Grizzly Adams Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Ево једног занимљивог размишљања на тему које лепо објашњава неке ствари из наше блиске историје: Извор: http://www.slobodaiprosperitet.tv ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Црвена Звезда - партизан 1:0 Срђан Шијакињић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Lucchese - Италија . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Lucchese - Италија . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Причали смо већ на једној од тема како се власт понаша према српском народу и како за разлику од већине осталих народа нема баш сва права која би требало да има у својој земљи. На финалној утакмици, у распродатој Арени, полиција је уклонила транспарент: "Сини сјајно сунце са Косово, не дамо те земљо Душанова и "Док постоји Херцег Нови, Србија има излаз на море" који је одузет на улазу. Ја бих баш волио да им било ко објасни због чега су ови транспаренти спорни и да ли они некога вријеђају. Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Dok se u Srbiji sve više navijačkih grupa žali da devojaka u kopovima Ни пало ми није на памет на шта би могла да се односи ова тема. Кад оно... Да кажем ја коју за дневник и то укратко и упросто. На Северу у просјеку буде око 6, 7 хиљада навијача. Буде дјевојака доста, али вјеруј ми да је врло мали број оних које знају зашто су ту. А те су редовне на свим утакмица, па чак пођу и на инострана гостовања. Али је велика већина њих промашила мјесто за излазак. Буквално verum est in beer and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Како је кренуло, за пар година бојаћемо се девојака, а не мушкараца На овом првом клипу све неке разбијачице, мислим када би ме удариле у детињство би ме вратиле Шалу на страну, биће овога све више и више, а девојке ће изгубити ону нежност и женственост. По мени је ово ружно, ма ружно ми је уопште када видим девојке када се бију или глуме неко лудило. А код нас већина девојака долази на текме да буду виђене, и то се неке намонтирају као да иду на неко екслузивно место (добро, Маракана и јесте екслузивна ) Управо. Ружно их је чути да подигну глас једна на другу, да не употријебим неку "љепшу" ријеч, а камоли видјети их у оваквом неком издању. Притом, кад причамо о равноправности, поједине од њих иду и на мушке туче. Што кажеш ти "Не дај Боже да те дохвати". Још се опустиш, помислиш женско... Па, те један кроше пробуди из сна. Или утонеш у још дубљи. Срећом, наше још увјек немају кад од превеликог сређивања . Али, ајде ти, јуначе, одгледај утакмицу против неког Јавора или Срема- бољи се фудбал игра у енглеској конференцији, а поред тебе стоји неко преслатко, за сплав сређено, чељаде. Не знаш у тренутку гдје си дошао - на избор за мис или на утакмицу. Е то су искушења. Срђан Шијакињић and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Немају Оне паметнија посла ја да ти кажем ! Пг, verum est in beer and Ayla је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Не, него Оне немају памет. Сигурно теби и девојкама на форуму (добро, да не говорим у име свих, можда би и нека хтела ), не би у животу пало на памет да идете и бијете се због Звезде, Рада, Војводине, партизана ... Meni je potpuno debilno da IKO ide da se bije u ime sportskog kluba... Istochnik је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 А ти си онај што нон стоп иницира еври го, па иде као заштитник међу те девојке (спашавање, грљење, број тел... ) Није фора да ме откриваш, можда би ми упалило још који пут. :bleh: verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Прости атеисти, који мисле да су нешто ал нису ништа, друго ово је копи-пасте мушког рода... треће као што може да се примети то је мушки изум јер у клипу се види да мушкарци роководе, јер немају своствено ја и глуме неко некаво невредно лудило, то није жена... то није клуб већ група хулигана које испољавају свој бес који дан уз дан расте и води ка ничему... “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Не знам да л' сте обратили пажњу, али једна од девојака са првог снимка, носи мајицу "С нами Бог", види се лепо доку шутира другу девојку, окренута леђима камери. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Па не верујем да је са нима Бог, Погрешно сватили Бога, чак људи носе крстови на врат, а врше неморал, нешто што нема везе са вером, чиста фарба за очи “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Прости атеисти, који мисле да су нешто ал нису ништа... Kakva niska i prljava propaganda s tvoje strane... Jel to nova praksa u crkvi? Da vernike koji se nedolicno ponasaju proglasavate za ateiste? Sta se desilo sa Hristovom crkvom razumevanja i prihvatanja...? Mora da je umrla na krstu, zajedno sa poslednjim hriscaninom... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука