JESSY Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 1 минут, Снежана рече фб ok...samo znaš da mora da se stavi... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 A gde je moja slika? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 15 минута, Maja Pavlovic рече A gde je moja slika? sklonjena je jer nema izvor...ako je tvoja , moraš to da napomeneš... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 Ostali se opominju, moje se prvo brise??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 пре 37 минута, Maja Pavlovic рече Ostali se opominju, moje se prvo brise??? naravno da ne Majo...Snezanina fotografija je takodje obrisana, ali ona je ponovo postavila pa sam je opomenula za izvor... inace, prodji malo po ostalim temama sa podforuma fotografije i videces koliko ima opomena... na izvoru insistiramo jer smo imali ozbiljnih problema... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 https://www.crnobelo.rs/zabava/fakti-i-citati/1358-citati-posle-kojih-cete-se-zaljubiti-u-jesen Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 20, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2018 Праштајте, ево сад ћу све да исправим. Ја сликала боје јесени на једној трешњи Smaragdni kamičak, Снежана, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 20, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2018 Jao kako glup naslov teme. Ko ga je postavio... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 20, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2018 Управо сада, Justin Waters рече Jao kako glup naslov teme. Ko ga je postavio... ракла бих Ђоле Балашевић, ако није он онда је сигурно Иво Андрић Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 20, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2018 Јесен почињу брачне свечаностиљубавни крици детлића личена ударање по бубњууметност свиђања је бескрајноразноликадивље се патке заручујуу новембрудогађа се такода се јата путникадолетелих чак из русијенађу са староседеоцима на истимјезерима на il-de-fransuи тада долази до великих љубавипраћених трагедијамаи оговарањем Данило Киш Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 20, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2018 Још једна моја... Milica Bajic, Justin Waters, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 20, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2018 пре 3 часа, GeniusAtWork рече Још једна моја... Шта те је подстакло да фоткаш те клупе? Је ли има нека прича везана за њих или си један од оних ликова који у свему налазе инспирацију? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 21, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2018 пре 22 часа, Lady Godiva рече Шта те је подстакло да фоткаш те клупе? Је ли има нека прича везана за њих или си један од оних ликова који у свему налазе инспирацију? Било ми занимљиво да пробам како ће да изгледа кад ставим апарат на клупу. Нисам никад пробао Ма ништа посебно нема око клупа, него да, ја свуда налазим нешто занимљиво и инспирацију. Поготову са апаратом у рукама Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 21.10.2018. at 14:55, GeniusAtWork рече Било ми занимљиво да пробам како ће да изгледа кад ставим апарат на клупу. Нисам никад пробао Ма ништа посебно нема око клупа, него да, ја свуда налазим нешто занимљиво и инспирацију. Поготову са апаратом у рукама Ја волим клупе, некако су ми занимљиве. Ковано гвожђе, старо дрво, по сунцу и снегу. Храст који се надвио над њом.. заљубљеност, усамљеност, старост и умор, састанци, растанци, свађа и загрљај... свему је била сведок, саучесник. Допадају ми се ове твоје фоткице. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука