Аљонка Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 jesam 0110_hahaha :0104cheesy: juhuuuu.... dodjite `vamo da vas zagrlim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 :0104cheesy: 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Jesam klapklap dancedance dancedance klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 антипа, где је то данас била Литургија? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Blagovestenje Rudnicko 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Ја сам се данас причестила на литургији Св.Петру Коришком pravopop prstgore Srbija_smesko :0104cheesy: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Ja nisam,ali decica jesu.Inace,rekordno su izdrzali,od Verujem smo bili,bili su dobri i mirni,hvala Bogu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Да, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Нисам, као и наредних 30-ак дана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Ooooooooooooooooooo daaaaaaaaaaaaaaaaa! :0104cheesy: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Јесам Литургији је присуствовала и монахиња из Копорина, певала са нама, и тако ме усрећила својим топлим и радосним погледом и речима. Поред две велике, велелепне Цркве у граду, дошла је у нашу Црквицу, јер каже, да је подсећа на њен Копорин... Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Јесам slavabogu али опет сам певао у хору.... klapklap...ваљда ми то није на осуду.. klapklap Како је диван живот са Христом у срцу, јер онда заиста видиш да је све Његовом вољом саздано, и лишће и цвеће, и животиње, и вода,планина, шуме, ваздух, и просто за не веровати и хор и певница.....упс...промаших тему....а можда и нисам.. klapklap stadaradim klapklap klapklap "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Како је диван живот са Христом у срцу, јер онда заиста видиш да је све Његовом вољом саздано, и лишће и цвеће, и животиње, и вода,планина, шуме, ваздух, и просто за не веровати и хор и певница.....упс...промаших тему....а можда и нисам.. klapklap stadaradim klapklap slavabogu klapklap "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука