Драган άσημος :) Написано Јун 5, 2017 Пријави Подели Написано Јун 5, 2017 Промјени ме причешћем, Твојим присуством у мени. Данас, у неко доба док сам био на свадбеном весељу, стање у ком сам се нашао тумачим као остављеност, испражњеност и питам, гдје си Христе, нисам се измјенио причешћем, остао сам исти са својим слабостима, стрепњама овоземаљским, хладноћом у срцу према неким људима-коју сам исповједио. Изгледа да нисам могао да примим све оно што ми дајеш у Светом причешћу. Опрости ми што не бивам просвјетљен свјетлошћу која Ти јеси, што не умијем да примим оно што ми дајеш и да то чувам у оној пуноћи којом ми се Ти дајеш. Не одустани од мене, као што ја знам одустати од Тебе, не заборави ме као што ја заборавим Тебе, учини ме учеником Твојим. njasa, goranger, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 Prisestila sam se danas na Preobrazenje Gospodnje! AnaLaz, ГрешниСлуга and JESSY је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 Исто и ја, на Видиковцу. ГрешниСлуга, Nektarija*, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 пре 2 минута, Nektarija* рече Prisestila sam se danas na Preobrazenje Gospodnje! Нека ти је на здравље и спасење. И ја сам. Ако Бог да, и сутра ћу. ГрешниСлуга and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 Hvala ti! ГрешниСлуга and AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 i ja , i ja... ГрешниСлуга, Nektarija* and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вељко Н. Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 Да, данас, хвала Богу. Нека је свима на здравље и на спасење. Nektarija*, ГрешниСлуга, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 Нека је свима на здравље и на спасење. Да Бог да свима нама преображење душе. И да Његовом силом будемо руковођени у смирењу и љубави. AnaLaz and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 AnaLaz neka ti je na zdravlje i spasenje pricest. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Август 27, 2017 Пријави Подели Написано Август 27, 2017 Pricestila sam se danas! goranger, ГрешниСлуга, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Август 27, 2017 Пријави Подели Написано Август 27, 2017 пре 33 минута, Nektarija* рече Pricestila sam se danas! Слава Богу, нека је на здравље и на спасење. Види се радост, по коментарима на форуму. Необухватна је сила Светог Причешћа. Претпостављам да је ту и непрестана благодарност ? Nektarija*, AnaLaz and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Август 27, 2017 Пријави Подели Написано Август 27, 2017 Hvala ti puno. Jeste skroz si u pravu i za blagodarnost. Sad sam prvi put postila ceo post. Prosle godine sam se krstila i do sada sam se cetiri puta pricestila. Mada moram da priznam da mi je najvece ushicenje bilo pri prvom pricescu. Otisla sam kuci iz crkve skoro leteci, ne dodirujuci tlo i neopisivo radosna. AnaLaz, goranger, nikolay and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 Zaboravila sam da prijavim. Pricestila sam se u manastiru Ilinje. Bilo je divno! PredragVId, ГрешниСлуга and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Децембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2017 Opet ja! Pocela sam da postim po prvi put Bozicni post i juce sam se pricestila. Матусал, ГрешниСлуга, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Децембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2017 @Nektarija* нека ти је на здравље и спасење! Баш се радујем, драга систер! ГрешниСлуга and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука