Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 13. 12. 2014. at 14:29, Снежана рече

Не, Дорћол...јутрос, шетња са Јелином, непроцењиво :)

Ето, од када сам се кладила са Данијем Дунавски кеј ми је сновиђење, агонија. Ако буде изабрана за модератора до 1.априла ја водим на ручак у "Шаран" (надам се да није јешна) :))) . Онда је додала да на ручак идемо Саша, Јелина, Софија, Гордана, она и ја.

О, администрацијо, изаберите је за модератора! Онда вас све зовем у поменуту кафану (тада ће све ићи на њен рачун :))!

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

On 13. 12. 2014. at 14:36, Дуња рече
О, администрацијо, изаберите је за модератора! Онда вас све зовем у поменуту кафану (тада ће све ићи на њен рачун :))!

zamolio-bih-moderator.jpg

:)))

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Да, и Снежа, извини, заборавила сам, а видим да неко фали.

Дакле, Дано, сто за најмање осамнаесторо.  12:smeha:

Види ти ту резервацију и мени на време (изван поста). Тамбураши су већ resserve.

Подели на овим сајтовима

А да се ушаранимо пре тога тако што се сви помало учипамо? Ко год жели? Код саборног шарана?

Подели на овим сајтовима

On 13. 12. 2014. at 15:40, Јелина рече

Svidjaju mi se ove kombinacije u kojima bez rizika profitiram, hvala i Dunji i Dancetu :-*

Заиста нема на чему. Увек сам пуна идеја, Дани реализација.  :)

Дани?

Подели на овим сајтовима

On 13. 12. 2014. at 15:49, Дуња рече
Заиста нема на чему. Увек сам пуна идеја, Дани реализација. :) Дани?

Видим ја да полако губиш опкладу, сви ми  у "Шаран" на Дуњин рачун. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

On 13. 12. 2014. at 15:06, Дуња рече

Да, и Снежа, извини, заборавила сам, а видим да неко фали.

Дакле, Дано, сто за најмање осамнаесторо.  12:smeha:

Види ти ту резервацију и мени на време (изван поста). Тамбураши су већ resserve.

Мора већи астал!

Наиме, ако идете Дани, Саша, Јелина, Софија, Гордана, Снежа и ти, то је вас седам дама. Нас у администрацији који чекамо к`о запете пушке да нас чашћавате, има тринаест (и бројем-13) који смо у земљи. Та бројка, уколико у унапред договорени термин благоизволе да из иностранства дођу и калуђер Мартирије, поп Мидраш и наш "међед" Гризли, пење се на 16 кадрих за уживање у префињеној храни, најразноврснијим алкохолним дериватима, а поједини од нас и у богатству арома скупих и пробраних дувана... Тако да онда рачуница показује да ће бити потребно резервисати више од 20 кафанских номера. Предлажем такође, да резервишете место на тераси која би нам пружила интимну атмосферу свима заједно, а вама да се осећате повлашћеним што имате част да будете у друштву са администрацијом...

И да не заборавим, пошто међу администарцијом има доста теолога, дакле људи са на неки начин, кроз катедру Црквеног појања-школованим гласом, неће бити потребе за тамбурашима. Певаћемо сами и тиме вам уштедети неки динар.

Након овог домјенка, који не треба наравно схватити као подилажење администрацији и њено подмићивање, него више као неки неформални ЖРУ Сабор, разговараћемо о предложеним кадровским решењима :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...