Jump to content

Вратите стари дизајн Фејсбука који је био пре 20. септембра 2020.

Оцени ову тему

Препоручена порука

image.png

Ух, колико је лош нови дизајн фејсбука! 

Хвала Богу и добрим људима, ако користите Chrome или Mozilla претраживаче, имате екстензије да решите овај проблем.

Ево и линкова:

Екстензија за Google Chrome 

CHROME.GOOGLE.COM

Don't you like new Facebook design? Use this extension which will automatically switch to the Classic design!

За Mozilla 

ADDONS.MOZILLA.ORG

Download Old Layout for Facebook for Firefox. Revert Facebook to the Old Layout (pre-Sep 2020) by changing your browser's user-agent string to one not supported by the new layout

Захвалите ми се касније, може пиво :)

:709869898_mnogodobro:

Подели на овим сајтовима

Naslov ti je zbunjujuc - ne da se vrati pre 20.-og (jeri je danas vec 28.-mi), nego da se vrati na izgled koji je bio do 20. septembra.

I da si zivi zdrav - vec smo to neki uradili, evo `ti kaze @GeniusAtWork:mahmah:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@obi-wan Стари дизајн фејса ми је, реално, прегледнији, доста боље то функционише...

Не знају они као ми на Поукама да ураде нови дизајн и да буде бољи :)))

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Иван Ц. рече

@obi-wan Стари дизајн фејса ми је, реално, прегледнији, доста боље то функционише...

Не знају они као ми на Поукама да ураде нови дизајн и да буде бољи :)))

Novi im je ruzan k`o pacov, zato ja nikad nisam ni pres`o na njega. Dok je moglo vracao sam stari na po 48h, a onda je @GeniusAtWork nas`o ovu extenziju, pa smo je odma` izdelili na fb da vide i drugi. Tako da kvas ide nama (ne pijem pivo). :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, djordje.pesic рече

Ne znam vala, ja se brzo navikao na novi dizajn.

...

so-its-treason-92de4872d0.png

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Иван Ц. рече

Не знају они као ми на Поукама да ураде нови дизајн и да буде бољи

Рекло би се да се дружиш са Ђуровићем..:)))

Мораћемо теби један споменик да подигнемо у Крушевцу.:smeh1:

Мени је стари дизајн Поука лепши. Шта ћеш, доследни традиционалиста, у свему.:)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...