Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
  Цитат
  Цитат

Јел то по благослову о.Блаженог штриц,штриц  0102_laugh

То је УПРКОС његовом благослову!  :) (али, опростио ми је већ :bla: )

:)  ц,ц,ц,ц... 4chsmu1 така ти судбина  smej.gif
Подели на овим сајтовима

Цитат

Постављена слика

иначе, ја сам организатор овог скуууупаа... greengrin

Него о. Иване, гледам ову слику па размишљам 89898989898989, што и ти ниси обуко мантију?

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ево и мене!

Пре 7 година:

Постављена слика

пази кад сам помислио ''сад ће да напише: ево мене у стомаку.''  0102_laugh smej.gif smej.gif :cmizdrenje:

кад оно међутим  smej.gif

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Цитат

Није згорег знати,и то из много разлога,барем како изгледа онај са ким разговарамо ако га већ можда не можемо видети уживо,зар не? Деловаће све ово што радимо мало присније и колико толико ће смањити "виртуелни данак" који плаћамо овим начином комуникације...тако ми се чини.

Изволите...ако сматрате да има мало истине у овом,а ако не...ником ништа. 0102_laugh

Па да почнем од себе...

Постављена слика

Uz duzno postovanje prema gospodinu na slici (kao i njegovoj ljepsoj polovini), moram da uputim komplimente.

Подели на овим сајтовима

Цитат: Милан Меденица ака Меда Брутал :) пази кад сам помислио ''сад ће да напише: ево мене у стомаку.''  0102_laugh joooj stadaradim nasznak

кад оно међутим  4chsmu1

Цитат: šangaj

Него о. Иване, гледам ову слику па размишљам 89898989898989, што и ти ниси обуко мантију?

Крај цитатОВА.

zru 0442_feel nasznak zru 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Ево и мене!

Пре 7 година:

пази кад сам помислио ''сад ће да напише: ево мене у стомаку.''  zru stadaradim 0110_hahaha nasznak

кад оно међутим  0102_laugh

zru 0442_feel nasznak А јел` због црно-беле фотке, па си мислио да су ми то родитељи или си мислио да пишем за бебу? Она/он је тек сад у стомаку. Е, да имам сад фотку са УЗ-А па да окачим и "придруженог" члана, али стварно из стомака  4chsmu1

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...