Jump to content

Da li Kina kreće nizbrdo?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Milan Nikolic рече

Прво да видимо ко си ти који би да водиш политику Кине. 

Не водим политику кине, генијалац, него посматрам шта се дешава и не правим се луд. Ако тако поступају са хонг конгом, како ли ће са Србијом када дођу кредити које нам дају на наплату. 

Ако су спремни да побију своје грађане и правдају ти "ето побуна" шта су спремни да ураде са миланом николићем, његовим животом и послом. 

Размисли мало о томе.. извади главу из гузице. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Драшко рече

Mislim da fsa (izvinjavam se ako gresim) ne voli Kinu zbog kom.partije ni političkih ideoloških i drugih aspekata

Već zbog naroda, kulture i mnogo čega što se ne vidi na površini (kao što je slučaj sa svim zemljama inače)

Eto

Nastavite

Ја мислим да воли кину због народа и културе али много пије пропаганде њихове партије. Буквално све чланке које качи су из новина које су пропагандне машине комунистичке партије. 

Сви ми више мање знамо како политичари блиско раде са новинарима. Погледајмо Србију, Америку итд.  Е сада замисли у којој су вези и какве лажи и пропаганде шире новине које контролише само једна партија у земљи где је врхунац демократије међупартијски избори. 

Просто није тешко да се дође до закључка да су сви ти новинари пуни лажи и пропаганде. 

Просто је мени импресивно да неко верује да је кинеска комунистичка партија нека добра сила која не би побила и похапсила сваку политичку опозицију. 

Колико год да Европа или Србија не ваљају, Млађа, Драшко и ФСА могу лагано да формирају партију, удружење грађана или шта год, да се кандидују на изборима итд. 

У кини то не може, а ако покушаш тако нешто она крену да те малтретирају, а ако не дај боже направиш масу људи и покренете демонстрације, они пошаљу војску да вас побије, па онда причају свету како је то била "побуна". 

Исто тако ми је импресивно да неко верује да "не постоји кинески империјалиѕам" и да кинеѕи не би били империјалисти. Редом деле кредите и успостављају економску контролу. То је већ форма империјализма. Нису направили оволику државу без империјализма. 

Итд... свака сила ће бити империјалистичка и свака гледа своју гузицу и свој интерес. Заборавили смо то пре са западом, сада видим да једна група људи заборавља то са кином....

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, haveaniceday рече

Ја мислим да воли кину због народа и културе али много пије пропаганде њихове партије. Буквално све чланке које качи су из новина које су пропагандне машине комунистичке партије. 

Сви ми више мање знамо како политичари блиско раде са новинарима. Погледајмо Србију, Америку итд.  Е сада замисли у којој су вези и какве лажи и пропаганде шире новине које контролише само једна партија у земљи где је врхунац демократије међупартијски избори. 

Просто није тешко да се дође до закључка да су сви ти новинари пуни лажи и пропаганде. 

Просто је мени импресивно да неко верује да је кинеска комунистичка партија нека добра сила која не би побила и похапсила сваку политичку опозицију. 

Колико год да Европа или Србија не ваљају, Млађа, Драшко и ФСА могу лагано да формирају партију, удружење грађана или шта год, да се кандидују на изборима итд. 

У кини то не може, а ако покушаш тако нешто она крену да те малтретирају, а ако не дај боже направиш масу људи и покренете демонстрације, они пошаљу војску да вас побије, па онда причају свету како је то била "побуна". 

Исто тако ми је импресивно да неко верује да "не постоји кинески империјалиѕам" и да кинеѕи не би били империјалисти. Редом деле кредите и успостављају економску контролу. То је већ форма империјализма. Нису направили оволику државу без империјализма. 

Итд... свака сила ће бити империјалистичка и свака гледа своју гузицу и свој интерес. Заборавили смо то пре са западом, сада видим да једна група људи заборавља то са кином....

