Jump to content

Да ли сте се причестили?

Препоручена порука

Да,  greengrin Какав је диван осећај причестити се на данашњи дан! ekstra ekstra

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

JesUm  :cheesy2:

A kod nas u crkvu dolazi jedan cudan covek koji mi vec nekoliko puta prilazi sa knjigom koju mi daje na crvenilo. Niti znam ko je niti zasto to radi.... 291291291

Ништа није случајно Аљонка! У сваком случају, дивно! 4chsmu1 crosseo

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

crvenilo crosseo 4chsmu1

:cheesy2:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Jesaaaaaaaam...  bighugbighug  :bicycle_2:  0110_hahaha

Elem, ima jedna neobicna stvar koja mi se desava na skoro svakoj Liturgiji. Kad svestenik drzi besedu, toliko zaboravim gde sam slusajuci ga, da mi se cesto desava da pozelim da pitam "Izvin`te, jel mogu nesto da pitam u vezi toga?". Jaoooo, necu se valjda ispaliti...

Подели на овим сајтовима

Jesaaaaaaaam...  1321_womens  1306_womens  0516_music

Elem, ima jedna neobicna stvar koja mi se desava na skoro svakoj Liturgiji. Kad svestenik drzi besedu, toliko zaboravim gde sam slusajuci ga, da mi se cesto desava da pozelim da pitam "Izvin`te, jel mogu nesto da pitam u vezi toga?". Jaoooo, necu se valjda ispaliti...

Ти си добра што се тиче концетрације.Мени често мисли одлутају.

Подели на овим сајтовима

ГОПОДУ ХВАЛА И ПРЕСВЕТОЈ МАЈЧИЦИ БОГОРОДИЦИ,ЈЕСАААААААААААААМ. 0516_music

1306_womens зна колико ми је потребна снага,радост и благодат коју сам,јутрос добила.

stadaradim.gif' class='bbc_emoticon' alt='1321_womens' />

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

[quote

Благо теби! Баш ти завидим! Ваљда ћу и ја стићи до те фазе. 0409_feel

Иначе, ја ћу се Боже здравља причестити у среду dada

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...