Grizzly Adams Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Који ти је циљ тренутно и уопште у животу? Шта желиш да урадиш, да постигнеш? http://www.youtube.com/watch?v=qj1HAEd3Gfw ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
napoleon bonaparta Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Nemam ni jedan cilj. Ni kratkorocni, ni dugorocni. Upravo me je opet uhvatilo i sqny ono o cemu razmisljam je znacenje svega. Vredi li ulagati bilo kakav trud u bilo sta, kad se sve opet vrati na isto..... Vecina vas kaze da idem da "napunim baterije". Bas u takvim trenucima nemam volju kao sto rekoh ni da dnempr, kamo li jos da naprazem muskulaturu . Sve vise verujem da je to ono sranje sto zovu "pubertet". Posto nemam niakvih obaveza, razmazen sam, lenj. Kada prvi put osetim po guzici sta znace obaveze nestace i ovoga svestan sam.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 11, 2012 Пријави Подели Написано Август 11, 2012 Не дозволи лењости да влада над тобом. Мораш да пређеш преко тога. Лењост је једна од најгорих мана од које све остале почињу. Мораш да пребродиш тај требутак кад ти се ништа не ради и кад те мрзи да устанеш или "прднеш" :0104cheesy: У почетку ће ти бити тешко, а убрзо ћеш почети ведрије да размишљаш. Труди се да увек имаш мањак слободног времена. Ујутру кад устанеш, организуј дан. Постави себи циљеве.. Биће ти тако лакше у почетку. Поздрав! Primal, dulitl5 and bgpj је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Nemam ni jedan cilj. Ni kratkorocni, ni dugorocni. Upravo me je opet uhvatilo i sqny ono o cemu razmisljam je znacenje svega. Vredi li ulagati bilo kakav trud u bilo sta, kad se sve opet vrati na isto..... Vecina vas kaze da idem da "napunim baterije". Bas u takvim trenucima nemam volju kao sto rekoh ni da dnempr, kamo li jos da naprazem muskulaturu . Sve vise verujem da je to ono sranje sto zovu "pubertet". Posto nemam niakvih obaveza, razmazen sam, lenj. Kada prvi put osetim po guzici sta znace obaveze nestace i ovoga svestan sam.... Па, Наполеоне, пошто помињеш пубертет некако све долази на своје место. Мислим, онда си ти човек у млађим годинама за које су карактеристичне такве осцилације у расположењима да те чак зимр и да дишпр. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Ееее, како се времена мењајуууу ја у том пубертету нисам знала шта ћу пре! :cheesy2: Ма, нисам се скрашавала. Сви су ти горе лепо рекли да је досада последица лењости. Не дозволи да те нешто мрзи, не дозволи да траћиш време. Живот је и превише леп, да би се досађивао. Толико дивних ствари има које у твојим годинама можеш да радиш, да не знам како можеш да стигнеш да се досађујеш.. Види ово 0442_feel данас, човек да полети од милине.. bliss jeeee Олимп, Биљана and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1344763987' post='691619] Ееее, како се времена мењајуууу ја у том пубертету нисам знала шта ћу пре! :cheesy2: Ма, нисам се скрашавала. Сви су ти горе лепо рекли да је досада последица лењости. Не дозволи да те нешто мрзи, не дозволи да траћиш време. Живот је и превише леп, да би се досађивао. Толико дивних ствари има које у твојим годинама можеш да радиш, да не знам како можеш да стигнеш да се досађујеш.. Види ово 0442_feel данас, човек да полети од милине.. bliss jeeee Uh,drago mi je da neko može da se seti adolescencije i da kaže da mu je bilo kul... Meni je bilo užasno; bilo je i tuge, i dosade, i praznine, promena raspoloženja; baš je bilo teško. Ono što je najbolje: srednjoškol(j)ski dani prođu napoleon bonaparta and Primal је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Posto nemam niakvih obaveza, razmazen sam, lenj. Kada prvi put osetim po guzici sta znace obaveze nestace i ovoga svestan sam.... Eh, problem je sto taj period bez obaveza, pogotovu u Srbiji, moze da traje jaako dugo. Zato je zgodno obaveze izmisliti, ako ih vec nemas. Imao sam ja takve epizode u pubertetu (a bogami i duze), i znam koliko je zajebano sa tim se boriti. Zelim ti vise uspeha nego sto sam ja imao . Primal је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Igraj igrice! Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Добра ствар код интернета је што ће ова твоја тема бити запамћена и кроз десет двадесет година и онда ћеш је отворити и рећи "е да су ми сада те године и ова памет" Лидија Миленковић and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 12, 2012 Пријави Подели Написано Август 12, 2012 Pjevaj...... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Морава Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Свако ко има досаду није Хришћанин, није прави Хришћанин. Јер прави Хришћани не знају за досаду. Досада долази од зла. Досада је у преводу лењост. Људи који се понашају пасивно подложни су атмосфери мржње, незадовољства, празнине, бесциљности и тешко је се ослобађају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 Хм... Можда не треба одмах говорити,ако ниси то онда ниси прави Хришћанин... Ту смо боримо се,устајемо падамо,некад нам је и досадно али наћићемо већ нешто да се уппослимо Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 26, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2013 @@Морава, Промениш наслов у "Радост живљења и активност", па онда сијаш са те тачке. Овако - чему? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Досада је унук утучености (унинија) и кћер лењости. Да би је отерао, непрегни се у послу и немој бити лењ у молитвама: онда ће досада проћи и ревност ће доћи. А ако овом додаш смирење и трпљење, онда ћеш ослободити себе многих пропасти.“ Постављајући понекад себи, сопствено питање: „Зашто људи греше?“, Старац би одговарао: „Или из незнања шта треба да чине, а чега да се клоне; или ако знају, заборављају, а ако не заборављају, онда јер су лењи и постају мрачни, утучени. Обрнуто: као што су људи веома лењи, када треба да се чине добра дела, тако веома често заборављајусвоју главну одговорност, служење Богу. Лењост и заборавност воде у изузетну безосећајност или незнање. Ово су три људождера:униније или лењост, заборавност и незнање, због којих је цео људски родвезан у окове неодлучности. После чега, следи нехат и неопрезност са свиммноштвом злих жеља. Из тог разлога се молимо Царици Небеској: „Пресвета...“ старац Амвросије ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Hajde da pobedimo dosadu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука