Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

Промјени ме причешћем, Твојим присуством у мени. Данас, у неко доба док сам био на свадбеном весељу, стање у ком сам се нашао тумачим као остављеност, испражњеност и питам, гдје си Христе, нисам се измјенио причешћем, остао сам исти са својим слабостима, стрепњама овоземаљским, хладноћом у срцу према неким људима-коју сам исповједио. Изгледа да нисам могао да примим све оно што ми дајеш у Светом причешћу. Опрости ми што не бивам просвјетљен свјетлошћу која Ти јеси, што не умијем да примим оно што ми дајеш и да то чувам у оној пуноћи којом ми се Ти дајеш. Не одустани од мене, као што ја знам одустати од Тебе, не заборави ме као што ја заборавим Тебе, учини ме учеником Твојим.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
пре 2 минута, Nektarija* рече

Prisestila sam se danas na Preobrazenje Gospodnje!:sunce::sunce::sunce:

Нека ти је на здравље и спасење. :sunce:

И ја сам. Ако Бог да, и сутра ћу. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

i ja , i ja...      dfffa1a2fdacc0e1dfaad3cb4aeffd4d.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Нека је свима на здравље и на спасење. Да Бог да свима нама преображење душе. И да Његовом силом будемо руковођени у смирењу и љубави. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Nektarija* рече

Pricestila sam se danas!:sunce::sunce::sunce:

Слава Богу, нека је на здравље и на спасење. :) Види се радост, по коментарима на форуму. Необухватна је сила Светог Причешћа. :) Претпостављам да је ту и непрестана благодарност ? :)

Подели на овим сајтовима

Hvala ti puno.:mahmah: Jeste skroz si u pravu i za blagodarnost.:) Sad sam prvi put postila ceo post. Prosle godine sam se krstila i do sada sam se cetiri puta pricestila. Mada moram da priznam da mi je najvece ushicenje bilo pri prvom pricescu. Otisla sam kuci iz crkve skoro leteci, ne dodirujuci tlo i neopisivo radosna.:sunce:

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 1 month later...

@Nektarija* нека ти је на здравље и спасење! :sunce:Баш се радујем, драга систер! :sunce:

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...