Jump to content

Star Wars

Оцени ову тему

Препоручена порука

За сад је премало приказано, има још годину дана до премијере. Специјални ефекти нису лоши то се разуме, него мене плаши да се не претвори у неки класичан научно фантастични где ће само да се ради на специјалним ефектима а да прича и глумци буду 0. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 701
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ево га трејлер за нови део, данас изашао: 

Како вам се чини? 

0:54  gotovo! Uhebali ga! 

Измењено од RYLAH
Јесу, и то за медаљу.

Подели на овим сајтовима

Е сад има пар нејасноћа. У првом делу Анакин као Дарт Вејдер убија Оби Вана на један мало чудан начин. У току борбе Оби Ван подиже мач и нестаје, од њега остаје само одећа. Ја сам ту помислио да се он као телепортовао, шта знам, реко то нема моћ Силе, кад видим касније појављује се као дух. Зашто је то урадио, ако има неки одговор? 

Касније и Јода умире на исти начин тако што нестаје. Што то? Остали ликови и џедаји умиру класика, чак их спаљују, само ова двојица нестала. Још Јода каже: ''Идем на вечни сан'' али се опет појављује као дух. Јесу то они живи после смрти или је то неки трип Лука? 

:D

Stara metafora alhemicara, pretvaranja olova u zlato. Kad neko u vrlinskom smislu dostigne maksimum onda se on i fizicki odvaja od entropijskih posledica ovog sveta i fizicki postaje "zlato". Tako i ovde, Obi i Yoda su

celog zivota napredovali u Sili ka svetloh strani, bili pozrtvovani i snazni toliko da kad su napravili poslednju zrvu za silu, Obi omoguvio ekipi da pobegne Yoda imao strpljenja sa Lukom, dostigli su taj stadiju u sili da su prevazisli i neke najtvrdje barijere fizickog sveta i otisli u dolinu dzedaja. To je nesto kao eshaton, valhala, elizijum metafora na sve te religijske koncepte.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Stara metafora alhemicara, pretvaranja olova u zlato. Kad neko u vrlinskom smislu dostigne maksimum onda se on i fizicki odvaja od entropijskih posledica ovog sveta i fizicki postaje "zlato". Tako i ovde, Obi i Yoda su

celog zivota napredovali u Sili ka svetloh strani, bili pozrtvovani i snazni toliko da kad su napravili poslednju zrvu za silu, Obi omoguvio ekipi da pobegne Yoda imao strpljenja sa Lukom, dostigli su taj stadiju u sili da su prevazisli i neke najtvrdje barijere fizickog sveta i otisli u dolinu dzedaja. To je nesto kao eshaton, valhala, elizijum metafora na sve te religijske koncepte.

Доста су се тамо ослањали на неке источњачке култове. Мислим да једно од објашњења, поред овога што си рекао (што му дође и као нека паралела са Хришћанством), и да су постали једно са оном бесконачном реком прошлости, будућности, свега што је икада постојало, и уселили се у онај мисаони омотач који обавија Земљу, ал као свесна бића, довољно јака да их тај омотач не прогута, већ да постају његов конструктивни део. Давно сам те ствари читао па сам заборавио (можда има везе и са оним јужноамеричким култовима, заборавио сам), ал ми личи доста и на то.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@,

Sad vise niko ne zna sta sam hteo da kazem. :D

Kazi ti meni kako ti se dopadaju Trekovi od Abramsa? To je prvo. A onda objasni sta si ovo drugo rek`o... :.mislise.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Доста су се тамо ослањали на неке источњачке култове. Мислим да једно од објашњења, поред овога што си рекао (што му дође и као нека паралела са Хришћанством), и да су постали једно са оном бесконачном реком прошлости, будућности, свега што је икада постојало, и уселили се у онај мисаони омотач који обавија Земљу, ал као свесна бића, довољно јака да их тај омотач не прогута, већ да постају његов конструктивни део. Давно сам те ствари читао па сам заборавио (можда има везе и са оним јужноамеричким култовима, заборавио сам), ал ми личи доста и на то.

S tim da je, po meni, otklon ka Hriscanstvu ocigledan, bas kroz taj licnosni deo...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Kao juce da sam cekao Epizodu I, govorase o njoj i prikazivahu isecke kojima mamihu uzdahe nestrpljenja...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ovde ima psevdo maceva, to jeste malo izmisljaju, kao da hoce da se narugaju laserskim macevima iz nekog razloga.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...