A dobro

Ako je i tako 

Neka je

Ljudi smo :kupanje:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, haveaniceday рече

Da

To su sve sistemi, establišmenti, duboke države ( da ne kažem 3,14čke ma..rine)

A obični ljudi, narodi, kulture, energije...to je skoro uvek nešto drugo

Nevezano mnogo za temu treba pogledati intervju holokaust survivora Frank Schurman  šta kaže o Nemcima, Jevrejima itd...

Pogotovu scena gde je ssovac pred njim lično polomio ss znacku i rekao "stidim se što sam Nemac"

Ali on je onda pravi Nemac

Jer Nemac Kinez RUS....to je privilegija 

Kao i svaki drugi

To se zaslužuje 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, haveaniceday рече

хахахах, најцрње у целој причи, кина ради исто што и те друге банке. Затрпава друге државе кредитима, да би после могла да их поседује. 

А ми данас имамо генијалце који мисле да су кинеске банке нешто хуманије.. дају нам повољне услове јер нас воле, и када требамо да враћамо неће да нас уцењеују.... јер нас воле и јер су то кинези а ево пише чланак како кина није империјалистика у блоговима које контролише кинеска власт. 

To su vasi čelični priatelji zauvek. :smeh1: Pa dobro, videćemo.....

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Је л имамо ми Срби право да говоримо како су комунисти на мртво име пребили Српског јунака и војводу Петра Бојвића испред куће? 
Како су стрељали српског јунака Дражу Михајловића? Како су побили, протерали и опљачкали гомилу других људи и урнисали добар део српске историје? 

Je л су и то измишљотине или се само измисла поводом комуниста који нису српски, а кинески и руски комунисти су били супер? Ови наши су скренули са хришђанског пута када су кренули да убијају људе, малтретирају те јер идеш у цркву и слично?

Идеологија која ти каже да твоја кућа није твоја, да твоја земља није твода, да си ту да служиш држави и друштву и да је све што направиш је друштвено.. ништа твоје... Шта је ту хришћанско? Иди бре лечи се.... антикомунизам пропаст .... болесник. 

Нема веће подметачине на овом свету него да је комунизам нека лепа идеологигија, хришћанска... чуј њега хришћанска... 

На спутњику да се учим, је л?

Наравно да треба разобличавати комунистичке злочине и срамоте почињене пре свега над нама Србима. Међутим, треба бити довољно мудар да сагледаш откуд тај комунизам, пре свега, у Русији и како је доспео и којим путем је дошао тамо, преко којих људи и преко којих страних утицаја и колико је то злослутно и најлукавије организовано. Мимо тога немамо шансе да будемо нормални и да правилно сагледамо у каквим проблемима и у каквим ситуацијама се налазимо.

Што се тиче кинеског комунизма, он је уследио као најбољи могући излаз из колонијализма и полуропства у чему су Кинези грцали дуго времена. Мора се признати, јер је опште познато, да су Кинези тражили другачији излаз из тога, тражили су њихов стари начин владавине, тражили су вођу и династију, али то је било неуспешно под изузетно новим условима системске поробљености од стране Запада. Тако је комунизам, као систем, изабран да би се Кина ослободила од страних утицаја. Изабрано је нешто што је једино било могућно и што ће донети резултат.

А што се тиче хришћанског комунизма, јасно је да ниси упућен у то. Да си читао Достојевског или светог владику Николаја, схватио би колико је комунизам и социјализам света ствар када је у рукама хришћана. А да си којим случајем живео у данима првих хришћана са апостолом Петром и желео да будеш у Цркви, не би ни могао бити ако не би делио све своје, ако не би све своје ставио пред апостола на располагање. То су јеванђељске чињенице.

А што се тиче спутњика, нико то не прати, барем што се мене тиче, из предубеђења или којекакве пристрасности, него те информације које одатле добијамо само су једне од оних којима можемо да располажемо - и то нам нико не може забранити.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Не водим политику кине, генијалац, него посматрам шта се дешава и не правим се луд. Ако тако поступају са хонг конгом, како ли ће са Србијом када дођу кредити које нам дају на наплату. 

Ако су спремни да побију своје грађане и правдају ти "ето побуна" шта су спремни да ураде са миланом николићем, његовим животом и послом. 

Размисли мало о томе.. извади главу из гузице. 

Не знам како мислиш да Кина поступа са Хонгконгом. Дао сам ти снимак са Хонгконжаном који је млад човек и који правилно сагледава ствари, а ти би вероватно волео да постоје само неки као што су наши милогорци, креирани идентитетским инжењерингом да расрбљују Србе и да буду антисрби. Тако је исто и са Хонгконжанима. Они су изворно Кинези исто као и Црногорци што су Срби. Ако то не схваташ онда џаба сва прича.

Што се тиче да Кинези наводно побију све неистомишљенике, то је тек пропаганда за себе. Ако заиста нећеш да се инфоришеш о тој подвали, а само зато што о томе преноси спутњик, онда си готово све рекао - и ко си и шта си. Ми Срби не смемо да имамо предрасуде и негативан став ни према коме априори. Према свима, па и према руским медијима, треба да будемо опрезни и отворени као и према било којим другим.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milan Nikolic рече

Не знам како мислиш да Кина поступа са Хонгконгом. Дао сам ти снимак са Хонгконжаном који је млад човек и који правилно сагледава ствари, а ти би вероватно волео да постоје само неки као што су наши милогорци, креирани идентитетским инжењерингом да расрбљују Србе и да буду антисрби. Тако је исто и са Хонгконжанима.

Боље да баталиш ту грађевину и научиш нешто корисно што се добро плаћа када си већ тако паметан да проваљујеш шта се и како дешава у глобалној политици и образујеш мене овде. 

Цитат

Они су изворно Кинези исто као и Црногорци што су Срби. Ако то не схваташ онда џаба сва прича.

То нико не спори, нити је то проблем са хонгконгом. Наравно да јесу кинези, али бити кинез не значи да мораш да будеш део хонг конга. Исто као што су многи националисти срби побегли из србије за време комунистичке власти, тако кинези из хонг конга не желе да буду део кине док је диктаторска комунистичка власт тамо. 

Није Ђујишић живео у канади јер "није србин" већ јер не жели комунистички суд и диктатуру. 

Исто тако хонгкогшани не желе под диктатуру комунистичке партије. 

А ти иди попричај мало са браћом на литургији о том поређењу хришћанства и комунизма види шта ће ти рећи... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milan Nikolic рече

Наравно да треба разобличавати комунистичке злочине и срамоте почињене пре свега над нама Србима. Међутим, треба бити довољно мудар да сагледаш откуд тај комунизам, пре свега, у Русији и како је доспео и којим путем је дошао тамо, преко којих људи и преко којих страних утицаја и колико је то злослутно и најлукавије организовано. Мимо тога немамо шансе да будемо нормални и да правилно сагледамо у каквим проблемима и у каквим ситуацијама се налазимо.Што се тиче кинеског комунизма, он је уследио као најбољи могући излаз из колонијализма и полуропства у чему су Кинези грцали дуго времена. Мора се признати, јер је опште познато, да су Кинези тражили другачији излаз из тога, тражили су њихов стари начин владавине, тражили су вођу и династију, али то је било неуспешно под изузетно новим условима системске поробљености од стране Запада.

једна те иста комуњарска проапганда коју си попио. Стварно не знам шта да ти кажем на ово јер ти је свака друга речиница лупетање.

Тако је комунизам, као систем, изабран да би се Кина ослободила од страних утицаја. Изабрано је нешто што је једино било могућно и што ће донети резултат.

Глупост жива, нити се кина комунизмом ослободила од страних утицаја, нити је била (кина) под страним утицајима. Одузето им је пар лука (које јесу биле под страним утицајима), што име је враћено релативно скоро. 

Ти ни свој жувот не можеш да доведеш у ред а хоћеш овде да ми просипаш нека твоја историјска геополитичка објашњења....напунио си главу пропагандним материјалом и сада ми га трабуњаш овде... ево пар глупости које си писао пре овога, па је све довело до тога да идеш на блок

1. Комунизам је христољубива идеологија (ко то може да изјави после свих комунистичких злочина.. над његовим народом тај је за посмтрање)

2. Кинези су имали добру морнарицу јер су имали велики брод ( причаш о нацији којима се врхунац морепловства завршио на путу до индије напсрам нацијама које су опловиле платнету земљу)

3. Кинези нису били нити ће бити империјалистичка сила. (ово је већ идиотски, кинези су пре као словени него као Срби, кина је постала толика јер су одређене етничке групе империјалистички издоминирале друге етничке групе, например монголи немају своју државу јер су их окупирали кинези и руси и интегрисали у кину и русију)

4. Кинезе су енглези навукли на опијум. (нико те не навлачи на нешто кинези су сами куповали опијум )

5. Кинези су имали рат са енглезима (имали су рат са целим светом, у том рату нема морепловске државе која није учествовала јер је кинеска спољна политика правила проблем свима).

Има још пар комада, али све то у поређењу 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Ти да си Србин гледао би меч полуфинала Вимблдона, а не да се за то време расправљаш овде. :D

Друже, ја сам Србин који ради, коме се управо завршило радно време, па оћу мало да пустим мозак на испашу после осам сати кодирања да могу да платим порез, да твој вучић то трошкари и да се хвали како је он урадио нешто са мојим парама и да му ти пишеш хвалоспеве овде. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Драшко рече

Da

To su sve sistemi, establišmenti, duboke države ( da ne kažem 3,14čke ma..rine)

A obični ljudi, narodi, kulture, energije...to je skoro uvek nešto drugo

Nevezano mnogo za temu treba pogledati intervju holokaust survivora Frank Schurman  šta kaže o Nemcima, Jevrejima itd...

Pogotovu scena gde je ssovac pred njim lično polomio ss znacku i rekao "stidim se što sam Nemac"

Ali on je onda pravi Nemac

Jer Nemac Kinez RUS....to je privilegija 

Kao i svaki drugi

To se zaslužuje 

Кинеска култура и народи су супер, изузетно иновативни и интелигентни. Највише их гуши кинеска политика која је нажалост таква каква је због преко 70 година комунизма данас, где су успели да протерају сваку опозицију и данас гуше сваку опозицију. 

Све негативно што постоји на западу у виду шпијунирања грађана у кини је три пута горе. 

Нажалост то ће бити кинин пад, овај Си Ђин Пин је мало разуман лик, видео је колико је хонг конг напрадовао, схватио је колико је капитализам добар, одбацио комунистичку економску доктрину и сада комунизам само држи као "позер" идеологију за партију. Захвљујући њему кина рапидно напредује.  Ради оно што мисли да је за кину тренутно најбоље. Али у том грму лежи зец, оно што је тренутно најбоље није обавезно и дугорочно најбоље. 

Међутим, са оваквим системом после њега ће доћи неки Нерон који ће спалити ту кину до темеља.... имаће алате, имаће власт, имаће моћ, имаће контролу. 

И због тога ће цео свет да испашта. 

Јер свака диктатура зависи од квалитета диктатора.. некад је Марко Аурелије, а некада је Нерон... 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Нека те. Само напред.

Нисам ни сумњао, лепо легне мојих 1000 еврића на буџет РС сваки месец. Али полако.. отићи ћу и ја и многи као ја... па неће више бити тих пара у буџету. 

после теоретишите о сиђин пину уместо да гледате шта где ваља и не ваља од кине до америке и да имплементирате све што ваља у Срби а чистите све што не ваља из Срб. 

Ајд па тако оде на блок ти благо мени. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...