Sara" Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 aj saberite se i shvatite da ste svoja mosljenja mogli da iznesete i na pristojniji nacin, bolestan covek je najosetljiviji,imajte u vidu da ovo cita i neko ko je sam oboleo ako zelite da mu date savet da ne poseze za svakom alternativnom opcijom za koju cuje,recite mu to na normalan nacin ovako delujete bezosecajno necu vise da se nerviram s vama ako je neko bolestan neka ignorise pakosne komentare i neka slusa svog lekara,jede zdravu hranu i najvaznije nek veruje u svoje ozdravljenje nabavite knjigu Ljubav medicina i cuda i sto bi rekao autor te knjige, Ne postoje neizlecive bolesti samo neizlecivi pacijenti. dakle verujte. -Владимир-, Ленка*, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Pa da je valjao i dalje bi se protiv vasaka koristio! Ovo me podseti na reklamu za biomed i sva ova prica za petrolej! Ko petrolej pije, zdravlje mu na lice bije Ovo stvarno vuce na nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ajmo da krenemo od najbanalnije činjenice."Lek od pamtiveka", a medicina se nije drznula da ga bar malo ispita do sad i da ga uvrsti među lekove.Osim toga u njegovom sastavu ne postoji NIŠTA što može da "izleči" tumor a još manje da uništi maligne ćelije. Ajmo ovako.Svaki lek koji mi koristimo sadrzi odredjene aktivne supstance,ukomponovane u odredjenoj meri.Te aktivne supstance,pojedinacno ili u grupama se nalaze i u prirodi.Znaci,svaki lek je kombinacija supstanci iz prirode,koje covek moze koristiti i u svom "izvornom" obliku(alternativna medicina).E sad,postoje strucni ljudi,koji se bave proizvodnjom lekova i koji zive od toga. Sto se tice petroleja,ne verujem da se toliko razumes u hemiju da mozes da tvrdis da on nema nikakva zajednicka svojstva sa nekim standardnim lekovima. Znaci u pitanju je jedna jaka supstanca,otrovna,sto znaci da unistava odredjene celije organizma.Kao taiva,izvesno je da moze unistavati i maligne celije.Pitanje je samo da li je u tom slucaju za coveka veca steta od koristi.Ako nije,zasto ga ljudi ne bi koristili? Verovatno znas da se za lecenje tumora koriste citostatici,da li znas kako oni deluju? Tako sto unistavaju sve celije koje im se nadju na putu.Znaci,i kod njih vazi pravilo:da ne bude veca steta od koristi,kao kod svakog leka.Samo sto je kod njih steta ogromna... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 aj saberite se i shvatite da ste svoja mosljenja mogli da iznesete i na pristojniji nacin, bolestan covek je najosetljiviji,imajte u vidu da ovo cita i neko ko je sam oboleo ako zelite da mu date savet da ne poseze za svakom alternativnom opcijom za koju cuje,recite mu to na normalan nacin ovako delujete bezosecajno necu vise da se nerviram s vama ako je neko bolestan neka ignorise pakosne komentare i neka slusa svog lekara,jede zdravu hranu i najvaznije nek veruje u svoje ozdravljenje nabavite knjigu Ljubav medicina i cuda i sto bi rekao autor te knjige, Ne postoje neizlecive bolesti samo neizlecivi pacijenti. dakle verujte. Tacno, ali necu mu davati tri kasike cijanida zato sto sam cuo da je dobar i da je druge izlecio, necu mu davati kiseli kupus u koji sam ubacio olovo i 6 meseci trulio, necu mu davati arsenik i kamen radijuma zato sto sam cuo i drugi rekli! Jos da se truje bolesnik ,,DA to je lek, samo nece da kazu ovi mafijasi od farmaceuta, kriju istinu , hoce nas Srbe da potamane".... Kada se medicinski radnik odrekne svoje lekarske preciznosti, dijagnostike.... onda postaje nadrilekar i vracar...... Sta ce nam lekari, ajde svi da locemo petrolej, mesto Vode pijemo petrolej, peremo zube petrolejom, kupamo se u njemu, grejemo se na petrolej... Jasno je da bolestan covek ima samo jednu zelju, a to je da ozdravi....ali ovakvi nacini ponizavaju Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 pre nego sto se upokojio,pre nedelju dana,moj ujak se vise puta potresao i rasplakao citajuci nadobudne komentare na nekim forumima nemojte,molim vas,najiskrenije, napisite sta mislite ali imajte u vidu -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 hvala Tamo su kupovali, a ovo je i njihov tel. 021/468-372 Napomena: u preventivne svrhe najvise jedna kašičica kafena, a za lečenje dve, i to samo od deset do najviše dvadeset dana, u godini. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 aj saberite se i shvatite da ste svoja mosljenja mogli da iznesete i na pristojniji nacin, bolestan covek je najosetljiviji,imajte u vidu da ovo cita i neko ko je sam oboleo ako zelite da mu date savet da ne poseze za svakom alternativnom opcijom za koju cuje,recite mu to na normalan nacin ovako delujete bezosecajno necu vise da se nerviram s vama ako je neko bolestan neka ignorise pakosne komentare i neka slusa svog lekara,jede zdravu hranu i najvaznije nek veruje u svoje ozdravljenje nabavite knjigu Ljubav medicina i cuda i sto bi rekao autor te knjige, Ne postoje neizlecive bolesti samo neizlecivi pacijenti. dakle verujte. Sa obolelima od teških bolesti je najlakše manipulisati.A još je najcrnje što ovakve stvari ljude odvraćaju od zvanične medicine.Ljudi kojoma se na vreme otkrije rak u velikom procentu bivaju izlečeni.A petrolej kao naftni derivat ke kancerogen .Volela bih da vidim te silne izlečene petrolejom sa medicinskom dokumentacijom o tome.A ne nečije babe baba se izlečila i te priče. Dragi је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ajmo ovako.Svaki lek koji mi koristimo sadrzi odredjene aktivne supstance,ukomponovane u odredjenoj meri.Te aktivne supstance,pojedinacno ili u grupama se nalaze i u prirodi.Znaci,svaki lek je kombinacija supstanci iz prirode,koje covek moze koristiti i u svom "izvornom" obliku(alternativna medicina).E sad,postoje strucni ljudi,koji se bave proizvodnjom lekova i koji zive od toga. Sto se tice petroleja,ne verujem da se toliko razumes u hemiju da mozes da tvrdis da on nema nikakva zajednicka svojstva sa nekim standardnim lekovima. Znaci u pitanju je jedna jaka supstanca,otrovna,sto znaci da unistava odredjene celije organizma.Kao taiva,izvesno je da moze unistavati i maligne celije.Pitanje je samo da li je u tom slucaju za coveka veca steta od koristi.Ako nije,zasto ga ljudi ne bi koristili? Verovatno znas da se za lecenje tumora koriste citostatici,da li znas kako oni deluju? Tako sto unistavaju sve celije koje im se nadju na putu.Znaci,i kod njih vazi pravilo:da ne bude veca steta od koristi,kao kod svakog leka.Samo sto je kod njih steta ogromna... Razumem se sasvim dovoljno u hemiju da razumem šta je derivat nafte.Da ali citostatici leče ( ako se na vreme odkrije tumor) i postoje medicinski dokazi o tome i ljudi sa medicinskom dokumentacijom koji su se uzlečili.Poput moje drugarica onomad.A gde je medicinska dokumentacija i dokaz da su se ljudi izlečili petrolejem?Gde? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ko u toku godine pije 12 dana zaredom po jednu kašičicu (kafenu) čistog petroleja nikada neće oboleti od raka ili leukemije: http://uspesnazena.com/petrolej-lek-protiv-raka-kome-je-jedina-mana-to-sto-je-jeftin/ Kao zdravstveni radnik i farmaceut sa znanjem i iskustvom te molim da ne širiš ovako nešto po forumu. Istina je da petrolej leči NEKE OBLIKE karcinoma želuca, pluća i mozga, ali ne i leukemiju. Postoje još mnoge supstance koje još efikasnije leče mnogo veći broj neoplazmi, ali, zahvaljujući pohlepi farmaceutske industrije (nema originatora-nema licenci-nema astronomske zarade), ti se lekovi nazalost ne puštaju u klinička ispitivanja, koja su skupa, pa zatim u prodaju. Ukoliko bi se ti lekovi pokazali uspešni (što pojedinačne studije ukazuju) svi sadađnji antineoplastici, ali i čitav niz drugih lekova bi otisao pod "led". Imajte u vidu jos nesto: jedan lek ne moze da izleci ili da bude efikasan protiv svih vrsta tumora jednog organa, jer je priroda tumora koja može da nastane u svakom od njih vrlo razlicita. ego, Ленка*, Јефимија Крунић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 pre nego sto se upokojio,pre nedelju dana,moj ujak se vise puta potresao i rasplakao citajuci nadobudne komentare na nekim forumima nemojte,molim vas,najiskrenije, napisite sta mislite ali imajte u vidu Ja ne znam o čemu ti pričaš?Tvoj pokojni ujak se pre smrti rasplakao jer su ljudi na nekim sajtovima ismevali petrolej kao lek?E, svašta. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Istina je da petrolej leči NEKE OBLIKE karcinoma želuca, pluća i mozga, Objasni. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ali super fora mi je sto je Albanski petrolej "najbolji" ... sada kada navale Srbi po "lek" ...ima da se kurtalisemo raka ... nemci su tu mnogo zaostali u poredjenju sa nama ... mada je neka nemica preporucila tih 12 kasicica kao "vakcinu" ne verujem da ce nemci da pohrle da piju petrolej ... ipak, glupi su oni, nisu vispreni kao mi Srbi ... Albanija, tačnije okolina Valone ima izvore najčistijeg petroleja na svetu...i upravo je on taj koji je delotvorniji od ovih homeopatskih preparata. Smatra se da u sebi sadrži neki ugljovodonik koji sam po sebi ima antineoplastički efekat. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Kada ce pojedinci shvatiti da NIKADA nece moci postajati jedan "lek" za sve vrste karcinoma? NIKAD! Ja sam optimista da cemo jednog dana imati objedinjenu tehnologiju sastavljenu od razlicitih metoda koje ce moci da izlece svaki oblik karcinom ali to nikad i nikada nece moci biti jedan lek. Narocito ne neko magicno resenje petrolej, soda bikarbona, DCA, Zeolit sta ti ja znam sve ne. Razlicite celij razlicitih tipova tkiva razvijaju rak na potpuno razliciti nacin. Glavni problem kod raka je da celije raka postaju nevidljive za imuni sistem, jako ih je tesko razlikovati od zdravih celija i mutiraju mnogo vecom brzinom nego zdrave celije bas zato sto se dele mnogo vecom ucestaloscu. Kada planirate, vi koji zagovarate razne petroleje, da shvatite ovo? Kad poumire jos koji milion ljudi zbog pseudonaucnih zabluda? sqny, drvce and Анастасија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ajmo ovako.Svaki lek koji mi koristimo sadrzi odredjene aktivne supstance,ukomponovane u odredjenoj meri.Te aktivne supstance,pojedinacno ili u grupama se nalaze i u prirodi.Znaci,svaki lek je kombinacija supstanci iz prirode,koje covek moze koristiti i u svom "izvornom" obliku(alternativna medicina).E sad,postoje strucni ljudi,koji se bave proizvodnjom lekova i koji zive od toga. Sve to si lepo napisao osim boldiranog i baš je lepo što si primetio da su u pitanju iste supstance... tzv. "alternativnu medicinu" od medicine ne razlikuje to što se kod "alternativne" koriste u svom "izvornom" obliku (homeopatski preparat ti je najbolji primer a medicina takođe pojedine supstance koristi u "izvornom" obliku)... takođe, kod obe postoje ljudi koji žive od toga... Jedina razlika je to što za alternativnu nemamo nikakve pouzdane dokaze da deluje... drugim rečima, "alternativnu medicinu" za koju znamo da pozitivno deluje na izlečenje, zovemo "medicina". Sto se tice petroleja,ne verujem da se toliko razumes u hemiju da mozes da tvrdis da on nema nikakva zajednicka svojstva sa nekim standardnim lekovima. Ja se malo razumem u hemiju ali sudeći po onome što sam pročitao, ne postoji jedinstvena hemijska formula za petrolej... već on predstavlja mešavinu različitih molekula koja nije uvek ista, te je pojam "čist petrolej" podjednako smislen kao i pojam "čista marmelada"... Анастасија је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Objasni. jednostavno...u zavisnosti koji je tip ćelija maligno proliferisao...Imas u medicinskoj literaturi primer Albanca, koji je živeo i radio u Beogradu dok nije dobio Ca pluća. Lekari su mu dali još 3 meseca života, bez mogućnosti da koristi lekove ili zračenje (velike metastaze). Vratio se u zapadnu Makedoniju da umre. Međutim, njegova sestra je otisla za taj albanski petrolej, koga je on pio 3x po kafenu kašiku..Kada je posle 3 meseca otisao na snimanje u Skoplje, lekari nisu mogli da veruju i poslali ga nazad u BG...tamo su dokazali da se tumor potpuno povukao, ukljucujući i metastaze. Sanja Т., Срђан Шијакињић and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука