Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

Извор: www.delije.net

Саопштење Делијa

Поводом лажи које је изрекао Чедомир Јовановић у последња два дана о догађају који се десио у Сегедину, дужни смо да јавност обавестимо о правој истини о том догађају! Немамо обичај да се о оваквим стварима обраћамо јавности, али неке ствари се не могу прећутати.

Делије су освом трошку и индивидуално ишле на ову битну утакмицу за наш ватерполо клуб. Неколико сати пред почетак утакмице испред ресторана где је већина Делија ручала, зауставила су се два "аудија" из којих је изашао Чедомир Јовановић. На паркингу је било неколико навијача Звезде који су га одмах замолили да не улази у ресторан који је био пун навијача. На молбу навијача са паркинга није се обазирао и кренуо је ка сплавовима. Већ са првог су навијачи почели да му "добацују" да није добродошао, али ни то му очигледно није било довољно па је наставио даље и ушао на сплав поред, на коме су такође биле Делије.

zastava11v.jpg

Када је ушао на сплав један од виђенијих Делија је устао и замолио га да напусти сплав, на шта је он рекао "добро ево, Косово је Србија", крајње цинично. Међутим, у том тренутку се десила крајње изненађујућа ситуација. Човек који се налази међу 100 људи који му говоре да је непожељан очигледно није то схватио озбиљно, па је почео вербалну расправу и неко његово истеривање правде приликом којег је чак покушао главом да удари једног друга који му је пришао да каже да се не праве проблеми, већ само то да напусти кафану и оде у неку другу. А то је иначе човек кога он апострофира као главног кривца. У том тренутку и Јовановићев кум је почео физички да се обрачунава са једним од Делија који се стајао поред. И онда је настао општи метеж у коме су виђеније Делије покушале да смире страсти тиме што су извели Чедомира Јовановића напоље, док је кум остао на сплаву да се бије. А наш другар, кога он оптужује за напад, је први који је хтео да све прође без проблема и он је тај који га је извео напоље и заштитио на паркингу кафане. Да је овако било, доказује и чињеница да Чедомир Јовановић нема ниједну једину повреду на себи, као ни његова супруга коју нико није пипнуо.

Ово је једина и права истина, све остало, што је пласирао човек који је морао зграде да руши по Београду не би ли нестали докази о његовој повезаности са криминалом и мафијом... су чисте лажи!
Овакво његово агресивно понашање можда и можемо да разумемо ако су му се помешали стероиди са алкохолом и дрогом, па је другачије видео догађај који је 100 људи видело на други начин.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

• 1 month later...

Поздрав браћи Звездашима . Ја сам такође велики навијач Црвене Звезде , јер Звезда је живот ...

Једино што ми је жао да ријетко могу , а у посљедње вријеме никако да присуствујем утакмицама ,али их редовно пратим путем ТВа , знам није то то , али љубав и подршка су важни . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Присталице највећих српских клубова, заједно са Бањалучанима и Подгоричанима, обрадовали све у Манастиру Високи Дечани.

Tan2013-6-16_203343931_9.jpg

Браво за српске навијаче! Удружени у једну заједничку акцију, присталице Партизана, Црвене звезде, Будућности из Подгорице, Слободе из Ужица, Борца из Бањалуке, Земуна, Радничког из Крагујевца, ОФК Београда, Радничког из Ваљева и суботичког Спартака, обрадовали су Управу Манастира Високи Дечани, доневши помоћ у висини од 3.600 евра!

Navijaci-Visoki-Decani.jpg

Великодушна помоћ као начин да се помогне повратничким породицама на Косову и Метохији наишла је на велики одјек у Дечанима, а навијачи су због сјајног геста “награђени” захвалницом на којиој је истакнуто да је помоћ на Космет сигла 29. јуна, приликом одласка навијача на Газиместан, током обележавања Видовдана.

Српске навијачке групе су недавно имале, такође, хуману акцију, када су скупили око 400.000 динара за породице на Косову и Метохији.

(Telegraf.rs)

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

Ништа ми није јасно. Отворио сам ову тему прије више од 4 сата и досад само двије ријечи коментара. Мени је ово диван гест о којем требамо да пишемо и пишемо. А на неке мени много сморније теме буде на стотине постова. 

Да ли вам је промакло ко се све ујединио у овој дивној акцији? Мене је у срце дирнуло кад сам прочитао ко се све ујединио у акцији: навијачи скоро свих највећих клубова у Србији, навијачи из Републике Српске и Црне Горе. 

Надам се да ће о овој теми писати бар неко са КиМ.

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

On 8. 7. 2013. at 18:24, виноградар рече

Ништа ми није јасно. Отворио сам ову тему прије више од 4 сата и досад само двије ријечи коментара. Мени је ово диван гест о којем требамо да пишемо и пишемо. А на неке мени много сморније теме буде на стотине постова. 

Да ли вам је промакло ко се све ујединио у овој дивној акцији? Мене је у срце дирнуло кад сам прочитао ко се све ујединио у акцији: навијачи скоро свих највећих клубова у Србији, навијачи из Републике Српске и Црне Горе. 

Надам се да ће о овој теми писати бар неко са КиМ.

Zbog ovoga

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Предивно је прочитати овакву вест, после свих оних о пребијању, о претњама, групним обрачунима и сл.(не само на форуму).

Још видети прави српски поздрав... Оихх.. Шта више.  Надам се да ћемо се као народ ујединити ускоро, а да ће се овакво поштовање проширити на све чланове група.

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Ал ови што су болесни ако се не појаве негдје да пљују по навијачима, нису ни 10 центи/динара дали онима што просе за хљеб, а да не помињем о некој већој акцији.

Пих.

Како је досадно од кад нема текми ево 3-4 дана. :(

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Partizan12.jpg

Umesto da nas pusti da lamentiramo nad činjenicom da crno-beli nisu dobili nijednu od četiri utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a trci za Ligu Evrope priključuju se s poražavajućim učinkom od samo dva data gola u 270 minuta, sa hrpom problema u svakoj liniji tima, lošom formom većine fudbalera, možda i bez nekoliko ključnih prvotimaca, Partizanova vrhuška nas je na „originalan“ način podsetila da živimo u zemlji gde osuđivani huligani, obično kriminalnih biografija, imaju zaleđinu klupskih i državnih vlasti.

Sva 22.323 gledaoca na tribinama videla su, a fotoaparati i kamere zabeležili, u utorak veče kako vođa navijača sa južne tribine Miloš Kimi Radosavljević, široj javnosti poznat po zatvorskoj kazni za verbalnu pretnju novinarki B92 Brankici Stanković (izdržavao je do ovog aprila), na atletskoj kazni prilazi kapitenu Marku Šćepoviću i naređuje mu da skine traku sa ruke i to naočigled brojnih redara, klupskih bezbednjaka i pripadnika policije. Samo su nas njih dvojica, po nalogu klupskih čelnika, vrlo verovatno i na intervenciju spolja, uveravali da smo slepi pored očiju i(li) da nam se sve ružno snilo.

- Stvorila se slika totalno drugačija od onoga što se stvarno desilo. Nijednog trenutka nisam bio agresivan. Tačno je da sam preskočio ogradu kao što činim posle svake utakmice kako bih skinuo zastave i pokupio koreografiju, ali mu nisam skinuo traku. On mi ju je dao. Mi smo drugari. Ovo nije bio nasilan gest. Ne znam zbog čega se pravi fama, a ne piše se o drugim stvarima - zgranut je Radisavljević, koji u normalnom svetu, pa čak ni po propisima našeg Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama ne bi smeo da kroči na teren i prostor oko njega.

A kamoli da bira kapitene ili ćuška igrače i trenere, što se takođe događalo u skorijoj prošlosti u Humskoj.

- Šćepi sve ove godine nikada nismo zviždali na Jugu. A ni sada nismo odredili ko je kapiten, niti ćemo to činiti u budućnosti. Ima ko to da radi. Ali, nama je bitno ko su kapiten i njegovi zamenici i nadamo se da je i drugima naše mišljenje bitno. A ovo je Marku trebalo da se trgne iz letargije. Šćepa zna za naš stav da bi trebalo više da se zalaže. On je veliki grobar, ali mi smatramo da u ovom trenutku nije za traku - objasnio je ovaj „nevidljivi“ sportski direktor i trener crno-belih, koji je sa saborcima posle duge podrške upravi okrenuo leđa predsedniku Draganu Đuriću i njegovim saradnicima iz Upravnog odbora.

Naravno, niko od klupskih čelnika nije se juče pojavio na konferenciji za medije u oficijelnim prostorijama, osudio nečuveni incident i stao u zaštitu igrača, osim što je sportski direktor Albert Nađ, na svom brifingu pre toga, indirektno objasnio da je Šćepović sam svojim ponašanjem i igrom zaslužio ono što mu se desilo (?!). U takvoj situaciji opšteg pranja ruku i bežanja od odgovornosti normalno je da se Šćepović pojavio u društvu Radisavljevića i sve nevešto demantovao.

- Osetio sam obavezu prema navijačima, koji su tu cele godine i naš su 12. igrač, da predam traku. A nepotrebno se digla velika prašina. Ovaj slučaj nema veze sa slučajem Lazara Markovića (kojeg je jedan navijač Partizana ošamario, prim. aut) jer je to potpuno druga dimenzija. Nijednog trenutka se nisam osetio ugroženim - spuštenog i poniženog pogleda je stao u odbranu svog „dželata“ napadač crno-belih, inače mesecima na meti zvižduka i uvreda navijača sa drugih tribina.

Tako će i ovaj incident ostati nesankcionisan kao što je bio šamar Markecu pre dve godine, koji je izazvao podsmeh od strane predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića („nije mu pala čelenka sa glave) i to u trenutku kada je pored njega sedeo ministar policije i premijer Vlade Srbije Ivice Dačića. Šta je sledeće? Treba li neki igrač da završi u bolnici da bi nadležni reagovali? 

http://vesti.krstarica.com/fudbal/kada-huligani-marsiraju-humskom/

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...