Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

• 1 month later...
  • Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Тако је ''судија'' Симовићу, звани Елвис! Тако је, дави Суму, дави Партизан! Можда је Сејдуби сада Дегенек требао да копа очи, у овом дербију?! Него, требао си то дављење да препустиш главном арбитру (читај, твом главном консултанту поред аут линије), самопрокламованом ''мистеру''.

derbi_144.jpg

Подели на овим сајтовима

Виши ниво.. Сад су почели и тв преносе да гасе?! "Напред" цз 

WWW.NOVOSTI.RS

POSLE dramatičnog poraza od Zvezde u "Pioniru", trener Cedevite Olimpije Jurica Golemac nije bio...

Подели на овим сајтовима

Ko o čemu cigani o poštenju ...:aplauz::navijanje::cheesy3:

"𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓅𝒶𝒹ℯ 𝓈 𝓃ℯ𝒷𝒶, 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹ℴ 𝒹𝒶𝓃𝒾𝒸ℯ, 𝓀𝒸́ℯ𝓇𝒾 𝓏ℴ𝓇𝒾𝓃𝒶? 𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓈ℯ ℴ𝒷ℴ𝓇𝒾 𝓃𝒶 𝓏ℯ𝓂𝓁𝒿𝓊 𝓀ℴ𝒿𝒾 𝓈𝒾 ℊ𝒶𝓏𝒾ℴ 𝓃𝒶𝓇ℴ𝒹ℯ?𝒜 ℊℴ𝓋ℴ𝓇𝒾ℴ 𝓈𝒾 𝓊 𝓈𝓇𝒸𝓊 𝓈𝓋ℴ𝓂: ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓃𝒶 𝓃ℯ𝒷ℴ, 𝓋𝒾𝓈̌ℯ 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹𝒶 ℬℴ𝓏̌𝒿𝒾𝒽 𝓅ℴ𝒹𝒾ℊ𝓃𝓊𝒸́𝓊 𝓅𝓇ℯ𝓈𝓉ℴ 𝓈𝓋ℴ𝒿, 𝒾 𝓈ℯ𝓈̌𝒸́𝓊 𝓃𝒶 ℊℴ𝓇𝒾 𝓏𝒷ℴ𝓇𝓃ℴ𝒿 𝓃𝒶 𝓈𝓉𝓇𝒶𝓃𝒾 𝓈ℯ𝓋ℯ𝓇𝓃ℴ𝒿;ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓊 𝓋𝒾𝓈𝒾𝓃ℯ 𝓃𝒶𝒹 ℴ𝒷𝓁𝒶𝓀ℯ, 𝒾𝓏𝒿ℯ𝒹𝓃𝒶𝒸̌𝒾𝒸́𝓊 𝓈ℯ 𝓈 𝒱𝒾𝓈̌𝓃𝒿𝒾𝓂.𝒜 𝓉𝒾 𝓈ℯ 𝓊 𝓅𝒶𝓀𝒶ℴ 𝓈𝓋𝓇𝓏̌ℯ, 𝓊 𝒹𝓊𝒷𝒾𝓃𝓊 ℊ𝓇ℴ𝒷𝓃𝓊."                                                                         

Подели на овим сајтовима

Заиста је чудно колико се оптерећујете Звездом. Чак улази у параноју.

Како на ово гледате, искључите назив клипа сами стартови. Поштено?

Али то само Цигани раде. Никад нико није судио у корист Партизана, нит је Партизан наместио утакмицу, нит му се продужавала утакмица док не да гол и слично.

Партизан је жртва од оснивања, можда да се жали Хагу на Цигане? То је природан корак пошто много жалите Цедевиту Олимпију:smeh1: 

Подели на овим сајтовима

E sad da vam ispricam jednu pricicu za dobar dan :D.... Odbojkaski klub Smederevo pre 10 - 20 godina bio stabilan prvoligas i moj caca bio ekonom u klubu ali i.... covek specijalnog zadatka,.... na primer bila jedna vrlo znacajna tekma za nas u smederevo i cale dezurao pored prekidaca za struju i glavnog osiguraca za halu,.... za ne daj boze ako gosti nesto vode.... malo da se poremeti ritam tekme.... iznenadnim nestankom struje....:smeh1: .... to se desilu smederevu u jednoj utakmici u CG protiv jednog tada poznatog odbojkaskog kluba ciji je predsednik bio tada jedan poznati crnogorski politicar,.... bila vrlo bitna utakmica za taj klub i smederevo vodilo 2:0 u setovima.... i gle cuda.... nestade struje:)).... imali i oni jednog specijalca ko moj cale :0205_whistling: .... i ne samo to nego bilo malo i podmazivanja igraca smedereva odredjenom valutom....:smeh1: .... i bi veliko sportsko cudo .... pobedise crnogorci sa 3:2 u setovima....:)))

Tako da.... i ovde sa ovom zvezdinom utakmicom.... oni malo to unapredili,.... sada imamo specijalce i za prekide tv prenosa na kraj tekme,....:smeh2:

Подели на овим сајтовима

Uvijek se rado sjetim ovog derbija. Inače bio sam na jugu tada :pivo:  Dobri i pošteni Mažić ...:))))

"𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓅𝒶𝒹ℯ 𝓈 𝓃ℯ𝒷𝒶, 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹ℴ 𝒹𝒶𝓃𝒾𝒸ℯ, 𝓀𝒸́ℯ𝓇𝒾 𝓏ℴ𝓇𝒾𝓃𝒶? 𝒦𝒶𝓀ℴ 𝓈ℯ ℴ𝒷ℴ𝓇𝒾 𝓃𝒶 𝓏ℯ𝓂𝓁𝒿𝓊 𝓀ℴ𝒿𝒾 𝓈𝒾 ℊ𝒶𝓏𝒾ℴ 𝓃𝒶𝓇ℴ𝒹ℯ?𝒜 ℊℴ𝓋ℴ𝓇𝒾ℴ 𝓈𝒾 𝓊 𝓈𝓇𝒸𝓊 𝓈𝓋ℴ𝓂: ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓃𝒶 𝓃ℯ𝒷ℴ, 𝓋𝒾𝓈̌ℯ 𝓏𝓋ℯ𝓏𝒹𝒶 ℬℴ𝓏̌𝒿𝒾𝒽 𝓅ℴ𝒹𝒾ℊ𝓃𝓊𝒸́𝓊 𝓅𝓇ℯ𝓈𝓉ℴ 𝓈𝓋ℴ𝒿, 𝒾 𝓈ℯ𝓈̌𝒸́𝓊 𝓃𝒶 ℊℴ𝓇𝒾 𝓏𝒷ℴ𝓇𝓃ℴ𝒿 𝓃𝒶 𝓈𝓉𝓇𝒶𝓃𝒾 𝓈ℯ𝓋ℯ𝓇𝓃ℴ𝒿;ℐ𝓏𝒶𝒸́𝒾 𝒸́𝓊 𝓊 𝓋𝒾𝓈𝒾𝓃ℯ 𝓃𝒶𝒹 ℴ𝒷𝓁𝒶𝓀ℯ, 𝒾𝓏𝒿ℯ𝒹𝓃𝒶𝒸̌𝒾𝒸́𝓊 𝓈ℯ 𝓈 𝒱𝒾𝓈̌𝓃𝒿𝒾𝓂.𝒜 𝓉𝒾 𝓈ℯ 𝓊 𝓅𝒶𝓀𝒶ℴ 𝓈𝓋𝓇𝓏̌ℯ, 𝓊 𝒹𝓊𝒷𝒾𝓃𝓊 ℊ𝓇ℴ𝒷𝓃𝓊."                                                                         

Подели на овим сајтовима

@Darko A. Е ево да се сетиш и овога. Партизан сјајном игром долази до 2:0. Звезда се у другом полувремену исто тако сјајном игром враћа на 2:2. И преокреће, међутим судија ступа на сцену и поништава гол Звезди за 3:2. Затим Партизан даје гол и иде у финале купа који осваја. Дакле Куп а самим тим и дупла круна на поклон. Како то заборављате, а очигледно је да је Звезда оштећена? И сада ћу ја вашом логиком: Тадић председник, Звезда оштећена, ми поштени, ви зли...

Будите фер браћо и прекините другима да говорите да су птоститутке. Стварно је трагикомично.

Подели на овим сајтовима

On 15. 4. 2021. at 10:06, Bokisd рече

Tako da.... i ovde sa ovom zvezdinom utakmicom.... oni malo to unapredili,.... sada imamo specijalce i za prekide tv prenosa na kraj tekme,....:smeh2:

Expand  

Него шта. Цигани воле да секу каблове. Читају стаљинистичке књиге о цензури сваког дана од 11ч до 15ч.

Подели на овим сајтовима

On 15. 4. 2021. at 10:31, Вилер Текс рече

Него шта. Цигани воле да секу каблове. Читају стаљинистичке књиге о цензури сваког дана од 11ч до 15ч.

Expand  

Ne znas ti Viler sta je bilo tkz. zvezdino prolece jos u staroj Jugi, ... ovo danas je i jesen i prolec... :D

Подели на овим сајтовима

On 15. 4. 2021. at 11:18, Bokisd рече

Ne znas ti Viler sta je bilo tkz. zvezdino prolece jos u staroj Jugi, ... ovo danas je i jesen i prolec... :D

Expand  

Жали се Хагу. Боки звучите као Жене у црном и муслимани о Сребреници. Ми поштени јој, они сишли с брда, они краду, туку, ми нисмо никада бабе ми Атифа. 

Ајде дај прокоментариш два догађаја која сам навео горе буди мало фер ако можеш...Нису Партизан и Звезда Свето Писмо, ал вама гробарима на овој теми је то мало теже да схватите.

Подели на овим сајтовима

On 15. 4. 2021. at 10:23, Вилер Текс рече

@Darko A. Е ево да се сетиш и овога. Партизан сјајном игром долази до 2:0. Звезда се у другом полувремену исто тако сјајном игром враћа на 2:2. И преокреће, међутим судија ступа на сцену и поништава гол Звезди за 3:2. Затим Партизан даје гол и иде у финале купа који осваја. Дакле Куп а самим тим и дупла круна на поклон. Како то заборављате, а очигледно је да је Звезда оштећена? И сада ћу ја вашом логиком: Тадић председник, Звезда оштећена, ми поштени, ви зли...

Будите фер браћо и прекините другима да говорите да су птоститутке. Стварно је трагикомично.

Expand  

Druže nemoj da se nerviraš. Stres će da ti uništi potenciju 7896634Inače u fudbalu se uvijek namještalo i za jedne  i za druge.Samo razlika je  u tome što se za vas ono baš,baš...znaš već i sam... :ok:

Подели на овим сајтовима

On 28. 2. 2021. at 15:25, Плаво Небо рече

Брате! О чему причаш? Партизан вам крив што сте се одрекли Клеа, Ђурђевића, Стојковића, Ожеговића.., а куповали пропалитете. Твој цитат: ''Sigurno. Nista nije bilo izrazeno kad je Zvezda bila pred gasenjem u fudbalu a Partizan 6-7 titula uzeo za redom, otimao igrace (Kleo)...''. Еј, што тако лажете и измишљате, па ако не знаш потражи на википедији па се информиши па ћеш видети да ваш спортски директор Буња, Бог да му души опрости, није хтео да му откупи уговор са позајмице, а ти причаш како га је Партизан отео!

Expand  

Kleo im tada"nije valjao" ... Nama Boga  mi jeste :pivo:

Подели на овим сајтовима

Да се у Србији свако бави својим послом усрдно ко гробари Звездом, где ли би нам крај био :smeh1:

Но шта ћеш ти кад си незадовољан собом а оно искај сва брвна у оку брста својег... :pivo:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...