Вилер Текс Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 @Плаво Небо Brate vazi, lazemo i krademo. Partizan sve radi posteno Sad me pusti na miru sa ovim. Nikad kraja ni korisit od ove price. sampaganini92 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 8, 2021 Пријави Подели Написано Април 8, 2021 Тако је ''судија'' Симовићу, звани Елвис! Тако је, дави Суму, дави Партизан! Можда је Сејдуби сада Дегенек требао да копа очи, у овом дербију?! Него, требао си то дављење да препустиш главном арбитру (читај, твом главном консултанту поред аут линије), самопрокламованом ''мистеру''. http://sportske.net/storage/assets/derbi_123_680x420.jpg Sportske.net - Španska kragna" sudije Simovića i uplašeni Suma, ovo je fotografija godine! SPORTSKE.NET Pogledajte fotografiju koja je obeležila derbi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 Виши ниво.. Сад су почели и тв преносе да гасе?! "Напред" цз OBJAVLJEN SNIMAK IZ PIONIRA: Ovo niste mogli da vidite! Slovenci aludiraju da su pokradeni (VIDEO) WWW.NOVOSTI.RS POSLE dramatičnog poraza od Zvezde u "Pioniru", trener Cedevite Olimpije Jurica Golemac nije bio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darko A. Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 Ko o čemu cigani o poštenju ... "𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓅𝒶𝒹ℯ 𝓈 𝓃ℯ𝒷𝒶, 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹ℴ 𝒹𝒶𝓃𝒾𝒸ℯ, 𝓀𝒸́ℯ𝓇𝒾 𝓏ℴ𝓇𝒾𝓃𝒶? 𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓈ℯ ℴ𝒷ℴ𝓇𝒾 𝓃𝒶 𝓏ℯ𝓂𝓁𝒿𝓊 𝓀ℴ𝒿𝒾 𝓈𝒾 ℊ𝒶𝓏𝒾ℴ 𝓃𝒶𝓇ℴ𝒹ℯ?𝒜 ℊℴ𝓋ℴ𝓇𝒾ℴ 𝓈𝒾 𝓊 𝓈𝓇𝒸𝓊 𝓈𝓋ℴ𝓂: ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓃𝒶 𝓃ℯ𝒷ℴ, 𝓋𝒾𝓈̌ℯ 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹𝒶 ℬℴ𝓏̌𝒿𝒾𝒽 𝓅ℴ𝒹𝒾ℊ𝓃𝓊𝒸́𝓊 𝓅𝓇ℯ𝓈𝓉ℴ 𝓈𝓋ℴ𝒿, 𝒾 𝓈ℯ𝓈̌𝒸́𝓊 𝓃𝒶 ℊℴ𝓇𝒾 𝓏𝒷ℴ𝓇𝓃ℴ𝒿 𝓃𝒶 𝓈𝓉𝓇𝒶𝓃𝒾 𝓈ℯ𝓋ℯ𝓇𝓃ℴ𝒿;ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓊 𝓋𝒾𝓈𝒾𝓃ℯ 𝓃𝒶𝒹 ℴ𝒷𝓁𝒶𝓀ℯ, 𝒾𝓏𝒿ℯ𝒹𝓃𝒶𝒸̌𝒾𝒸́𝓊 𝓈ℯ 𝓈 𝒱𝒾𝓈̌𝓃𝒿𝒾𝓂.𝒜 𝓉𝒾 𝓈ℯ 𝓊 𝓅𝒶𝓀𝒶ℴ 𝓈𝓋𝓇𝓏̌ℯ, 𝓊 𝒹𝓊𝒷𝒾𝓃𝓊 ℊ𝓇ℴ𝒷𝓃𝓊." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 Заиста је чудно колико се оптерећујете Звездом. Чак улази у параноју. Како на ово гледате, искључите назив клипа сами стартови. Поштено? Али то само Цигани раде. Никад нико није судио у корист Партизана, нит је Партизан наместио утакмицу, нит му се продужавала утакмица док не да гол и слично. Партизан је жртва од оснивања, можда да се жали Хагу на Цигане? То је природан корак пошто много жалите Цедевиту Олимпију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 E sad da vam ispricam jednu pricicu za dobar dan .... Odbojkaski klub Smederevo pre 10 - 20 godina bio stabilan prvoligas i moj caca bio ekonom u klubu ali i.... covek specijalnog zadatka,.... na primer bila jedna vrlo znacajna tekma za nas u smederevo i cale dezurao pored prekidaca za struju i glavnog osiguraca za halu,.... za ne daj boze ako gosti nesto vode.... malo da se poremeti ritam tekme.... iznenadnim nestankom struje.... .... to se desilu smederevu u jednoj utakmici u CG protiv jednog tada poznatog odbojkaskog kluba ciji je predsednik bio tada jedan poznati crnogorski politicar,.... bila vrlo bitna utakmica za taj klub i smederevo vodilo 2:0 u setovima.... i gle cuda.... nestade struje.... imali i oni jednog specijalca ko moj cale .... i ne samo to nego bilo malo i podmazivanja igraca smedereva odredjenom valutom.... .... i bi veliko sportsko cudo .... pobedise crnogorci sa 3:2 u setovima.... Tako da.... i ovde sa ovom zvezdinom utakmicom.... oni malo to unapredili,.... sada imamo specijalce i za prekide tv prenosa na kraj tekme,.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darko A. Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 Uvijek se rado sjetim ovog derbija. Inače bio sam na jugu tada Dobri i pošteni Mažić ...:)))) "𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓅𝒶𝒹ℯ 𝓈 𝓃ℯ𝒷𝒶, 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹ℴ 𝒹𝒶𝓃𝒾𝒸ℯ, 𝓀𝒸́ℯ𝓇𝒾 𝓏ℴ𝓇𝒾𝓃𝒶? 𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓈ℯ ℴ𝒷ℴ𝓇𝒾 𝓃𝒶 𝓏ℯ𝓂𝓁𝒿𝓊 𝓀ℴ𝒿𝒾 𝓈𝒾 ℊ𝒶𝓏𝒾ℴ 𝓃𝒶𝓇ℴ𝒹ℯ?𝒜 ℊℴ𝓋ℴ𝓇𝒾ℴ 𝓈𝒾 𝓊 𝓈𝓇𝒸𝓊 𝓈𝓋ℴ𝓂: ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓃𝒶 𝓃ℯ𝒷ℴ, 𝓋𝒾𝓈̌ℯ 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹𝒶 ℬℴ𝓏̌𝒿𝒾𝒽 𝓅ℴ𝒹𝒾ℊ𝓃𝓊𝒸́𝓊 𝓅𝓇ℯ𝓈𝓉ℴ 𝓈𝓋ℴ𝒿, 𝒾 𝓈ℯ𝓈̌𝒸́𝓊 𝓃𝒶 ℊℴ𝓇𝒾 𝓏𝒷ℴ𝓇𝓃ℴ𝒿 𝓃𝒶 𝓈𝓉𝓇𝒶𝓃𝒾 𝓈ℯ𝓋ℯ𝓇𝓃ℴ𝒿;ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓊 𝓋𝒾𝓈𝒾𝓃ℯ 𝓃𝒶𝒹 ℴ𝒷𝓁𝒶𝓀ℯ, 𝒾𝓏𝒿ℯ𝒹𝓃𝒶𝒸̌𝒾𝒸́𝓊 𝓈ℯ 𝓈 𝒱𝒾𝓈̌𝓃𝒿𝒾𝓂.𝒜 𝓉𝒾 𝓈ℯ 𝓊 𝓅𝒶𝓀𝒶ℴ 𝓈𝓋𝓇𝓏̌ℯ, 𝓊 𝒹𝓊𝒷𝒾𝓃𝓊 ℊ𝓇ℴ𝒷𝓃𝓊." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 @Darko A. Е ево да се сетиш и овога. Партизан сјајном игром долази до 2:0. Звезда се у другом полувремену исто тако сјајном игром враћа на 2:2. И преокреће, међутим судија ступа на сцену и поништава гол Звезди за 3:2. Затим Партизан даје гол и иде у финале купа који осваја. Дакле Куп а самим тим и дупла круна на поклон. Како то заборављате, а очигледно је да је Звезда оштећена? И сада ћу ја вашом логиком: Тадић председник, Звезда оштећена, ми поштени, ви зли... Будите фер браћо и прекините другима да говорите да су птоститутке. Стварно је трагикомично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 On 15. 4. 2021. at 10:06, Bokisd рече Tako da.... i ovde sa ovom zvezdinom utakmicom.... oni malo to unapredili,.... sada imamo specijalce i za prekide tv prenosa na kraj tekme,.... Expand Него шта. Цигани воле да секу каблове. Читају стаљинистичке књиге о цензури сваког дана од 11ч до 15ч. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 On 15. 4. 2021. at 10:31, Вилер Текс рече Него шта. Цигани воле да секу каблове. Читају стаљинистичке књиге о цензури сваког дана од 11ч до 15ч. Expand Ne znas ti Viler sta je bilo tkz. zvezdino prolece jos u staroj Jugi, ... ovo danas je i jesen i prolec... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 On 15. 4. 2021. at 11:18, Bokisd рече Ne znas ti Viler sta je bilo tkz. zvezdino prolece jos u staroj Jugi, ... ovo danas je i jesen i prolec... Expand Жали се Хагу. Боки звучите као Жене у црном и муслимани о Сребреници. Ми поштени јој, они сишли с брда, они краду, туку, ми нисмо никада бабе ми Атифа. Ајде дај прокоментариш два догађаја која сам навео горе буди мало фер ако можеш...Нису Партизан и Звезда Свето Писмо, ал вама гробарима на овој теми је то мало теже да схватите. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 On 15. 4. 2021. at 8:41, Darko A. рече Ko o čemu cigani o poštenju ... Expand Увек.. Darko A. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darko A. Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 On 15. 4. 2021. at 10:23, Вилер Текс рече @Darko A. Е ево да се сетиш и овога. Партизан сјајном игром долази до 2:0. Звезда се у другом полувремену исто тако сјајном игром враћа на 2:2. И преокреће, међутим судија ступа на сцену и поништава гол Звезди за 3:2. Затим Партизан даје гол и иде у финале купа који осваја. Дакле Куп а самим тим и дупла круна на поклон. Како то заборављате, а очигледно је да је Звезда оштећена? И сада ћу ја вашом логиком: Тадић председник, Звезда оштећена, ми поштени, ви зли... Будите фер браћо и прекините другима да говорите да су птоститутке. Стварно је трагикомично. Expand Druže nemoj da se nerviraš. Stres će da ti uništi potenciju Inače u fudbalu se uvijek namještalo i za jedne i za druge.Samo razlika je u tome što se za vas ono baš,baš...znaš već i sam... "𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓅𝒶𝒹ℯ 𝓈 𝓃ℯ𝒷𝒶, 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹ℴ 𝒹𝒶𝓃𝒾𝒸ℯ, 𝓀𝒸́ℯ𝓇𝒾 𝓏ℴ𝓇𝒾𝓃𝒶? 𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓈ℯ ℴ𝒷ℴ𝓇𝒾 𝓃𝒶 𝓏ℯ𝓂𝓁𝒿𝓊 𝓀ℴ𝒿𝒾 𝓈𝒾 ℊ𝒶𝓏𝒾ℴ 𝓃𝒶𝓇ℴ𝒹ℯ?𝒜 ℊℴ𝓋ℴ𝓇𝒾ℴ 𝓈𝒾 𝓊 𝓈𝓇𝒸𝓊 𝓈𝓋ℴ𝓂: ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓃𝒶 𝓃ℯ𝒷ℴ, 𝓋𝒾𝓈̌ℯ 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹𝒶 ℬℴ𝓏̌𝒿𝒾𝒽 𝓅ℴ𝒹𝒾ℊ𝓃𝓊𝒸́𝓊 𝓅𝓇ℯ𝓈𝓉ℴ 𝓈𝓋ℴ𝒿, 𝒾 𝓈ℯ𝓈̌𝒸́𝓊 𝓃𝒶 ℊℴ𝓇𝒾 𝓏𝒷ℴ𝓇𝓃ℴ𝒿 𝓃𝒶 𝓈𝓉𝓇𝒶𝓃𝒾 𝓈ℯ𝓋ℯ𝓇𝓃ℴ𝒿;ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓊 𝓋𝒾𝓈𝒾𝓃ℯ 𝓃𝒶𝒹 ℴ𝒷𝓁𝒶𝓀ℯ, 𝒾𝓏𝒿ℯ𝒹𝓃𝒶𝒸̌𝒾𝒸́𝓊 𝓈ℯ 𝓈 𝒱𝒾𝓈̌𝓃𝒿𝒾𝓂.𝒜 𝓉𝒾 𝓈ℯ 𝓊 𝓅𝒶𝓀𝒶ℴ 𝓈𝓋𝓇𝓏̌ℯ, 𝓊 𝒹𝓊𝒷𝒾𝓃𝓊 ℊ𝓇ℴ𝒷𝓃𝓊." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darko A. Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 On 28. 2. 2021. at 15:25, Плаво Небо рече Брате! О чему причаш? Партизан вам крив што сте се одрекли Клеа, Ђурђевића, Стојковића, Ожеговића.., а куповали пропалитете. Твој цитат: ''Sigurno. Nista nije bilo izrazeno kad je Zvezda bila pred gasenjem u fudbalu a Partizan 6-7 titula uzeo za redom, otimao igrace (Kleo)...''. Еј, што тако лажете и измишљате, па ако не знаш потражи на википедији па се информиши па ћеш видети да ваш спортски директор Буња, Бог да му души опрости, није хтео да му откупи уговор са позајмице, а ти причаш како га је Партизан отео! Expand Kleo im tada"nije valjao" ... Nama Boga mi jeste "𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓅𝒶𝒹ℯ 𝓈 𝓃ℯ𝒷𝒶, 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹ℴ 𝒹𝒶𝓃𝒾𝒸ℯ, 𝓀𝒸́ℯ𝓇𝒾 𝓏ℴ𝓇𝒾𝓃𝒶? 𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓈ℯ ℴ𝒷ℴ𝓇𝒾 𝓃𝒶 𝓏ℯ𝓂𝓁𝒿𝓊 𝓀ℴ𝒿𝒾 𝓈𝒾 ℊ𝒶𝓏𝒾ℴ 𝓃𝒶𝓇ℴ𝒹ℯ?𝒜 ℊℴ𝓋ℴ𝓇𝒾ℴ 𝓈𝒾 𝓊 𝓈𝓇𝒸𝓊 𝓈𝓋ℴ𝓂: ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓃𝒶 𝓃ℯ𝒷ℴ, 𝓋𝒾𝓈̌ℯ 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹𝒶 ℬℴ𝓏̌𝒿𝒾𝒽 𝓅ℴ𝒹𝒾ℊ𝓃𝓊𝒸́𝓊 𝓅𝓇ℯ𝓈𝓉ℴ 𝓈𝓋ℴ𝒿, 𝒾 𝓈ℯ𝓈̌𝒸́𝓊 𝓃𝒶 ℊℴ𝓇𝒾 𝓏𝒷ℴ𝓇𝓃ℴ𝒿 𝓃𝒶 𝓈𝓉𝓇𝒶𝓃𝒾 𝓈ℯ𝓋ℯ𝓇𝓃ℴ𝒿;ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓊 𝓋𝒾𝓈𝒾𝓃ℯ 𝓃𝒶𝒹 ℴ𝒷𝓁𝒶𝓀ℯ, 𝒾𝓏𝒿ℯ𝒹𝓃𝒶𝒸̌𝒾𝒸́𝓊 𝓈ℯ 𝓈 𝒱𝒾𝓈̌𝓃𝒿𝒾𝓂.𝒜 𝓉𝒾 𝓈ℯ 𝓊 𝓅𝒶𝓀𝒶ℴ 𝓈𝓋𝓇𝓏̌ℯ, 𝓊 𝒹𝓊𝒷𝒾𝓃𝓊 ℊ𝓇ℴ𝒷𝓃𝓊." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sampaganini92 Написано Април 15, 2021 Пријави Подели Написано Април 15, 2021 Да се у Србији свако бави својим послом усрдно ко гробари Звездом, где ли би нам крај био Но шта ћеш ти кад си незадовољан собом а оно искај сва брвна у оку брста својег... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука