JESSY Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Да, greengrin Какав је диван осећај причестити се на данашњи дан! ekstra ekstra ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 ekstra ДРАГИ ОЦИ , БАРАЋО И СЕСТРЕ СРЕЋАН ВАМ ПРАЗНИК! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 JesUm :cheesy2: A kod nas u crkvu dolazi jedan cudan covek koji mi vec nekoliko puta prilazi sa knjigom koju mi daje na crvenilo. Niti znam ko je niti zasto to radi.... 291291291 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Jesam! crvenilo Svratio sam do okoline Valjeva kod oca Marijana(ako ga neko zna) i mogu vam reci da sam prezadovoljan! :cheesy2: Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Васке Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Јесам :cheesy2: са супругом и сином. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 :cheesy2: 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 JesUm :cheesy2: A kod nas u crkvu dolazi jedan cudan covek koji mi vec nekoliko puta prilazi sa knjigom koju mi daje na crvenilo. Niti znam ko je niti zasto to radi.... 291291291 Ништа није случајно Аљонка! У сваком случају, дивно! 4chsmu1 crosseo ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 crvenilo crosseo 4chsmu1 :cheesy2: "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 nisam se pričestio,spavao sam.... rekoh da ovog vikenda i na taj način projavim slobodu 229229229 229229229 229229229 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 јесам у недељу stadaradim 4chsmu1 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Jesaaaaaaaam... bighugbighug :bicycle_2: 0110_hahaha Elem, ima jedna neobicna stvar koja mi se desava na skoro svakoj Liturgiji. Kad svestenik drzi besedu, toliko zaboravim gde sam slusajuci ga, da mi se cesto desava da pozelim da pitam "Izvin`te, jel mogu nesto da pitam u vezi toga?". Jaoooo, necu se valjda ispaliti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Jesaaaaaaaam... 1321_womens Elem, ima jedna neobicna stvar koja mi se desava na skoro svakoj Liturgiji. Kad svestenik drzi besedu, toliko zaboravim gde sam slusajuci ga, da mi se cesto desava da pozelim da pitam "Izvin`te, jel mogu nesto da pitam u vezi toga?". Jaoooo, necu se valjda ispaliti... Ти си добра што се тиче концетрације.Мени често мисли одлутају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Нисам се причестио.Ако Бог да у среду ћу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 ГОПОДУ ХВАЛА И ПРЕСВЕТОЈ МАЈЧИЦИ БОГОРОДИЦИ,ЈЕСАААААААААААААМ. зна колико ми је потребна снага,радост и благодат коју сам,јутрос добила. stadaradim.gif' class='bbc_emoticon' alt='1321_womens' /> Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 [quote Elem, ima jedna neobicna stvar koja mi se desava na skoro svakoj Liturgiji. Kad svestenik drzi besedu, toliko zaboravim gde sam slusajuci ga, da mi se cesto desava da pozelim da pitam "Izvin`te, jel mogu nesto da pitam u vezi toga?". Jaoooo, necu se valjda ispaliti... Благо теби! Баш ти завидим! Ваљда ћу и ја стићи до те фазе. 0409_feel Иначе, ја ћу се Боже здравља причестити у среду dada ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука