Sara" Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ja ne znam o čemu ti pričaš?Tvoj pokojni ujak se pre smrti rasplakao jer su ljudi na nekim sajtovima ismevali petrolej kao lek?E, svašta. vise nego ocigledno je da ne znas samo apelujem na sve da uzmu u obzir ton kojim daju svoje misljenje I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Zgrću milione prodajući nadu teško obolelima LEGALNI SAMO VITAMINI I STIMULANSIZa razliku od oglasa i interneta, u apotekama se, pored zvaničnih lekova, mogu naći samo pomoćna lekovita sredstva kao što su imunostimulansi i vitamini. Ti preparati mogu da olakšaju lečenje hemioterapijom ili radio-terapijum, koje najveći broj obolelih teško podnosi. Po zakonu mogu da se oglašavaju isključivo kao preparati koji pomažu opštem stanju organizma, a nikako kao nešto što ima efekta u terapiji raka. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 jednostavno...u zavisnosti koji je tip ćelija maligno proliferisao...Imas u medicinskoj literaturi primer Albanca, koji je živeo i radio u Beogradu dok nije dobio Ca pluća. Lekari su mu dali još 3 meseca života, bez mogućnosti da koristi lekove ili zračenje (velike metastaze). Vratio se u zapadnu Makedoniju da umre. Međutim, njegova sestra je otisla za taj albanski petrolej, koga je on pio 3x po kafenu kašiku..Kada je posle 3 meseca otisao na snimanje u Skoplje, lekari nisu mogli da veruju i poslali ga nazad u BG...tamo su dokazali da se tumor potpuno povukao, ukljucujući i metastaze. Pa zna li se koji tip celija! Na koji tip celija deluje>...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Pa zna li se koji tip celija!Na koji tip celija deluje>...? E, za to trebaju klinička ispitivanja, kao i za dihloracetat...međutim, farmaceutske kompanije ne žele da ulažu u tu vrstu ispitivanja...pa imamo situaciju da oni koji koriste petrolej-albanski ili dihloracetat i imaju tumor koji je osetljiv na ova sredstva, da se sami izlece..ovi ostali, nazalost ne... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Razumem se sasvim dovoljno u hemiju da razumem šta je derivat nafte.Da ali citostatici leče ( ako se na vreme odkrije tumor) i postoje medicinski dokazi o tome i ljudi sa medicinskom dokumentacijom koji su se uzlečili.Poput moje drugarica onomad.A gde je medicinska dokumentacija i dokaz da su se ljudi izlečili petrolejem?Gde? Pa niko ti nece dati dokumentaciju zato sto ti lekar ne moze prepisati petrolej.Ali zato ti moze prepisati neki lek koji zbog svog sastava ima slicno dejstvo kao petrolej,koji je neko patentirao i dao mu ime.Kad odes kod lekara i zalis se na prehladu,on ce ti dati lek i usput reci da pijes caj od kamilice,ne moze ti to prepisati. Ti i ja se ne slazemo u pogledu na autoritet zvanicne medicine.Ako ima ljudi koji su se izmedju ostalog uspesno lecili i petrolejom,ne mozemo to odbacivati kao glupost samo zato sto neki lekar to nije pecatirao. Ovo ti sve pisem zato sto sam ceo zivot proveo medju medicinarima,studiram radiologiju,dosta sam dobro upoznat sa pouzdanoscu zvanicne medicine pogotovo kod lecenja teskih bolesti kao i sa strucnoscu lekara i njihovim znanjem.Raspitaj se koliko je ljudi bukvalno pobijeno citostaticima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 @@Deki992, Ja znam cetovoro ljudi koji su se od teskih oblika karcinoma izlecili bukvalno ne radeci nista. Ali bas nista. Cak ni one price o placebu ne mogu da objasne jer su ovi bas klonuli duhom tipa bas me briga. Zar nije onda jos bolje od tih vasih petroleja ne raditi nista ako cemo tvojom logikom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Pa niko ti nece dati dokumentaciju zato sto ti lekar ne moze prepisati petrolej.Ali zato ti moze prepisati neki lek koji zbog svog sastava ima slicno dejstvo kao petrolej,koji je neko patentirao i dao mu ime.Kad odes kod lekara i zalis se na prehladu,on ce ti dati lek i usput reci da pijes caj od kamilice,ne moze ti to prepisati. A što ne može lekar da prepiše, kad eto leči rak? Ako ima ljudi koji su se izmedju ostalog uspesno lecili i petrolejom,ne mozemo to odbacivati kao glupost samo zato sto neki lekar to nije pecatirao. A zašto lekar ne može da "pečatira" ako je eto petrolej tako moćam lek protiv raka?Kakve medicina ima koristi da taj "vekovni" lek ne ispita i uvrsti ga u lekove zvanične medicine? Raspitaj se koliko je ljudi bukvalno pobijeno citostaticima Strašno.Znači medicina ide na to da ubija a ne da leči ljude?A koliko ljudi je izlečeno citostaticima?Evo, samo ja znam njih četvoro,koji su se javili na vreme svom lekaru. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Sve to si lepo napisao osim boldiranog i baš je lepo što si primetio da su u pitanju iste supstance... tzv. "alternativnu medicinu" od medicine ne razlikuje to što se kod "alternativne" koriste u svom "izvornom" obliku (homeopatski preparat ti je najbolji primer a medicina takođe pojedine supstance koristi u "izvornom" obliku)... takođe, kod obe postoje ljudi koji žive od toga... Jedina razlika je to što za alternativnu nemamo nikakve pouzdane dokaze da deluje... drugim rečima, "alternativnu medicinu" za koju znamo da pozitivno deluje na izlečenje, zovemo "medicina". Ja se malo razumem u hemiju ali sudeći po onome što sam pročitao, ne postoji jedinstvena hemijska formula za petrolej... već on predstavlja mešavinu različitih molekula koja nije uvek ista, te je pojam "čist petrolej" podjednako smislen kao i pojam "čista marmelada"... Nisam se lepo izrazio,naravno da nisam mislio bukvalno na izvorni oblik Sto se tice ovog drugog,nisam mislio na hemijska vec lekovita svojstva,tacnije na samo delovanja petroleja na neko tkivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Imas u medicinskoj literaturi primer Albanca, koji je živeo i radio u Beogradu dok nije dobio Ca pluća. Lekari su mu dali još 3 meseca života, bez mogućnosti da koristi lekove ili zračenje (velike metastaze). Vratio se u zapadnu Makedoniju da umre. Međutim, njegova sestra je otisla za taj albanski petrolej, koga je on pio 3x po kafenu kašiku..Kada je posle 3 meseca otisao na snimanje u Skoplje, lekari nisu mogli da veruju i poslali ga nazad u BG...tamo su dokazali da se tumor potpuno povukao, ukljucujući i metastaze. Hvala. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Kada ce pojedinci shvatiti da NIKADA nece moci postajati jedan "lek" za sve vrste karcinoma? NIKAD! Ja sam optimista da cemo jednog dana imati objedinjenu tehnologiju sastavljenu od razlicitih metoda koje ce moci da izlece svaki oblik karcinom ali to nikad i nikada nece moci biti jedan lek. Narocito ne neko magicno resenje petrolej, soda bikarbona, DCA, Zeolit sta ti ja znam sve ne. Razlicite celij razlicitih tipova tkiva razvijaju rak na potpuno razliciti nacin. Glavni problem kod raka je da celije raka postaju nevidljive za imuni sistem, jako ih je tesko razlikovati od zdravih celija i mutiraju mnogo vecom brzinom nego zdrave celije bas zato sto se dele mnogo vecom ucestaloscu. Kada planirate, vi koji zagovarate razne petroleje, da shvatite ovo? Kad poumire jos koji milion ljudi zbog pseudonaucnih zabluda? tacno je da je svaki covek razlicit,ne samo tumor, vec i imuni sistem svakog pojedinca, tako da ne mora da znaci da ce nesto sto je jednome pomoglo pomoci i drugom, treba uvek konsultovati lekara o tim alternativnim metodama mi nikad nista nismo koristili a da nismo pitali lekara proslog leta,kad mi se prijateljica razbolela,ja sam licno pitala njenog lekara sta misli o Brojsovoj metodi i covek mi je odgovorio da zna da su se mnogi izlecili tom metodom ali da se on,kao lekar,ne usudjuje da preporuci takvu metodu, jer je to potpuno lisavanje organizma unosa proteina, sto je veliki stres za telo, ali on uvek preporucuje Brojsove sokove od sirovog povrca kao dodatak pravilnoj ishrani (puno sirovog voca i povrca,kostunjavog voca,malo ali redovno mesa. . .) I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 A što ne može lekar da prepiše, kad eto leči rak? A zašto lekar ne može da "pečatira" ako je eto petrolej tako moćam lek protiv raka?Kakve medicina ima koristi da taj "vekovni" lek ne ispita i uvrsti ga u lekove zvanične medicine? Strašno.Znači medicina ide na to da ubija a ne da leči ljude?A koliko ljudi je izlečeno citostaticima?Evo, samo ja znam njih četvoro,koji su se javili na vreme svom lekaru. Medicina nema koristi,ima farmacija Onaj ko se na vreme javi lekaru,se uglavnom uspesno izleci odstranjivanjem tumora koji nije metastazirao. Lekar ne moze da prepise zato sto postoji spisak lekova koji su priznati i koji se koriste u zvanicnoj medicini.Ali zato moze da ti kaze neki praktican savet,ako zna i zeli. Mozes malo da se raspitas pa da doznas da postoje malo priznatiji lekari,koji reklamiraju odredjene proizvode zasta naravno dobijaju novcanu nadoknadu.Takav lekar ti sigurno nikada nece preporuciti petrolej,pa makar i znao da pomaze.Kao i u svemu i u medicini vlada interes pre svega,preciznije u farmaciji. Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Medicina nema koristi,ima farmacija Onaj ko se na vreme javi lekaru,se uglavnom uspesno izleci odstranjivanjem tumora koji nije metastazirao. Lekar ne moze da prepise zato sto postoji spisak lekova koji su priznati i koji se koriste u zvanicnoj medicini.Ali zato moze da ti kaze neki praktican savet,ako zna i zeli. Mozes malo da se raspitas pa da doznas da postoje malo priznatiji lekari,koji reklamiraju odredjene proizvode zasta naravno dobijaju novcanu nadoknadu.Takav lekar ti sigurno nikada nece preporuciti petrolej,pa makar i znao da pomaze.Kao i u svemu i u medicini vlada interes pre svega,preciznije u farmaciji. Aha znaci to li je. Kako li samo poumirase svi oni sinovi, kceri, necaci tih farmaceuta od raznih oblika karcinoma bez da su ih oni tajno spasavali nekim petrolejima?! Cudni su zaveroloski putevi. Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 @@Deki992, Ja znam cetovoro ljudi koji su se od teskih oblika karcinoma izlecili bukvalno ne radeci nista. Ali bas nista. Cak ni one price o placebu ne mogu da objasne jer su ovi bas klonuli duhom tipa bas me briga. Zar nije onda jos bolje od tih vasih petroleja ne raditi nista ako cemo tvojom logikom? Ako si citao ranije postove,ja sam se u diskusiju ukljucio reagujuci na Anastasijine tvrdnje da je lecenje petrolejom glupost i da on nema nista cime bi mogao da izleci coveka. Znaci ja ne tvrdim da je petrolej najbolji lek za rak,vec sam bio isprovociran njenim slepim odbacivanjem necega sto ni ona ni ja ne poznajemo dovoljno dobro. Isto tako ne kazem ni da je taj tvoj slucaj nemoguc,samo smatram da covek treba da ispita nesto sto mu se servira,ako je njemu nepoznato,tu su drugi ljudi i njihova iskustva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Medicina nema koristi,ima farmacija Onaj ko se na vreme javi lekaru,se uglavnom uspesno izleci odstranjivanjem tumora koji nije metastazirao. Lekar ne moze da prepise zato sto postoji spisak lekova koji su priznati i koji se koriste u zvanicnoj medicini.Ali zato moze da ti kaze neki praktican savet,ako zna i zeli. Mozes malo da se raspitas pa da doznas da postoje malo priznatiji lekari,koji reklamiraju odredjene proizvode zasta naravno dobijaju novcanu nadoknadu.Takav lekar ti sigurno nikada nece preporuciti petrolej,pa makar i znao da pomaze.Kao i u svemu i u medicini vlada interes pre svega,preciznije u farmaciji. I jedno i drugo su u sprezi.Dakle revolucija u onkologiji( medicina kao nauka ima "zadatak" da leči ljude, kakav bi to BUM bio kad bi petrolej tako lečio,medicina bi trijumfovala, farmacija bi profitirala još bolje jer bi takav lek i zvanično bio lek). Znaš šta mene najviše brine kod ovakvih stvari?Brine me što ljudi (a naročito na ovim prostorima gde ljudi slušajući razne radiologe i razne kvazi doktore, gde zbog protenstantizma koji se prikačio u pravoslavlje) MRZe nauku, mrze medicinu i skloni su da veruju u razne teorije zavere tipa da nauka ( medicina) uništava a ne leči čoveka, da je u interesu farmaceuta da se NIKAd ne nađe lek za smrtonosne i teške bolesti pa onda pribegavaju raznim petrolejima, semenkicama,sirupićima i čajićima koji "leče" i odbacuju zvaničnu terapiju pa onda i umiru ne izlečivši se od tih čudotvornih lekića na kojima pare zgrću beskrupulozni i manipulativni ljudi. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 2, 2013 Пријави Подели Написано Јун 2, 2013 Ako si citao ranije postove,ja sam se u diskusiju ukljucio reagujuci na Anastasijine tvrdnje da je lecenje petrolejom glupost i da on nema nista cime bi mogao da izleci coveka. Znaci ja ne tvrdim da je petrolej najbolji lek za rak,vec sam bio isprovociran njenim slepim odbacivanjem necega sto ni ona ni ja ne poznajemo dovoljno dobro. Isto tako ne kazem ni da je taj tvoj slucaj nemoguc,samo smatram da covek treba da ispita nesto sto mu se servira,ako je njemu nepoznato,tu su drugi ljudi i njihova iskustva. Nikako da ukapiras da tu nema sta da se ispita narocito kod ne cinjenja nicega. To je naprosto obrt metabolizma koji moze da se desi ali to NIJE lecenje i zbog toga jeste glupost kao i petrolej ili homeopatska voda. Ako nesto ne poznajes dovoljno dobro kao sto kazes da ne poznajes dovoljno dobro ovo o petroleju ondaje ipsravan stav da kazes "ne znam da li to leci i zbog toga nije pouzdano napustiti zvanicnu medicinu zbog necega sto ne poznajemo.". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука