nikola a Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 A izgleda da su krenuli i preletači, pčelice koje sakupljaju politički med pred raspad koji su namirisali... Jeremić: Lažna vest da isključeni odbornik SPS iz Inđije pristupa našoj stranci RS.N1INFO.COM Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je negirao da će odbornik Socijalističke partije Srbije iz Inđije Milorad... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 10 минута, nikola a рече Ma SNS ima 102%, eno izračunao je RIK, nego glupo im da se toliko hvale pa malo smanjili jer su skromni... А скромност је врлина Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 8 минута, БанеЛ рече Оде тема у off, о протестима се готово и не прича. А шта и да се прича? Шта да причаш кад ти добар део глава овако размишља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 17 минута, БанеЛ рече Оде тема у off, о протестима се готово и не прича. Zato se ne pecaj na skretanje sa teme A ima šta da se priča itekako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 16 минута, Дејан рече Шта да причаш кад ти добар део глава овако размишља Je li brate, po cemu je moja i tvoja obaveze da se moje i tvoje poreske pare daju taksistima da kupuju nova vozila??!?!?!?!?!?! Pa ja imam moj auto u koji treba da ulazem, sta sad treba i taksistima da placam njihove automobile!!?!?!?! I sta je netacno ovo sto je ovaj covek rekao, ovo je klasicna kupovina glasova. Ti im ucinis uslugu, blokiras im konkurenciju oni ti vrate glasovima. Klasican primer pljacke i kupovine glasova zbog kog ne volim ni jednu vlast u Srbiji. @Bilbija e ovo su ti pravi problemi, a ne one tvoje gluposti o japancima u redu. Вилер Текс and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 30 минута, БанеЛ рече Оде тема у off, о протестима се готово и не прича. А шта и да се прича? Pa nema ih dovoljno ni poslasticarnicu da napune .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 15 минута, Bilbija рече Pa nema ih dovoljno ni poslasticarnicu da napune .... Nece da ima Srba dovoljno poslasticarnicu da napune, kada se svi odsele iz ove rupe zbog gluposti koje rade nase partije i idiota koji pricaju price "da su Srbi ko drugi narodi, da cekaju u redu kako treba, to bi nam resilo situaciju" ignorisuci cinjenicu da Srbija isteruje iz zemlje one koji cekaju u redu kao japanci, svojom politikom i sistemom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 1 минут, haveaniceday рече Nece da ima Srba dovoljno poslasticarnicu da napune, kada se svi odsele iz ove rupe zbog gluposti koje rade nase partije i idiota koji pricaju price "da su Srbi ko drugi narodi, da cekaju u redu kako treba, to bi nam resilo situaciju" ignorisuci cinjenicu da Srbija isteruje iz zemlje one koji cekaju u redu kao japanci, svojom politikom i sistemom. Idu sledeci izbori za cetiri godine. Idioti ce opet imati sansu da skinu Vucica... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 Управо сада, Bilbija рече Idu sledeci izbori za cetiri godine. Idioti ce opet imati sansu da skinu Vucica... Sta ima da ga skidaju, daj da ga krunisemo za dozivotnog predsednika. Ko Putina.... ukinemo izbore, samo trose vreme i pare i pustimo stvari da idu svojim tokom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 1 минут, haveaniceday рече Sta ima da ga skidaju, daj da ga krunisemo za dozivotnog predsednika. Ko Putina.... ukinemo izbore, samo trose vreme i pare i pustimo stvari da idu svojim tokom. A pozitivno razmisljanje, dobre vibracije ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 32 минута, haveaniceday рече Je li brate, po cemu je moja i tvoja obaveze da se moje i tvoje poreske pare daju taksistima da kupuju nova vozila??!?!?!?!?!?! Pa ja imam moj auto u koji treba da ulazem, sta sad treba i taksistima da placam njihove automobile!!?!?!?! I sta je netacno ovo sto je ovaj covek rekao, ovo je klasicna kupovina glasova. Ti im ucinis uslugu, blokiras im konkurenciju oni ti vrate glasovima. Klasican primer pljacke i kupovine glasova zbog kog ne volim ni jednu vlast u Srbiji. @Bilbija e ovo su ti pravi problemi, a ne one tvoje gluposti o japancima u redu. Онда не треба ни пољопривредницима, не треба ником. 8000 евра за глас је много соколе Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 4 минута, Bilbija рече A pozitivno razmisljanje, dobre vibracije ... Pa ja sam pozitivan, ne vidim nista negativno ovde. Meni je ovo kao kisa, ide svojim tokom, posle toga dodje sunce. I tako... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 1 минут, Дејан рече 8000 евра за глас је много соколе Kad su pare tudje, nista nije skupo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 4 минута, haveaniceday рече Kad su pare tudje, nista nije skupo. Pa oni ako placaju ovako dobro za glasanje treba ih drzati ko malo vode na dlanu ... Znaci 160 milijardi evra su ih kostali izbori? Pa oni su puni ko brod ... haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 1 минут, Bilbija рече Pa oni ako placaju ovako dobro za glasanje treba ih drzati ko malo vode na dlanu ... Pa i drze ih, vidis koliko delju na izvborima. Al kazem ti ja samo pozitivno, meni su ove demonstracije besmislene. Otici ce jedno 2-3 miliona ljudi iz srbije u sledecih 50 godina, i onda ce stvari da krenu na bolje, nece imati vise cije pare da se obrcu u zamenu za glasove. Teoretski i da izaberu djilasa, ista ce prica da bude.. isto ce i on da nadje neke taksiste da im deli moje i tvoje pare... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука