Natasa. Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Aseksualnost sama po sebi JESTE problem, jadni ljudi, zao mi ih je facenew22222222, ali iskreno, ne znaju sta propustaju facenew22222222. I jos ako su u braku, a nemaju zelju za sexom, pa to postane brak bez sexa ili dosadna obaveza, ma UZAS tuzansmajli890 Oglo, izvrces Mracnjakove reci, samozadovoljavanje, rukoblud, kako god, ni u kom slucaju ne znaci da te neko drugi ne moze zadovoljiti. Da je to slucaj, niko ne bi bio zadovoljan u paru. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 @ Mracnjak pored tolike potentnosti cudi me da ovoliko vremena provodis pisuci po forumu ili forumima. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Zar se ne dobija rak prostate ukoliko je covek aseksualan? Mada, covek mora od necega umreti ... facenew22222222 Samozadovoljavanje umanjuje rizik od raka prostate, ali to ne znaci da aseksualni obavezno obolevaju od toga... u pitanju su samo sanse... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Zar se ne dobija rak prostate ukoliko je covek aseksualan? Mada, covek mora od necega umreti ... facenew22222222 не, то је тотална будалаштина.поготово што простата служи и за друге ствари, па неће ''закржљати'' или ''атрофирати'' како тврде доконе бабе и надрилекари facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 @ Mracnjak pored tolike potentnosti cudi me da ovoliko vremena provodis pisuci po forumu ili forumima. facenew22222222 Nije mi bila namera da se stekne takav utisak... ali ako jeste, onda evo - demantujem sam sebe. Mislim da su moji odnosi po svim "tackama" u okviru normalnih i prosecnih... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 @ Mracnjak pored tolike potentnosti cudi me da ovoliko vremena provodis pisuci po forumu ili forumima. па видиш да нас п.ца у здрав мозак facenew22222222 facenew22222222 algabacaju клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Oglo, izvrces Mracnjakove reci, samozadovoljavanje, rukoblud, kako god, ni u kom slucaju ne znaci da te neko drugi ne moze zadovoljiti. Da je to slucaj, niko ne bi bio zadovoljan u paru. ne izvrćem ja ništa, ja govorim o samozadovoljavanju a sada malo na temu rukobluda: znaš kako,nekima nije potrebno da se poguraju neke stvari,a nekima jeste, e sada ne mogu ovi kojima je potrebno ubjeđivati ove kojima nije da im je potrebno facenew22222222 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Zar se ne dobija rak prostate ukoliko je covek aseksualan? Mada, covek mora od necega umreti ... facenew22222222 Samozadovoljavanje umanjuje rizik od raka prostate, ali to ne znaci da aseksualni obavezno obolevaju od toga... u pitanju su samo sanse... где си то прочитао? facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Aseksualnost sama po sebi JESTE problem, jadni ljudi, zao mi ih je facenew22222222, ali iskreno, ne znaju sta propustaju facenew22222222. I jos ako su u braku, a nemaju zelju za sexom, pa to postane brak bez sexa ili dosadna obaveza, ma UZAS tuzansmajli890 асексуалност је проблем само ако је девијација сексуалности, не у другим случајевима.такође, проблем уме да буде да се људима са умањеном жељом развија комплекс ниже вредности. иначе не видим проблем у асексуалности algabacaju клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=8322.msg488726#msg488726 date=1311544728] @ Mracnjak pored tolike potentnosti cudi me da ovoliko vremena provodis pisuci po forumu ili forumima. па видиш да нас п.ца у здрав мозак 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh pa p.cam пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Aseksualnost sama po sebi JESTE problem, jadni ljudi, zao mi ih je 0102_laugh, ali iskreno, ne znaju sta propustaju 0102_laugh. I jos ako su u braku, a nemaju zelju za sexom, pa to postane brak bez sexa ili dosadna obaveza, ma UZAS tuzansmajli890 Oglo, izvrces Mracnjakove reci, samozadovoljavanje, rukoblud, kako god, ni u kom slucaju ne znaci da te neko drugi ne moze zadovoljiti. Da je to slucaj, niko ne bi bio zadovoljan u paru. Ne slazem se. Pa nije sustina odnosa izmedju dve osobe samo u telesnom zadovoljstvu. 0102_laugh Daleko je bitnije medjusobno uvazavanje, postovanje, bez toga nema ni ljubavi ... Svako je genetski sazdan na drugaciji nacin. Kao da hoces da kazes da nije normalno da covek jede rostilj - jer ne zna sta propusta ... "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 nastaju problemi, kao što mu i samo ime kaže sa_mo_za_do_vo_ljavanje e možeš mislit osobu koju niko ne može da zadovolji do sama sebe sorry Mračni 0102_laugh Uh uh oglo ti bas totalno omasio sustinu... Samozadovoljavanje ne znaci da niko ne moze da te zadovolji do samog sebe? Otkud ti takva smesna pomisao? Eto kao sto rekoh, ja mogu i sam i mogu i u "drustvu" ovo drugo je daleko prihvatljivije ali se ni onog prvog ne odricem desavalo se da ispratim curu nakon vrlo "aktivne" noci, i onda dodjem kuci i pomognem sebi da lepse zaspim... e pa svašta, pa posle kažu ne utiče na zdravlje 0102_laugh samozadovoljavanje je kada zadovoljavaš sam sebe,a kada neko drugi to radi za tebe onda je to nešto drugo u prvom slučaju ti obavljaš sav posao,dakle alone u drugom slučaju neko drugo obavlja posao za tebe,dakle ljenština 0102_laugh "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 nastaju problemi, kao što mu i samo ime kaže sa_mo_za_do_vo_ljavanje e možeš mislit osobu koju niko ne može da zadovolji do sama sebe sorry Mračni 0102_laugh Uh uh oglo ti bas totalno omasio sustinu... Samozadovoljavanje ne znaci da niko ne moze da te zadovolji do samog sebe? Otkud ti takva smesna pomisao? 0102_laugh Eto kao sto rekoh, ja mogu i sam i mogu i u "drustvu" ovo drugo je daleko prihvatljivije ali se ni onog prvog ne odricem 0102_laugh desavalo se da ispratim curu nakon vrlo "aktivne" noci, i onda dodjem kuci i pomognem sebi da lepse zaspim... Zar to ne spada u peting? "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Pa i rukoblud je odnos sa voljenom osobom... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 24, 2011 Пријави Подели Написано Јул 24, 2011 Zar to ne spada u peting? Peting bi bio kad bih u toku tog cina mazio sam sebe... a to je vec bljak... 0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука