pravdam takvu rec. Evo, ja tebe sad ispravljam, a ti mene ispravi kad ja tako nesto kazem, prihvaticu vrlo rado. Zato i jesmo zajednica/ekipa, da pazimo jedni na druge. A inace, sve ovo receno je, da ponovim, apsolutno jasno. Samo mi nije jasno otkud ti vise volje da sve to pricas ljudima koji stalno i uredno zmure na banalno ociglednu stvarnost. Jedino ako ti je to neki mentalni sport, ili tako nesto. Јанко and Avocado је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 @Avocado Mislim, pazi dokle je to otislo - promenjen je naslov teme, iako u njemu nije bilo nijedne uvredljive reci. Forum je, kako su mnogi primetili i pre i zbog toga i otisli, odavno postao potpuno obesmisljen kao forum. Negovanje kulture razlicitosti (ma kako se mi razlikovali u misljenju izmedju sebe kao clanovi) i razgovor u takvoj kulturi je prosto ukinut. Da i ne pominjemo viseslojne "standarde", gde npr. imas tonu uvreda na pocivseg mitr. Amfilohija, i to je kriticko misljenje (koje, razume se, i dalje stoji netaknuto na forumu), a onda postavis nesto sto je neuporedivo blaze (i nije uvredljivo ni prema kome) i odnosi se na dokazano zlikovacku korporaciju, i promene ti naslov. Ili ce mozda da zakljucaju i ovu temu, kao sto su i tvoju. Zato ja postavim ponekad ono sto mislim da je dobro, ali vise ne trosim zivce uopste na to, jer je to potpuno besmislena rabota. sampaganini92, Вукашин, Rašo and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 2, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 1 минут, obi-wan рече Naravno da se potpuno slazem sa recenim, ali ne smem da lajkam poruku jer je cak i za mene, koji sam prgav i bezobziran u razgovoru, ovo podebljano bas uvredljiv izraz. Kapiram cime je to izazvano, ali ne mogu da pravdam takvu rec. Evo, ja tebe sad ispravljam, a ti mene ispravi kad ja tako nesto kazem, prihvaticu vrlo rado. Zato i jesmo zajednica/ekipa, da pazimo jedni na druge. Nisi podebljao, ali mislim da znam koja reč je u pitanju. Ima dva razloga, za to... jedan je što se ja postavljam prema drugima onako kako se drugi postavljaju prema meni... dok ti mene poštuješ, koliko god se ne slagali, poštovaću i ja tebe... ako si bezobrazan prema meni, biću i ja prema tebi... zato sa tobom, koliko god se oko nečega svađali i to bilo čak i prgavo, ne razgovaram isto kao sa njim... Drugi razlog je što ta rečenica počinje sa "ako"... neko ko zaista veruje u to, zaista jeste ozbiljan mentol... ali ni on ne veruje u to... samo prenosi propagandu... пре 1 минут, obi-wan рече A inace, sve ovo receno je, da ponovim, apsolutno jasno. Samo mi nije jasno otkud ti vise volje da sve to pricas ljudima koji stalno i uredno zmure na banalno ociglednu stvarnost. Jedino ako ti je to neki mentalni sport, ili tako nesto. Ne pišem radi njih... pišem radi nekog ko se eventualno dvoumi... a jeste pomalo i "mentalni sport"... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2021 пре 1 минут, Avocado рече ali ni on ne veruje u to... samo prenosi propagandu... E to je vec drugo. Potpuno se slazem, razume se. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука